2015 Şubat Anneleri

mery60 mery60 o yorgunluk bıkkınlık her şeyden bezmiş haller bahar yorgunluğundan çok bizim değişen hayatlarımıza hala adapte olamamamızdan kaynaklı bence. ben sende ve gelincikgibi gelincikgibi da kendimden çok şey buluyorum bu konuda. mesela üçümüz de bazen anneliği beceremediğimizi düşünüyoruz, eski hayatlarımızı özlüyoruz, bazı şeyleri diğerlerine göre daha zor yaşıyoruz çocuk büyütmekle ilgili.

ben etrafımda yeni anne olmuş arkadaşlarıma bakıyorum sanki yıllarca buna hazırlanmış gibiler. geçen bi arkadaşımızın bebeğini görmeye gittik, evlendiler ertesi ay hamilelik haberi geldi. kız hala diyorki bu duyguyu bilsem evlenmeden önce bile yapardım hiç vakit kaybetmezdim :KK57: bende hep diyorumki iyiki 2 yıl yapmamışım hatta bi yıl daha bekleyebilirmişim :KK70: ama bu demek değilki anne olmayı, yeni hayatımızı sevmedik. sadece başka insanlar gibi kolay alışamamış olabiliriz.

ama ilk ayları düşündükçe büyük yol almışız diyebiliriz bence :) bu zor günler de geçecek elbet.. büyüyecekler, uykuları düzene girecek. meme işi bitecek. bizde uykusunu almış gayet dinç mutlu ve süslü püslü anneler olucaz :) o zaman da başka sorunlar olacak belki ama ben uykumuzu alırsak hepsinin üstesinden geleceğimize inanıyorum :KK50: ikinciyi de düşünmüyoruz zaten :KK70:
Ay oyle anneleri gorunce ben de bi tuhaf oluyorum canim. Tabiki cok mutluyum hicbisey bu guzel duyguyu yasatamazdi bana ondan baska ama yani zorluklari cok buyuk ve hic oyle becerikli bi anne degilim. Herseyi cekip ceviren annelere hayranim. Ama bende yok o potansiyel biliyorum.
 
Yok anam biz de mi sorun var yoksa diğerlerinde mi :KK66:
Ben de diyorum şimdi keşke azıcık daha bekleseydim, benimki sürprizdi ama yani elimde değildi :oops:

Ben biraz rahatıma düşkünmüşüm anlaşılan, millet kendini çocuğu için adıyor resmen, varları yokları çocuk oluyor ama ben öyle değilim, kendi hayatım da olsun istiyorum ama beceremiyorum..

Aman aman çocuk mocuk allah isteyene versin. Öyle diyoruz ama ne Zaman olacağı da belli olmaz., eşimin patronu ailecek gidip geliyoruz, iki çocukları var biri 4 biri 8 yaşında, kadın hamile kalmış :sus: Napsam napsam diye bana soruyor, cevap veremedim inan..

Bence de bizi bitiren bu uyku sorunsalı, o olay düzgün olsa zaten bücürlerin de diğer şeyleri daha iyi olur.. Amaaaan işte biz konuluyoruz amca böyle bizimkiler yine Bildiklerimi yapıyor yaramazlar :işsiz:
Sirf bu uyku konusundan dolayi ikinciyi cok fazla geciktirmemeyi dusunuyorum bazen. Belki sacma gelecek ama meslela beklesem 5-6 yasini falan tam uuku falan duzene girmis bi bakmisim hoop bastan uykusuz. Ama yakin zamanda yapsam uykusuzluga alismisken o da aradan ciksa mi diyorum bazen. Tabi hemen simdi degil 3 yasinda falan. Sonra da diyorum dadera birine baktin da ikinci kaldi:KK70:
 
Hic arabada uyumayan cocuk iki gundur pıt diye uyuyuveriyo zamansiz zamansiz. Sonra arabada hapis kaliyorum o uyanana kadar. Sabah ciktik avmye geldik esim kayinvalide de var. Yolda uyudu. Ben de havami aldim yine onlar geziyo ben oturuyorum arabada. Kayinvalide icin gelmistik ama ben de gezcektim yaa:KK34:
 
Hic arabada uyumayan cocuk iki gundur pıt diye uyuyuveriyo zamansiz zamansiz. Sonra arabada hapis kaliyorum o uyanana kadar. Sabah ciktik avmye geldik esim kayinvalide de var. Yolda uyudu. Ben de havami aldim yine onlar geziyo ben oturuyorum arabada. Kayinvalide icin gelmistik ama ben de gezcektim yaa:KK34:
Al işte, hep böyle oluyor canım, bak dün yeb4 yeb4 de öyle kalakalmış.. Bize gezmek haram anacım haram.. :( dün ben de güya dışarı çıkacaktım ayazı eşime bırakıp annemle çarşıya inecektik ama misafir geldi pat diye allahım çok sinirlendim var ya taa 7de gittiler o saatten sonra da gidemedik tabi :( ye hep böyle oluyor yaa bizim de hakkımız gezmek dolaşmak :(

