2015 Şubat Anneleri

Oncesi vardi da canim hepten cozuttu artik. Cok alakasiz ama hayret ediyorum bu cocuk nasil anliyo ben haftada 6 gun calistigimda. 5 gune alisik ya 6 gun calisirsam inanilmaz trip yiyorum. Pazar gununu bana yapisiyo memeye yapisiyo ne kucaktan ne memeden ayriliyo. Artik herseyin farkindalar.Bugun de cok kizdi sabah. Oglen telefonda sesimi duyunca da agladi normalde guler. Sen ne yaptin Begum u? Baslasam mi bugun egitime acaba
anlamaz zannediyoruz ama çok akıllı bu kuzular. hissediyo demekki fazladan yokluğunu kıyamam yavrum benim.
sen neden cumartesileri çalışıyosun bazen? çok mu sık olacak bu?

kendini hazır hissettiğinde başla sende istersen canım. hazır bu aralar hasta değilken Durukuşum.

Aslında demek istediğim uyku eğitimiyle kendi kendine uyumayı öğrense de gece 100 kere uyanıp ağladıktan bizi uyandırdıktan sonra ne anlamı kalıyor eğitimin önemli olan gece uyanmaları bence yoksa ha ben 5 dk sallamışım öyle uyumuş ha kendi kendine uyumuş pek bi faydası olmaz yani böyle olursa ama gece uyanmaları azalıyorsa değer tabi
bizim gece uyanmalarımız bitti nerdeyse maşallah. beş kez uyadığı oluyodu. en fazla bi kere kalkıyo emmek için o da.

öyle diyosun ama ilerde bu alışkanlığı kırmak daha zor. hep bebek kalmayacaklar büyüyecekler. 3-4 yaşında sallanmak istediğinde ne olacak? o zaman uyku eğitimi vermek çok çok daha zor bence. hem kalksa bile kendi kendine uyumayı öğrenmesi her yönden daha iyi.

bizim gece uyanmalarımız bitti nerdeyse maşallah. beş kez uyadığı oluyodu. en fazla bi kere kalkıyo emmek için o da.

öyle diyosun ama ilerde bu alışkanlığı kırmak daha zor. hep bebek kalmayacaklar büyüyecekler. 3-4 yaşında sallanmak istediğinde ne olacak? o zaman uyku eğitimi vermek çok çok daha zor bence. hem kalksa bile kendi kendine uyumayı öğrenmesi her yönden daha iyi.
Başlicam canım bu gece inş kararlıyım umarım beratın da begüş gibi uyanmaları azalır git gide geceleri

Bi de aklıma takılan ankaraya annemlere kaynanamlara gittiğimizde ne olacak nasıl yatacak yerini filan yadırgar bebekler uyku eğitimine alışmış olur o zamana kadar ama orda cozutur mu ki bayramda

canım çok geçmiş olsun :KK43:
uyku eğitimi için hasta olduğu zamanları seçmemek gerekmiş. hastalığı geçsin devam edersin üzülme yeterki iyi olsun.
canim simdi napayim geri doneememki
aksam yatagina koyacam uyusun diye ebkliycem en son aglamiyordu zaten yataga koyunca
babasi kucakda uyutmus bilmiyorum etki edermi

canim simdi napayim geri doneememki
aksam yatagina koyacam uyusun diye ebkliycem en son aglamiyordu zaten yataga koyunca
babasi kucakda uyutmus bilmiyorum etki edermi
sen tabii dene yine baktın çok ağlıyo hastalıktan da keyfi yoksa o zaman ara verirsin demek istedim. hastayken ekstra huysuz oluyolar çünkü.

