- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
kiz senherseyi takip ediyonda niye ayzamiyon kiiSlm hanımlar .. Bayadır yazamıyordum özellikle şu her seferinde giriş istiyor ya ..
yeb4 önce seninle başlamak istiyorum Begüm ün alışkanlıkları hale benim kızım gibi devam etmekte sen ne yazıyorsan aynı aynı diyorum her seferinde ayak sallanma memeler fora gezme Nazlı nazlı ağlama yemek yemekte direnme bi Zamanlar tükürmeleri .. Kahvaltıyı hala karışım olarak yemeleri :)) daha da var ... Ayrıca geçmiş olsun belinden baya büyük sıkıntıların oldu kv desen cabası .. O arkadaşlarının geldiği Zaman ettikleri .. Neyse ki şimdi annen yanında ilaç gibi gelmiştir sana.. Uyku eğitimi sürecini de merakla takip ediyor ve okuyorum eminim sessiz üyelerde vardır takip eden seni .. Bence çok yol katettin kusacak kadar ağlamaları yok artık bende baya gaza geliyorum başlamak için benim kızda sabaha kadar kaç milyon kez emiyor bilmiyorum eğer emerek dalamıyorsa gecenin yarısı ayakta sallanmak istiyor tabi gece daha tahammülsüz oluyorum .. Koca faktörü var bende azıcık ağlasa gık dese başımızda önce onu eğitmem lazım benim ...
MaRaL_ Hakan ın yemesinden sonra uyumasını da ileri boyuta götürdün o kadar korkuyordun.. Güçlü bi annesin sen ya ..
@mery60 12 de uyanıyorsa emmek için sen 1 saat öncesinden kendin uyandırıp emzir bi yerde öyle okumuştum işe yarar umarım .. Ayrıca o Tuna nın kapkara uzun saçlarına hayranım dökümlü dökümlü maşallah , çadırında son hali nasıldı göremedik ...
Hamile olan arkadaşlara da hayırlı olsun şubat anneleri hızlı çıktı :)
dadera ya duru kuşa
gelincikgibi a ayaz a da sevgiler ...
bende telefondan giriyorum sifre hafizada niye oyleki seninki
valla yapiyorum iste biseyler kendi çapimda :)