2015 Şubat Anneleri

Vallahi cikip disari hamburger, kebap, lahmacun gibi zararli ne varsa yiyesim var. Nasil canim cekiyo yaa.. hele cips yemeyi cok ozledim. su iki uc ay gecsin de bi simdi erken diye hassasim cok.

Pazi ispanak vs yemekten biktim :KK43:
Hep sebze olmaz zaten köfte tavuk patates pilav gibi doyurucu şeyler yiye bilirsin...
Bunlar gaz da yapmaz
Ben çok oburum ispanak yesem bir saat sonra acikirim o yüzden yanina makarna yaparim.

Kapalıymışsın sen. Gözümde farklı canlandırmıştım.böyle küt ve kabarık saçlı
GÜzElsin bu arada. Bizim forumun bayanları da Pek güzeller
senin kiza bakilirsa sn de guzelsin cok. Seni goremedik daha.
Ha benim o bundan 20 kilo eksik halim :) simdiki halimi aynada gormeye tahammulum yok

Evet 18 ocak
Ben 27 istemistim aslinda kizin 27 ekim dogumlu diye erken geldi paşam
İki gündür AGU mugu kendi capinda birkac ses cikarma cabasinda.
Cok tatli ama senin oglusun hep gulsun yuzu masalah

Başak candır
En iyi arkadaş başaktan çıkar
anasiyla arkadas olur mu ki oglum

allahımmmm çok güzel bu yaa
bende böyle bişey düşünmüştüm ama benim kızın stilistleri anasına sormadan almışlar

bende cipse fena halde aşeriyorum
pide falan yiyorum ama iskender çekiyor canım
birde dediğim gibi cips
bakalım belki bu akşam mısır patlatıp bu aşerikliği biraz olsun gideririm belki
Sitilistlern:KK48: alemsin....
Benim pasanin da sitilistleri vardi ama annesi izin vermedi :KK53:
Kızlara çok yakistiriyorum tullu cicileri ki senin kiz çok güzel olmuştu

BeN bu sirali emzirmeyi beceremedim yaa. Hep tek gogusten verirken bebegimin kakasi puturlu oluyodu simdi sirali sagitorum en son emzirfifimden badliyorum kakadi cok sivilasti. Nerde yanlis yapiyorum ki

Ha benim o bundan 20 kilo eksik halim :) simdiki halimi aynada gormeye tahammulum yok

Amin canim sağol

15kilo da bende var nasil vericem bu iştahla bilmem
Evde kapali kaldim yedikce yiyorum
Spor yapmak lazim galiba :KK42:

Ben ayagimda salliyom. Penye battaniyesine iyice sariyom kollarini felan yuzunude battaniye ile ortuyom nefes alcak gibi. Aglasada salla. Meme emiyosa vet agzina. Uykusu varsa aglasa da 5 dk da uyuyo. Uyuyuncada hrmen ayagindan birakma kesin dalmasini bekle. Bizde cok ugrastik kucaklarda felan teyzem boyle uyuttu bende bu yontemi kullaniyom artik. Uyumadikca uykulari daha da bastirip huysuzlaniyolar cok ah bu yavrular..
Bende biraz battaniyeyi yuzine ortuyorum zaten kafasini koynuma iyece sokuyo basil nefes alıyor anlamıyorum. Ebemiz kesinlikle ayakta sallamayi önermefi kundagi arada yapıyorum faydasını gordum

Evet oyle derler di mi :) sanirim iki uc ay anca kendilerine geliyolar :)

Yaa sorma bu kusak catismasi yuzunden bende geriliyorum. Herkes bisey diyo onu yap bunu yapma vs. Ben tecrubesizim sonucta ama her kafadan cikan sesi dinleyecegime doktora guveniyorum dogal olarak. Belki de eskilerin yontemi dogrudur bilemeyiz ama en iyisi doktora guvenmek.
Eskinin doktorlarıyla şimdininkiler niye farklı ben onu anlamıyorum asıl saçmalık bu :s ama dediğin gibi doktor ne derse onu yapmaya çalışmalı sonuçta her kontrolde ne yapıp ediyorsun çocuğa diye hesap vermesi var en basitinden :KK48:

Benim kizin çok ciddiydi
Bir gülücük için ne saklabanliklar yapardim
Bu baya neşeli daha uyanmadan basliyo sırıtmaya mutlu bebek..
Seninki çok güleryüzlü maşal
allahımmmm çok güzel bu yaa
bende böyle bişey düşünmüştüm ama benim kızın stilistleri anasına sormadan almışlar

bende cipse fena halde aşeriyorum
pide falan yiyorum ama iskender çekiyor canım
birde dediğim gibi cips
bakalım belki bu akşam mısır patlatıp bu aşerikliği biraz olsun gideririm belki
İnternetten aldım
Stilist kim kız k.vslide mi?
Cips yedim ben iki pkt.pişmanım
Çocuğuma yazık ama şu patates olanlardan yedim. Yine de direkt zararlı şeyler.