Bi de aklıma takılan ankaraya annemlere kaynanamlara gittiğimizde ne olacak nasıl yatacak yerini filan yadırgar bebekler uyku eğitimine alışmış olur o zamana kadar ama orda cozutur mu ki bayramda
Ayy benim ortancânin bir huyu vardı.nereye yatiliya gidersek gidelim.ilk gecesi düzgün yatar uyur tam bi saat sonra feryat figan içli içli aglardi uykudan uyanip.zor teselli olup uyurdu.ben de oyleymisim.yer yadirgarmisim.neyseki büyüyünce geçti.yalnız niye kurulu gibi tam bi saat sonraydi ağlaması onu cozemedim.uykuda jetonu dusuyodu heralde:KK70:

Haklısın canım kararlıyım başladıktan sonra vazgeçmem ama faydası olacak mı ya da gece uyanma sıklığı değişecek mi gibi soruların cevabından pek emin olamıyorum
Bir kaç gece ağlayarak uyuduktan sonra elbette alışacak kendi kendine uyumaya ama gece uyandığında kolay uyur mu ki yine aynı yöntem işe yarar mı gece yarısı çok çok ağlasa korkıyorum mesela tuna gece uyandığında kaç dk sürüyor tekrar uyuması gerçi her çocuk farklıdır ama...
Çok aşırı ağlamıyor, gün gün de uyuma Zaman'ı değişiyor, bazen bir saat dönüyor bazen sadece bir dakika. Bi dene bakalım, olmadı vazgeçersin. Ama en az üç gün sabret bence

Oncesi vardi da canim hepten cozuttu artik. Cok alakasiz ama hayret ediyorum bu cocuk nasil anliyo ben haftada 6 gun calistigimda. 5 gune alisik ya 6 gun calisirsam inanilmaz trip yiyorum. Pazar gununu bana yapisiyo memeye yapisiyo ne kucaktan ne memeden ayriliyo. Artik herseyin farkindalar.Bugun de cok kizdi sabah. Oglen telefonda sesimi duyunca da agladi normalde guler. Sen ne yaptin Begum u? Baslasam mi bugun egitime acaba
Bugün bend yürüyüşten gelince çocuk resmen dövdü beni :D Nasıl ağlıyor çok kızmış yavrucuk Nasıl üzülmüş habersiz gittim diye. Bence uyku eğitimine başla Can'ım, daha önce yaptın biliyorsun

Birkaç dakika daha geç uyur ama çok sorun olmaz.

Allahım aynı Tuna. Eşsek bunlar :)) Tuna sandalyede çok çabuk sıkılıyor. Hatta bazen oturmadan mızırdanmaya başlıyor. Sanırım kötü şartlandı, bende bu algısını kırmak için her akşam sandalyesinde muz verecem çatalda koyacam. Muzu seviyor çünkü. Tuna bişeyi zorla yiyorsa ağzında tutuyor dakikalarca. Ama kurabiye ekmek ıvır zıvırların anında yutuyor çakal. Bide eriğin gibi yutmadan her şeyi ağzına basıyor sonra tutamayınca tükürüyor. Bakıcı teyzesinde çorbaya alıştı, kolay geliyor çiğnemeden hop yutuyor. Bi çorbayı sorunsuz içiyor :KK43:
Aynilarmis cidden canim. Bizimki de hamurcu. Bi kere kek yaptim nerdeyse hic yemisligi yoktu ondan yicem diye tutturdu bi kere

sen tabii dene yine baktın çok ağlıyo hastalıktan da keyfi yoksa o zaman ara verirsin demek istedim. hastayken ekstra huysuz oluyolar çünkü.
yok canim çokk, yorgundu sizdi kaldi
gunduz ikinci uykuyu uyutmadim beklettim geç olmasin diye
hiç aglamadi
dr bisey yedirme dedi ama yayla çorbasi yedi nasil acikmis kuzum benim kocaman açiyordu agzini
ustunede emzirdim uyuudu
biberon ypmadim sanki doymadi gibi geliyor bana ama neyse
biberin yaparsam daha çok kusuyor :KK43:(

kızlar delirmek üzereyim iki gecedir uyumuyo. her şey ne kadar güzel gidiyodu.saat 12 ye geliyo yine uyumuyo. dün gündüz geç uyandı diye sandım bugün 12-3 arası uyudu normalde 10da yatması gerekirdi.

