2015 Şubat Anneleri

Kızım okula eşim işe ben de oglusumla uyumaya
Artik rutin oldu herkesi gönderdik ten sonra 10 yada 11 kadar uyuyoruz beraber
Seninle aynıyız benim de 9 yasında oğlum var birde 30 günlük kızım.ben de sürekli oğlum elini yıkamadan dokunma öpme biz öpmüyoruz deyip duruyoruz.biz de Oğlumu okula esimi işe göndripbiraz daha uyuyoruz.

Ya bende hem bebeği rahat koyup çıkarabileceğim ve bebek için en sağlıklı olanından almak istiyorum bilgisi olan yeşillendirsin.
Bu babybjörn iyi modeli de miracle sanırım alayım dşyorum ben bunu n11 com adresi güvenli mi ki iki güne göndermiyorlarmış.

emmediği göğsümden 90 ml emdiği göğsümden 20 ml süt çıktı 110 ml sütümüz var halihazırda
şimdi bu çocuk 70 ml süt mü içmiş oldu
Evet maşallah :nazar: yalnız niye diğer göğsünü emmedi 70 ml ile mi doydu ki? Sağdığın sütü napıcaksın? Bizim beslenme süremiz çok uzun sürüyor iki taraftan da alıyor sağacak bişey kalmıyor sanırım.

Şu sütü sağıp verme olayını bir türlü beceremedim. Bebiş sonuna kadar alıyor sanırım ne zaman sağıcam bilmiyorum.
elimle sagdim canim ben 100 ml e yakin çikdi sag olunca , sol dan o kaadr çikmaz
onuda çocuk uuyumus daha digruus hala uyyor nasil vericem bilmmiuorum
uyanir diye disarda birakmistim , 2 saat oldu sagali
1 saat içinde içirmem lazim , ilk defa biberon vericem
insallah sut bosa gitmez : (((

ben tek meme veriyorum oteki ni sagabiliyorum ama bu daha ikinci bibeornumuz
birinciyi veremedim zamani geçti diye dokdum :(

elimle sagdim canim ben 100 ml e yakin çikdi sag olunca , sol dan o kaadr çikmaz
onuda çocuk uuyumus daha digruus hala uyyor nasil vericem bilmmiuorum
uyanir diye disarda birakmistim , 2 saat oldu sagali
1 saat içinde içirmem lazim , ilk defa biberon vericem
insallah sut bosa gitmez : (((

ben tek meme veriyorum oteki ni sagabiliyorum ama bu daha ikinci bibeornumuz
birinciyi veremedim zamani geçti diye dokdum :KK43:
Benim her damlası altın değerinde. Süt için yapmadığım şey kalmıyor gün içerisinde. Iki taraftan birden alıyor bebiş ve bir saati buluyor. O yüzden sağacak zaman yok. Bir keresinde gece tek tAraftan alıp uyumuştu diğerini sağayım dedim tam başladım sağmaya onbeş ml falan sağmıştım sonra bebiş o taraftan da alıp uyuyunca sağdığım süt heba olmuştu.

Evet maşallah :nazar: yalnız niye diğer göğsünü emmedi 70 ml ile mi doydu ki? Sağdığın sütü napıcaksın? Bizim beslenme süremiz çok uzun sürüyor iki taraftan da alıyor sağacak bişey kalmıyor sanırım.

uyuyakaldı emerken
ben uyuyunca uyandırmıyorum sonra huzursuzluk başlıyor
sağdığım sütü biberonla veriyorum uyanınca
yada dolaba koyuyorum
pazar günü dışarı çıkacaktık çıkmadan emzirdim sonra kalanını sağıp biberona koydum
dışarıda acıktı biberonla verdim
çok rahat oldu

herşeyi kitaba uygun yapma bebeğe göre ayarla bence
sizin o easy listesine baktım bir gün yaptım bebeğin düzeni alt üst oldu hep huzursuz oldu
ben ne zaman emmek isterse o zaman emziriyorum uyksuuna oyununa kendisi karar veriyor
mesela 2 saatte emziriyordum şimdi 3 saatte emziriyorum
zaten kendisi 3 saati geçirmiyor
gece uyursa o zaman uyandırıp emziriyorum uyuyor zaten yine
uykusunu gözleri kızardığında hemen uyutuyorum
oyuna zaman kalıyor zaten
hem uykusunu almış karnı doymuşken daha keyifli oluyor
sende programa uymaya çalışırken stres oluyorsun
biraz akışına bırakmayı dene
yada en azından 2-3 gün bırak programı
baktın daha kötü oldu o zaman dönersin tekrar

bana kalırsa sen stresini hala atamadın üzerinden bu yüzden

Benim her damlası altın değerinde. Süt için yapmadığım şey kalmıyor gün içerisinde. Iki taraftan birden alıyor bebiş ve bir saati buluyor. O yüzden sağacak zaman yok. Bir keresinde gece tek tAraftan alıp uyumuştu diğerini sağayım dedim tam başladım sağmaya onbeş ml falan sağmıştım sonra bebiş o taraftan da alıp uyuyunca sağdığım süt heba olmuştu.
tamam da 1 saat boyunca sut içmiyodur ki seninki
onun midesi ne kadar ki 1 saat içsin, emzik niyetine kullandigi için bence sagsan sut gelir :) nasil olsa çocuk çekmiyor sutu bi zamandan sonra

benimki 15 dk dan fazla emmiyor uyya kaliyor biz niye hazimisilzik yasiyoz o zman : (

ya niye heba olsun o sütü dolaba koy
yada dondurucuya
dışarıda oda sıcaklığında 6 saat dayanıyor süt
dondurucuda 6 hafta dayanıyor
sakın sütlerini heba etme biriktir sonra verirsin at dondurucuya

ya niye heba olsun o sütü dolaba koy
yada dondurucuya
dışarıda oda sıcaklığında 6 saat dayanıyor süt
dondurucuda 6 hafta dayanıyor
sakın sütlerini heba etme biriktir sonra verirsin at dondurucuya
Ilk denememdi işte altı saati geçirmişim gece olduğu için uykuluyken dolaba koymamıştım.

Back
X