2015 Şubat Anneleri

Bakalım bizimkiler ne Zaman yürüyecekler kızım 4/5 adım atmaya başladı karşısına oturup gel kızım diyince geliyor şaka maka 15 ayımız geliyorrrr :KK43:
Bundan sonra hızlanır merak etme.benim ortanca kız da 15. Ayını doldurunca yurudu..bir ara hic yurumicek sandım abisi yaşında yürüyünce çok uzun geldi.ben zayıf diye( 7 kiloydu) geç yürüdü sanmistim ama demek ki cok alakalı degil.yürüyünce de hiç düşmedi.patır patır yurudu.bazı bebekler iyice emin olunca yuruyo herhalde.inşaallah seninki de paatir patır dusmeden yürür.beklediğine değer.

Imdattt kızlarrrr mery60 mery60 yeb4 yeb4 başka kim vardı bu yatır kaldır yapan

Yarım saate uyuyor en az bu çocuk. Kalkıp oturuyor aglamıyorda .hatta dün gece gülüyordu ıyıce sınır oluyorum gülünce
Günümün en az bir buçuk saati yatak odasında oturarak geçiyor. Naoıcam ben ne zaman düzelecek bu durum. Gece uyanmasını hallettıkde uykuya dalma problemi çıktı meydana :'(

Imdattt kızlarrrr mery60 mery60 yeb4 yeb4 başka kim vardı bu yatır kaldır yapan

Yarım saate uyuyor en az bu çocuk. Kalkıp oturuyor aglamıyorda .hatta dün gece gülüyordu ıyıce sınır oluyorum gülünce
Günümün en az bir buçuk saati yatak odasında oturarak geçiyor. Naoıcam ben ne zaman düzelecek bu durum. Gece uyanmasını hallettıkde uykuya dalma problemi çıktı meydana :'(
Can'ım hatırlarsan Yasemin de aynı problemi yalamıştı hatta seni dün uyarmıştı. Ben de yaşadım. Hakan olağan bi tepki veriyor şu an. Seni deniyor, vazgeçme. Bir iki gün sonra yine devam eder. Bide gündüz ben hiç yapmadım yatırkaldır. Belki gündüz dikkati çok dağılıyordur. Uykusunun geldiğine emin misin?

Merhaba kızlar, 1 haftadır anca girebiliyorum.O kadar yoğun ve hızla geçiyor ki herşey bir bakmışım akşam olmuş.1 haftadır eşim yoktu dün geldi zaten o yoklen evdeki herşey bana kaldığı için doğal olarak şöyle bir doğru düzgün oturamadım.Rüzgar sürekli ama sürekli koltuk tepelerinde.Valla birden fazla çocuğu olan arkadaşları ben gerçekten alkışlıyorum , ben sanırım uzum bir müddet düşünmeyeceğim çocuk :olamaz: Tabi kader bu bilemeyiz de benim aklımdan geçen bu.Akşam sakin bir zamanda geçmişi okuyacağım o zamana kadar öpüyorum sizi:KK200:

Bundan sonra hızlanır merak etme.benim ortanca kız da 15. Ayını doldurunca yurudu..bir ara hic yurumicek sandım abisi yaşında yürüyünce çok uzun geldi.ben zayıf diye( 7 kiloydu) geç yürüdü sanmistim ama demek ki cok alakalı degil.yürüyünce de hiç düşmedi.patır patır yurudu.bazı bebekler iyice emin olunca yuruyo herhalde.inşaallah seninki de paatir patır dusmeden yürür.beklediğine değer.
İNŞALLAH Can'ım inşallah benim oğlan da yaşında yürümüştü ben de ona kilodan yürüyemiyor filan diyordum 13-14 kiloydu
Kızım da şimdi 12 kilo ama yürümekten başka herşeyi yapıyor sehpaların masaların üstüne mi çıkmıyor yataklara çıkıp zıplıyor merdivenleri bir inip çıkması var maşallah kuzuma ama tek yapmadığı yürümek :) olsun buna da şükür 4-5 adım atıyor ya ona da şükür :)

