Selam cigerci kedisi geldi cepten giriyorum normalde ben ya iki uc gundur girip okuyabiliyorum ama yazamiyorum. Cevap alinti vb herbisey kapali deli etti. Zaten kopmusum dunyadan buhranlar içinde dik durmaya calisiyorum bi de uzaktan baksip yazamamak iyi olmadi hic. Arkadasin pcden giriverdim simdi bi hatrlatayim kendmzi diye
Bizde durum ayni bazen emebiliyor cogunluk sut hızlı iniyor tikanip aglamktan sinirden katiliyor. Sagdim onden olmadi kirk ayri pozisyon degstrdm olmadi suyu sivi alimini azalttim yine ayni rabbim hayretsin. Ilk iki gunki kadar hic ememiyor degl oglene dek nispeten iyi sonra noluyorsa oluyor. Artik aglamiyorum guclu durmaya calisiyorum asicaz bunu diye inanmak istiyorum. Sut var elhamdulillah kiz da emmek istiyor tek problem bu ikisini senkronize edebilmekte. Devamli hickiriyor kusuyor kesik kesik uyuyor memeyi isirarak ayar cekmye calisiyor uclar hic yara olmadi derken yarilmaya basladi. Bir iki sagdim onden ama biberonu almiyor kasikla da yutmuyor saginca da boşa gidiyor herturlu cins biseyin içindeyim. Kakasi civiklasti ne kadsr aynı memeden devam etsem de cogunluk onsut almis oluyor ve tartiya göre bu hafta kg almamis gibi gorunuyor

neyse yazdikca doktukce icimi delleniyorum hersey guzel olacak diyim de poztf msj gtsin evrene