iyi akşamlar canlarım..
yazdıklarınızı okudum ama cevap veremedim, hepsine dönücem yarın beni mazur görün.. çok kötü bi haldeyim şu an.
annemi yolcu ettim. ne kadar zaman geçerse geçsin alışamıyorum. üstüne berbat uyku serüveni daha yaşadık. günden güne güya iyi olacakken tekrar başa sarıyoruz. bıktım usandım tükendim bütün umutlarım suya düşüyor. zaten inanılmaz moralim bozuktu annemi kapıdan yolcu etmek zorunda kaldım doğru düzgün sarılamadım bile kız yüzünden.
gözyaşlarım boğazıma düğümlendi. sonra inadıma yaparmış gibi 40 dk döndü durdu yatakta deli gibi uykusu olmasına rağmen. konuştu kendi kendine döndü durdu. başında bekledim tam uyuyacakken birden mızmızlandı ağladı daha sonra şiddetlendi. 25 dakika da bu şekilde geçti. çok ama çok ağladı. meme verdim anca sakinleşti. sonra uyudu. bütün umutlarım tükeniyor ama yine sabrediyorum, vazgeçmiyorum.. ordan eşim de sakin ol o daha bebek diyor ona ayrı deliriyorum. evet haklı belki ama duymak istediğim bu değil.
annem geldiği günden beri bir saat oturmadı belim ağrıyor diye tüm işlerimi yaptı. kışlıkları kaldırdı temizlik yaptı ben sadece yardım ettim. koltuklarımı bile sildi ki sağlık durumu benden daha kötü. kimse ana gibi düşünemezki insanı. o da gitti işte yine veda yine hüzün.
eşimin annesi ve kızkardeşi de bana tavırlı sanki ben bişey yapmışım gibi. kayınvalidem pek değil gerçi ama kızı konuşmuyor benle.
eşimden ve kızımdan başka kimsem yok bu koca bu şehirde. boğuluyorum.. her seferinde keşke buraya gelmeseydim diyorum keşke..
ama iyiki eşim ve kızım var, şükürler olsun..
Allah kavustursun canim
ben senin beline noldugunu okumadim
mr sonuçlarina ne dedi doktorlar yazmisindri ama denk gelmedim
begume ne desem bilmioyorum bu konuda hiç bi fikrim yok bende salgaraya gidiyorum bu uyku konusunda
duzen yok bisey yok
tek iyi olan sey gece uykusune geçince sabaha kdr rahatim
ama gunduz agzma ediyor
buyuklerin okulu hava soguk kendi hasta , disari çikarmiyim diye uhrasiyorum elimden geleni yapoiyorum ama ne kdr basariyorum mechul
oksuruk balgam ful
dun gece 5 de emdi oksuruk tuttu bakdim uyyamiyor kucahima aldigim gibi kustu ne var neyok
sonra rahatladi 9 a kdr uyudu
off bende sana kendi derdimi anlatiyorum senin derdin sana yetiyor
saglik olsun canim uzulme annene sana ailene rabbim uzun saglikli omurler versin
zamanla geçecek insallah bu gunler
hatira oalrk kalicak gulerek anlataacksiniz
hatta begum doymayacak dinlemeye anne bi daha bi daha anlat diyecek gozleri parlayrak :))
çocuklar kuçukluklerini dinlemeyi sevmeyi çok sever ister yaramazlik olsun ister baska sey :)