Can'ım hatırlarsan Yasemin de aynı problemi yalamıştı hatta seni dün uyarmıştı. Ben de yaşadım. Hakan olağan bi tepki veriyor şu an. Seni deniyor, vazgeçme. Bir iki gün sonra yine devam eder. Bide gündüz ben hiç yapmadım yatırkaldır. Belki gündüz dikkati çok dağılıyordur. Uykusunun geldiğine emin misin?
valla uykusu oluyor da çok aisrimi bilemem
ben okula gide"cegim sogukda çikarmayim diye ille uyutuyum diyorum oda yarim saat suruyor
ama aksam çok yorgundu yinede bi saat ugrastim iki kere denedim uyutmayi yarimnsar saaten anca 10 da uyudu

Canım ben ayazı akşamları yanında yatarak uyutuyorum yanı yatıyorum o döne döne uyuyor uzun sürüyor ama olsun.. Sonra geceleri aşama aşama gittim yani her gün bi 15 20 dk uzattım çünkğ biliyorsun artık 30-40 dk da bir uyanıyordu.. Artık çok sık uyanmıyor 3 kez falan onda da ikisinde hemen uyuyor yanına gidince birinde biraz daha ağlıyor ben hemen ninni söylüyorum Veya işte şarkı (karlı kayın ormanı şarkısını seviyor) sonra kapatıyor gözlerini.. Benim sorunum da sabah erken uyanması :KK43:
Vaay muzik zevki de guzelmis kuzumun. Duru ninni gibi bisey duyar duymaz cok sinirleniyo. Bu aralar meme disi herseye tepki. Insallah doner eski haline

Alerji için sevk yaptırmaya gittim gitmisken tartayim dedim.moralim bozulup geldim.8400 de cakildik.12.ay kilosu hiç oynamamis.ağırlaştı gibi geliyordu taşırken.demek ki ben gucsuzlestim.gerçi iştahsızdi dişlerden ama yinede.. kendimi kandirmisim.hatta 9 hayali bile kuruyorum.pehhh:işsiz::kızgın:
azılar çıktı.iki gündür iştah geri geldi.bu arayi değerlendirmek lazım.boyu 71 di.74 olmuş.en azından onunla teselli oldum.boyu daha onemsiyorum.ama yine de bi 200 Gr alsa en azından moralden cokmezdim:KK61:

Alerji için sevk yaptırmaya gittim gitmisken tartayim dedim.moralim bozulup geldim.8400 de cakildik.12.ay kilosu hiç oynamamis.ağırlaştı gibi geliyordu taşırken.demek ki ben gucsuzlestim.gerçi iştahsızdi dişlerden ama yinede.. kendimi kandirmisim.hatta 9 hayali bile kuruyorum.pehhh:işsiz::kızgın:
azılar çıktı.iki gündür iştah geri geldi.bu arayi değerlendirmek lazım.boyu 71 di.74 olmuş.en azından onunla teselli oldum.boyu daha onemsiyorum.ama yine de bi 200 Gr alsa en azından moralden cokmezdim:KK61:
genetik herhalde canim diger kizinda oyleymi$ ya uzulme lutfen
alerji i$i noldu hala sut ve urunlerini tuketemiyormu
kadir bey kilo için sut ve ete dayanin diyor ,sut derken yogurt peynir hepsi iste
keçi sutunu kestinmiydi

digerlerinde yapamadim yemiyolardi ama bu yiyor hasta deilse bende agzina her firsatda yogurt peynir sokuyorum , ogle ve aksam da yemek yiyor tabi , keçi sutunden yogurt denemisindir sevdimi yiyormu
kahvalti yok gibi bisey bizde omleti bazen yer cani isterse oda çok aç olmasi lazim..

yani hakani kadir beyin aynen dedigi gibi besliyorum simdilik duzenli kilo aliyor
insallah szin alerji gecerde herseyden yiyebilirsiniz ..