Bu hafta sonu kvlerden kurtulamadın mı canım yoksa :) ayrıca sen çok beceriklisin, kendi başına büyütüyorsun duruyu daha ne yapacan acaba :)))
 
Sirf bu uyku konusundan dolayi ikinciyi cok fazla geciktirmemeyi dusunuyorum bazen. Belki sacma gelecek ama meslela beklesem 5-6 yasini falan tam uuku falan duzene girmis bi bakmisim hoop bastan uykusuz. Ama yakin zamanda yapsam uykusuzluga alismisken o da aradan ciksa mi diyorum bazen. Tabi hemen simdi degil 3 yasinda falan. Sonra da diyorum dadera birine baktin da ikinci kaldi:KK70:
Arada bana da geliyorlar öyle :) ama yok olmaz kafayı yerim.. Ama ben şimdi 29 yaşındayım, 32mde ikinciyi doğrumak istiyorum en geç allah nasip ederse tabi :)) ne çektik be şu uykudun, okuyanlar hay sizin uykunuza diyecekler :)))
 
Oooh cok sevindim supermis 3 dk. Evet canim buyuk ihtimal oyle. Calisma saatlerim uzun olmasa belki bu kadar olmazdi da 2-3 saat anca gorusuyoruz
çok zor cidden ama napıcaksın onun iyiliği için çalışıyosun. kendi iyiliğin içinde tabiiki. üzülme büyüdükçe alışamasa da kabullenir. sağlık olsun yeterki.

iki gecedir uykusunun tam gelmesini bekliyorum 11e doğru nerdeyse yatırıyorum hemen uyuyor. ama bu sefer de gece kalkmaya başladı tekrar emmek için. kalkmıyodu hiç uyku eğitiminden beri. geçen gece 4 kez dün gece 2 kez kalktı. bi şey düzeliyo diğer şey bozuluyo bi tam anlamıyla oturtamadık..

Ay oyle anneleri gorunce ben de bi tuhaf oluyorum canim. Tabiki cok mutluyum hicbisey bu guzel duyguyu yasatamazdi bana ondan baska ama yani zorluklari cok buyuk ve hic oyle becerikli bi anne degilim. Herseyi cekip ceviren annelere hayranim. Ama bende yok o potansiyel biliyorum.
beceriksizlik kime göre neye göre :) herkes tam dört dörtlük ev hanımı olmak zorunda değil. ben çoğu şeyi yetiştiremiyorum. takmıyorum da. evim temiz karnımız tok gerisi önemli değil :)

o gördüğün anneler kafayı yemiş tek amaçları süslü püslü bir evde çocuğunu her dakika oyuncak bebek gibi süsleyen, güZel yemekler de yapıp her anını fotoğraflayıp instagrama koyup bakın ben ne kadar mutluyum diye insanlara gösterme ihtiyacı duyan kadınlar. bence hayatlarında bişeyler eksik ve böyle tatmin olmaya çalışıyorlar.

Hic arabada uyumayan cocuk iki gundur pıt diye uyuyuveriyo zamansiz zamansiz. Sonra arabada hapis kaliyorum o uyanana kadar. Sabah ciktik avmye geldik esim kayinvalide de var. Yolda uyudu. Ben de havami aldim yine onlar geziyo ben oturuyorum arabada. Kayinvalide icin gelmistik ama ben de gezcektim yaa:KK34:
canım niye arabada bekliyosun kendi arabasına koysan ve sende gezsen? uyanıyo mu bebek arabasında?
 
iyi akşamlar kızlar.
bugün bi gezme maceramız var ama anlatamam size off şu an kollarım bile tutmuyo..

arkadaşlar aradı hadi at çiftliğine gidelim dediler. daha önce onlar da gitmemişler ama duymuşlar. iki araba gitmeyelim bizimkiyle gidelim dediler. ah kabul etmez olaydık. ne akla hizmet kucakta yolculuk yapmaya kalkıyosunki?