Ah ah zayıfken güzeldik şimdi bir dünya.
Başak burçların içinde en güzelidir. Çok sever annesini de. Biraz eleştirebilir.

ben doğar doğmaz ağzına kendi sütümden önce zemzem ve hurma verdim
hastanedeyken annem günde 2 defa 1 er çay kaşığı su verdi sarılık olmasın diye
günde 1 damladan bişey olmaz bence
tamam sütten herşeyi alıyor ama
sonuçta mama verilince mecburen su veriliyor
Ben de ilkinde yapabilmiştim hiç sıkıntı olmadı ama ikinci de zemzem veremedim sadece hurma verdim ama çok hafif sarılığı oldu yavrucağın annem de su vercekti de ben oralı olmayınca üstünde durmadı siz iyi yapmışsınız ne güzel, şimdi de sık sık emmek istiyor acaba susuzluk mu çünkü gazı var çok sık emmek iyi gelmiyor, belki 3 saatte bir emzirip su versem her öğün iki çay kaşığı çocuk rahat edicek kim bilir :(

1 saat uyudu uyandi bile.. Zaten zor uyutmustum. Ya ben napacam gece uykusuna gecemiyo bebek. Hem cok uykusu var hem uyuyamiyo. Nasil uyutacam bilmiyorum :(

mutfakta uyutuyorum ben
daha doğrusu salonum amerikan mutfak olduğu için aspiratörü çalıştırıyorum ana kucağını çekiyorum oraya
dalana kadar bekliyorum sonra beşiğe yatırıyorum

canım kanguruymuş bende bugün öğrendim alaıp kullanan kızlar var yeni doğanlarda bile kullanılıyormuş
Canim bende baby to go marka kanguru aldim ama kullanmadim daha bakalim nasil olcak bu marka dahami guzlmiski

bayanlar spiral taktırmayı düşünenler ne zaman takılıyor adet olmadan takılmaz diye biliyorum yanlışsa bende taktırayım bari dkh unuturum içmeyi arada unuttuğum olmuştu kullanırken

birde momfortbaby kullananlar alanlar kaç günde elinize geçti
Ben bi aksilik çıkmazsa 42. Günümde taktırmış olacağım inş :KK71: bana hiç adet madet ya da lohusa akıntımı sormadı hatta 3 haftalıkken gitmiştim dedi o bölge toparlasın rahatlasın istersen öyle takalım şimdi takmasak iyi olur dedi, yani her an takılabiliyor herhal o_O ama ben yurtdışındayım belki burdaki doktorların uygulaması farklıdır tr'den

Ben bi aksilik çıkmazsa 42. Günümde taktırmış olacağım inş :KK71: bana hiç adet madet ya da lohusa akıntımı sormadı hatta 3 haftalıkken gitmiştim dedi o bölge toparlasın rahatlasın istersen öyle takalım şimdi takmasak iyi olur dedi, yani her an takılabiliyor herhal o_O ama ben yurtdışındayım belki burdaki doktorların uygulaması farklıdır tr'den

ben sezeryan oldum bölge hep toparlanık :D

Vallahi cikip disari hamburger, kebap, lahmacun gibi zararli ne varsa yiyesim var. Nasil canim cekiyo yaa.. hele cips yemeyi cok ozledim. su iki uc ay gecsin de bi simdi erken diye hassasim cok.

Pazi ispanak vs yemekten biktim :KK43:
Ben gecen gun hamburger yedim cokmu zararliymiski bu donemo_O

İyi canım ben de sana onu yazacaktım iyileştirmek için

Yaptık bugün 11 kişiydik biz hocalar falan :) kimsemiz olmayınca burada sakin geçti =)
kv haftasiju gitmeyi planlıyor bakalım...
bir yandan istiyorum gitmesini bir yandan sa yalnız kalmaktan korkuyorum.
kadın gitsin gitsin dedim :)
Asıl korkum eşimin nöbet akşamları aslında

Canım kaç kg dı. Benim kızım 3850 gr 5. Gününde 60 cc 3 saatte bir demişti dr.
Kuzenimde tedirgindi annesi ve kayinvalidesi gidince ne yapacak diye. 40 gun kaldilar. Gecen gun konustuk, 1 haftadir yalniz, dunya varmis duzenimi kurdum diyo. Kalabalik daha zormus, her kafadan bir ses cikiyordu diyo: )

Son düzenleme:
Back
X