Son düzenleme:
su an uykusu avr ama bekliyorum daha çok gelsin uykusu diye
ha yatak odasinda beklemisim ha salonda ayni demi :))

Çok uykusu vardı. Yatırdım dalamadı bi türlü. Kafasını okşadım istemedi. Kalkıyor oturuyor kendini yatağa geri atıyor yorgunluktan. Gülüyor sanki çok komik
Kızdım çıkdım odadan ıkı dk ağlayınca kolay uyur genelde
Ağlamadı tek tük konustu sonra ses kesıldı uyudu yani
Bu oğlan beni yanında istemiyomuş galiba. Gölge etme başka ihsan ıstemez herhalde diyor herhalde :))))))

iyi akşamlar canlarım..

yazdıklarınızı okudum ama cevap veremedim, hepsine dönücem yarın beni mazur görün.. çok kötü bi haldeyim şu an.

annemi yolcu ettim. ne kadar zaman geçerse geçsin alışamıyorum. üstüne berbat uyku serüveni daha yaşadık. günden güne güya iyi olacakken tekrar başa sarıyoruz. bıktım usandım tükendim bütün umutlarım suya düşüyor. zaten inanılmaz moralim bozuktu annemi kapıdan yolcu etmek zorunda kaldım doğru düzgün sarılamadım bile kız yüzünden.

gözyaşlarım boğazıma düğümlendi. sonra inadıma yaparmış gibi 40 dk döndü durdu yatakta deli gibi uykusu olmasına rağmen. konuştu kendi kendine döndü durdu. başında bekledim tam uyuyacakken birden mızmızlandı ağladı daha sonra şiddetlendi. 25 dakika da bu şekilde geçti. çok ama çok ağladı. meme verdim anca sakinleşti. sonra uyudu. bütün umutlarım tükeniyor ama yine sabrediyorum, vazgeçmiyorum.. ordan eşim de sakin ol o daha bebek diyor ona ayrı deliriyorum. evet haklı belki ama duymak istediğim bu değil.

annem geldiği günden beri bir saat oturmadı belim ağrıyor diye tüm işlerimi yaptı. kışlıkları kaldırdı temizlik yaptı ben sadece yardım ettim. koltuklarımı bile sildi ki sağlık durumu benden daha kötü. kimse ana gibi düşünemezki insanı. o da gitti işte yine veda yine hüzün.

eşimin annesi ve kızkardeşi de bana tavırlı sanki ben bişey yapmışım gibi. kayınvalidem pek değil gerçi ama kızı konuşmuyor benle.
eşimden ve kızımdan başka kimsem yok bu koca bu şehirde. boğuluyorum.. her seferinde keşke buraya gelmeseydim diyorum keşke..
ama iyiki eşim ve kızım var, şükürler olsun..

iyi akşamlar canlarım..

yazdıklarınızı okudum ama cevap veremedim, hepsine dönücem yarın beni mazur görün.. çok kötü bi haldeyim şu an.

annemi yolcu ettim. ne kadar zaman geçerse geçsin alışamıyorum. üstüne berbat uyku serüveni daha yaşadık. günden güne güya iyi olacakken tekrar başa sarıyoruz. bıktım usandım tükendim bütün umutlarım suya düşüyor. zaten inanılmaz moralim bozuktu annemi kapıdan yolcu etmek zorunda kaldım doğru düzgün sarılamadım bile kız yüzünden.

gözyaşlarım boğazıma düğümlendi. sonra inadıma yaparmış gibi 40 dk döndü durdu yatakta deli gibi uykusu olmasına rağmen. konuştu kendi kendine döndü durdu. başında bekledim tam uyuyacakken birden mızmızlandı ağladı daha sonra şiddetlendi. 25 dakika da bu şekilde geçti. çok ama çok ağladı. meme verdim anca sakinleşti. sonra uyudu. bütün umutlarım tükeniyor ama yine sabrediyorum, vazgeçmiyorum.. ordan eşim de sakin ol o daha bebek diyor ona ayrı deliriyorum. evet haklı belki ama duymak istediğim bu değil.

annem geldiği günden beri bir saat oturmadı belim ağrıyor diye tüm işlerimi yaptı. kışlıkları kaldırdı temizlik yaptı ben sadece yardım ettim. koltuklarımı bile sildi ki sağlık durumu benden daha kötü. kimse ana gibi düşünemezki insanı. o da gitti işte yine veda yine hüzün.