bi de yakın sanıyolarmış hep bu erkek milletinin bişey olmaz ya nolcak vurdumduymazlığı! virajlı ve bozuk bi yoldan yarım saat çık babam çık allahım p yol bitmedi. kız mememden başka asla durmuyo zaptedemiyoruz. mememde durunca da ısırıyo arabanın içinde çığlık attım resmen. eşim de arkada yanımda oturdu o aldı kucağına. arkadaş da sağolsun öyle berbat araba kullanıyoki bi yandan eşimin midesi bulandı bi yandan kızla uğraşıyorum afedersiniz totomdan ter aktı yani. offff :KK57:

en sonunda vardık ama bi de ne görelim bizim salonun anca iki katı bi alanda bi tane at. etrafında üç çardak ve sadece çay veriyolar. manzara güzel ama hiç biley yapamayacağın berbat bi yer. on dakika nefes aldık geri döndük. o yolu bi hiç uğruna çektim ya allahım resmen kabus :KK57:

bi de eşimle uğraştım. vallahi bana gezmek de haram :KK70: bi doğru düZgün yürüse de salsam çayırlara. böyle kucakta da durmak istemiyo bugün kedilerin peşinden pispispis diye koşmak istedi sürekli ama düşüyo denge sağlayamıyo henüz. en zor zamanları sanırım. yaza bayağı yürüme işi hallolur ama aksilik olmazsa. anca dağ bayır çayır paklar bu kızı zaten :KK70:
Ayy o tek araba gitme fikri bi ilk çocukta bizde de olmuştu.oğlum sakin bi bebekti Ogün çıldırdı.donsek donemiyoz.beynim agriyor. Kimsede hap yok.herkes eğleniyorlar.eşimle ben Çin işkencesi çıkıyoruz.gitme vakti gelsin diye.birbirimizi yiyoz sinirden.bi daha tovbe dedim.iki adım bile olsa arabamızla giderim.cocuk ların sağı solu belli olmuyor.

Mersine Dr a giderken de oto koltuğuna yatıyor ya üzerine egiliyorum iki çekip uyyor.amcası var diye yapamadım.abovvv yıktı ortalığı.ninniler açtım.Facebook paketi bitcek şarj bitcek yok.bu kadar ağladı.bari ilk olsun arabada emmeyi bıraksın uykuda dedim.tam daldı ohh dedim oldu bu iş. polis çevirdi.uyandı.bastı yaygarayi dahada beter.kucagada almiyorum.alismasin diye.amcası inince emzirdim mecbur Dr da huysuzluk etmesin diye.o kazandi.ama tatilden önce bu işi halletcem inşaallah.
 
selam kızlar. günler nasıl geçiyor anlamıyorum. hiç bi iş de yapmıyorum ama geçiyor işte. üstümde bahar yorgunluğu mu var bilmiyorum. bazen çok mutluyum bazen o kadar beziyorum ki her şeyden.. insanlardan yoruldum yıldım.. yalnız kalmak istiyorum konuşmak saçma sapan muhabbetler... bi size açıyorum kendimi.. burada paylaştığım o kadar çok şey var ki..

o değil de biz bugün korkunç bi kaa atlattık.. bize arabaya bişey olmadı ama çok çok kötüydü.. bi çimento yüklü iş makinesi yola bakmadan ana yola girdi. çevre yoluydu. bizde gidiyorduk. ve bi anda önümüze çıktı. ben şoka girdim. Sadece aracın lastiklerini gördüm. dümdüz önümüzde duruyordu. emniyet kemeri kurtardı bizi. en korkunç olanı ise tuna.. allahım.. tekrar yaşıyorum sanki.. tuna uyuyordu. ve oto koltuğu değil puset var ya o var bizde ondaydı. emniyet kemeri takılı ama çok kıytırık bişey biliyorsunuz. ve ben tunaya dönüp baktığımda tuna neredeyse öne kadar gelmişti. eğilmişti. bacaklarının arasından geçen kemer tutuyordu bi tek.. o aptal koltuk kaymıştı. çok ağır bi fren yaptık. yolda metrelerce fren izi olmuştu. savrulabilirdik.. duvara çarpabilirdik. saniyeden daha az bi zamanda frene bassaydı eşim makineye çarpabilirdik. çok çok kötüydü.. tesadüf arkamızdan jandarma aracı geliyormuş.. bize yardımcı oldular. iş makinesi kaçtı gitti yakalayıp durdurdular. ben şoka girmişim ağlıyordum titriyordum. Her şey ağır çekim gibiydi.. ama belki üç saniye bile sürmemiştir.. şikayetçi olmak istedik firma sahibi ve komutan ikna etti. şikayetçi olsanız sadece 300 tl para cezası alır dedi. ben ısrar ettim prosedür çokmuş. zaten çok kötüydük.. zaten hukuk yok ceza yok.. öyle kaldı. . yarın oto koltuğu alıcaz. sizde dikkat edin sakın yolda kucakta taşımayın. o kaza anında evladımı unuttum. kızlar en çok bu üzdü beni. elimi bile uzatamadım. unuttum.. kaza anında yapılabilecek hiç bişey yok. kurtulmak tamamen tedbir ve şans işi.. :KK43:
Canım benim çok geçmiş olsun bir daha hiç böyle kötü şeyler yaşamayın :( Hayat işte bir andan ibaret aslında Allah korumuş sizleri . Sakın birşey yapamadım diye kendini suçlama saniyeler içinde oluyor ve tamamen refleks senin hiç bir suçun yok
 
canım zaten tamamen latifeydi :) hiç ama hiç düşünmüyorum öyle bişeyi arada şeytan diyo işte nasıl olurdu acaba :) ama sen beni iyi çözmüşsün gerçekten çok yıpranırım. ve verimli olamam zaten. mutlu bi anne olmadıktan sonra. ben en az 5 yaş koymayı düşünüyorum araya da her şeyi allah bilir bi bakarsın istemeden hamile kalırım. ama bilerek yapmam yani: hakkımızda hayırlısı..

