kitaplarda bile cevabı yoktur bence :)) canı öyle istiyo demekki. bu bebekleri anlamak uzaya çıkmamdan daha zor.
yanından gitmiyorum normalde canım.
bak anlatayım uykusunun iyice geldiğini anladığım zaman odasına geçiyoruz loş bi ortamda her geceki uyku öncesi rutini yapıyoruz. hatta hadi uyumaya diyince ee eeee yapıyo. yatırınca beş dakikayı bulmuyo kıçını dönüp uyuması uykusu varsa. bende yanında duruyorum ama beni tınlamıyo bile çıksAm bile olur yani.
ama ikidir uykusunu gündüz çok aldığı için mi acaba böyle yapıyo. gözlerine bakıyorum sanki uyku akıyo ama bi kere kaçtıysa sanırım o gece inat ediyo. dün üç kere götürdüm yatmaya üçünde de aynısını yaptı. başında durucam ve benimle oynayacak yatakta ayağa kalkıp. yatır kaldır yapınca da gülüyo. sert sesle uyarınca da gülüyo :) bi tek yanından gidersem ağlıyo ama deli gibi. yanına geliyprum yine gülüyo. dalga geçiyo benle resmen.
sanırım gündüz çok uyuyo. 3 buçuk saat uyumuştu dün. süpürge açtım kapısının dibinde tınlamadı normalde hemen uyanırdı. şimdi yatırdım öğlen uykusuna ne kadar kıyamasam da iki saat sonra uyandırıcam. yok başka türlü düzene girmeyecek çünkü gece 1de yatıyo ya inanılır gibi değil.
Tuna da neden 12de uyanıyo acaba? hemen de her şeyi alışkanlık haline getiriyo bunlar ya allahım çıldırıciğim
inşallah canım

sende pes etme ağlattın madem o kadar ilk geceyi atlattın. kv ve eşin ne derse desin sert çık duruşunu bozma taviz verme. senin çocuğun o.