eşimin annesi ve kızkardeşi de bana tavırlı sanki ben bişey yapmışım gibi. kayınvalidem pek değil gerçi ama kızı konuşmuyor benle.
eşimden ve kızımdan başka kimsem yok bu koca bu şehirde. boğuluyorum.. her seferinde keşke buraya gelmeseydim diyorum keşke..
Allah kavustursun canim

ben senin beline noldugunu okumadim
mr sonuçlarina ne dedi doktorlar yazmisindri ama denk gelmedim
begume ne desem bilmioyorum bu konuda hiç bi fikrim yok bende salgaraya gidiyorum bu uyku konusunda
duzen yok bisey yok
tek iyi olan sey gece uykusune geçince sabaha kdr rahatim
ama gunduz agzma ediyor
buyuklerin okulu hava soguk kendi hasta , disari çikarmiyim diye uhrasiyorum elimden geleni yapoiyorum ama ne kdr basariyorum mechul
oksuruk balgam ful
dun gece 5 de emdi oksuruk tuttu bakdim uyyamiyor kucahima aldigim gibi kustu ne var neyok
sonra rahatladi 9 a kdr uyudu

off bende sana kendi derdimi anlatiyorum senin derdin sana yetiyor
saglik olsun canim uzulme annene sana ailene rabbim uzun saglikli omurler versin
zamanla geçecek insallah bu gunler
hatira oalrk kalicak gulerek anlataacksiniz
hatta begum doymayacak dinlemeye anne bi daha bi daha anlat diyecek gozleri parlayrak :))

çocuklar kuçukluklerini dinlemeyi sevmeyi çok sever ister yaramazlik olsun ister baska sey :)

iyi akşamlar canlarım..

Canim benim Allah kavustursun. Insanin kendi annesi gibi kimse olamaz. Niye tavir yapiyolar ki sana? Tavir yapilacaksa senin yapman gerekirdi yani. Bi ilginc bunlar. Esin yine o aileden cok iyi cikmis. Allah esinle Begum'le cok mutlu bir omur versin sana. Su andaki duygularini biraz olsun anlayabiliyorum. Bebekler zor gunlerde hep daha cok zorluyo nedense bizi. Oyuna cevirmis Begum de iyice. Sen sabret canim bu kadar ugrastin sonucta bosa gitmesin

iyi akşamlar canlarım..

Allah kavuştursun canım anne gibisi olmaz aynen üzülme canım senin gitmene de az kaldı bayramdan önce gidecektiniz değil mi

bizimki de bi ara iyiydi gece uykusuna dalarken sallamıyorduk şimdi yine başa sardık. sallıyoruz tüm gece. belli dönemde coşuyorlar bence. bir buçuk senedir aynı şeyleri yaşıyoruz hep. o yüzden ben şuan sallıyorum yine. saatlerce onun ağlamasını çekemeyeceğim. sinirlenince geçmiyor siniri. ertesi gün bile devam ediyor.

yeb4 yeb4 seni çok iyi anlıyorum, ben de annemin gideceğini düşündükçe üzülüyorum.. Az bir süre gördün keşke daha uzun kalabilseydi :(

Kaderimiz buymuş diyeceğiz, pişman oluyoruz sanırım bir çoğumuz bazı tercihlerimizden dolayı ama baş etmeyi de öğreniyoruz.. Şimdi sen yazın gideceksin allahtan az kaldı gün sayarsın hemencecik geçer inşallah.. Allah annene uzun ömürler versin seninle birlikte..

gunaydinlar
bize gun hiç aydin deil ama neysee
sabahtan beri ne eydiyse kustu bu çccuk krem peynir kusulurmu yaaa
oksuruk yuzunden hep :((( aslinda hiriltisida pek yok gece rahat uyudu oksuurk duymadim desem yeridr
uyandi basladi sorunumuz

birden ioksuruk krizi geliyor yuzu falan kizariyor sonrada kuusuyor ne son ne yediyse
kuzum benim midesi bos aç karni cani istemesede yemeye çalisyor ama yedigide çikiyor:KK61::KK61:
yarina kdr geçer insallah biraz
gunde bi iki kere kusyirdu oksuruk yuzunden bugun çogaldi :(

Back
X