gözler bayılıyo resmen ama yine oyuna çevirdi yatır kaldırı. gülüyo şımarıyo. yanından kalkınca deli gibi ağlıyo. kaldırıyorum biraz bekliyorum tekrar yatırıyorum yine aynı. sinirlendim çıktım odadan ağladı on dakika gitmeyecektim babası gitti aldı. onla da kavga ettim ona da ayrı bi deli oldum.

niye böyle oldu ben anlamadım ya. delirmek üzereyim başa mı sarıyoruz allahım.. yarın gündüz 2 saatten fazla uyutmucam gerekirse uyandırıcam. bişey de düzgün gitsin şu hayatımda ya..

kızlar delirmek üzereyim iki gecedir uyumuyo. her şey ne kadar güzel gidiyodu.saat 12 ye geliyo yine uyumuyo. dün gündüz geç uyandı diye sandım bugün 12-3 arası uyudu normalde 10da yatması gerekirdi.

gözler bayılıyo resmen ama yine oyuna çevirdi yatır kaldırı. gülüyo şımarıyo. yanından kalkınca deli gibi ağlıyo. kaldırıyorum biraz bekliyorum tekrar yatırıyorum yine aynı. sinirlendim çıktım odadan ağladı on dakika gitmeyecektim babası gitti aldı. onla da kavga ettim ona da ayrı bi deli oldum.

niye böyle oldu ben anlamadım ya. delirmek üzereyim başa mı sarıyoruz allahım.. yarın gündüz 2 saatten fazla uyutmucam gerekirse uyandırıcam. bişey de düzgün gitsin şu hayatımda ya..
niye oyle oldu acaba
hiç bi fikirm yok yasemincim valla
bu konuda yazilmis çizeilmis kitap falan yokmu orada ne yaziyor acaba
easy miydi neydi bu

Can'ım sakin ol dönem dönem yapabilirler öyle, illa yanından gitmek zorunda değilsin ağlıyorsa yanında kal bugünlük. Öğlen derin ve uzun uyumuş belli ki, ondan uyumuyor olabilir. Yarın ılık bi banyo yaptırıp yatır, gündüz de vaktiniz olursa dışarı çıkın açık hava yorar iyi gelir..

Kızlar Tuna her gece on ikide mutlaka uyanıyor dönüyor huzursuzlanıyor. Bu alışkanlığını Nasıl kırarım sizce?

Kızlar Tuna her gece on ikide mutlaka uyanıyor dönüyor huzursuzlanıyor. Bu alışkanlığını Nasıl kırarım sizce?
Belki Tam onun uyanma saatinde uyanmadan müdahale edebilsen geri uykuya dalsa aklıma bu geldi belkide zamanla Oda kırılır gider

günaydın canlar. umarım çok güzel bi hafta olur..

dün gece malum zor uyudu. bu sabah 7de kalktı emmek için. emip yatacaktı bi baktım elime bi ıslaklık geldi. taşmış bezi. bu aralar çok oluyo acaba küçük mü geliyo. bayağı çiş yapıyo bezi 5 kilo oluyo resmen. prima 4+ kullanıyodum bi dahakine 5 alıcam bakalım.

mecbur üstünü komple değiştim vücuduna bulaşmadan. sonra koydum yatağına ağladı uyumak istemedi bende kaldırdım salona geçtim. gözlerinden uyku akıyo ama öğlene kadar bakalım dayanabilcek mi. 11de uyusa da olur.
Cnm ben 5 numaraya geçeli 2 ay oldu sanırım.Hiç sızma falan olmamıştı ama bacakları sıkıyordu,hep kızarıyordu,önce anlamadım sonra gitgide artınca hemen numarayı büyüttüm geçti şükür.Artık küçük geliyor olabilir,büyüdüler kuzular.

Back
X