sizin süt alerjiniz de çok zor bi durum ya insan ne yedireceğini şaşırır :KK43: inşallah 4-5 yaşında falan geçer..
Hayırlısı.
Süte alışmıştım da yumurtaya şok oldum.kafam allak bullak.kiloda sınırda nasıl besliycem ben bilmiyorum.

Biz de bugün kahvaltıya gittik.Serra da durdu hiç uzmedi.rahat bi kahvaltı ettim.mekanda yeşillik güzeldi denize karşı.çeşit çeşit peynirler yumurtalar gelince eyvahh parayla aç kalcam dedim ama doyduk şükür.çok iyi geldi.ev sahibi olcaz diye tutmaktan hayatı ıskaliyoruz yaa.boşver diyor bi yanim çocukların zihninde güzel anılar biriktir.ev alacağımız yok bari anılarımız olsun.
 
Hic arabada uyumayan cocuk iki gundur pıt diye uyuyuveriyo zamansiz zamansiz. Sonra arabada hapis kaliyorum o uyanana kadar. Sabah ciktik avmye geldik esim kayinvalide de var. Yolda uyudu. Ben de havami aldim yine onlar geziyo ben oturuyorum arabada. Kayinvalide icin gelmistik ama ben de gezcektim yaa:KK34:
Canım hemen arabasına koyup biraz sallasaydın uyansa bile belki yine uyurdu
 
Ayy o tek araba gitme fikri bi ilk çocukta bizde de olmuştu.oğlum sakin bi bebekti Ogün çıldırdı.donsek donemiyoz.beynim agriyor. Kimsede hap yok.herkes eğleniyorlar.eşimle ben Çin işkencesi çıkıyoruz.gitme vakti gelsin diye.birbirimizi yiyoz sinirden.bi daha tovbe dedim.iki adım bile olsa arabamızla giderim.cocuk ların sağı solu belli olmuyor.

Mersine Dr a giderken de oto koltuğuna yatıyor ya üzerine egiliyorum iki çekip uyyor.amcası var diye yapamadım.abovvv yıktı ortalığı.ninniler açtım.Facebook paketi bitcek şarj bitcek yok.bu kadar ağladı.bari ilk olsun arabada emmeyi bıraksın uykuda dedim.tam daldı ohh dedim oldu bu iş. polis çevirdi.uyandı.bastı yaygarayi dahada beter.kucagada almiyorum.alismasin diye.amcası inince emzirdim mecbur Dr da huysuzluk etmesin diye.o kazandi.ama tatilden önce bu işi halletcem inşaallah.
aman aman aynen asla başka arabayla gitmem bi daha. zaten bizim arabada oto koltuğunda da zor duruyo. nefret ediyo. nasıl alışcak bunlar ya? dediğin gibi hep de onlar kazanıyo. sende iyi dayanmışsın ama :KK57: üç cocukla arabaya bindiğini hayal ediyorum da off. bu arada diğer çocuklar kaç yaşındaydı?
 
Hayırlısı.
Süte alışmıştım da yumurtaya şok oldum.kafam allak bullak.kiloda sınırda nasıl besliycem ben bilmiyorum.

Biz de bugün kahvaltıya gittik.Serra da durdu hiç uzmedi.rahat bi kahvaltı ettim.mekanda yeşillik güzeldi denize karşı.çeşit çeşit peynirler yumurtalar gelince eyvahh parayla aç kalcam dedim ama doyduk şükür.çok iyi geldi.ev sahibi olcaz diye tutmaktan hayatı ıskaliyoruz yaa.boşver diyor bi yanim çocukların zihninde güzel anılar biriktir.ev alacağımız yok bari anılarımız olsun.
çok güzel dedin. bir şeyler alıcaz bi kaç yatırım yapıcaz diye diye güzel anılar biriktiremiyoruz. her şey parayla olmasa da ne yazıkki çoğu şey parayla oluyo..

Serra da ne güzel üzmemiş seni güzel bi gün geçirmişsiniz çok sevindim. sen şimdi sebze et türüne ağırlık vericeksin mecburen. sıkma canını bi şekilde zamanla açık kapanır ilerde de geçer muhtemelen allerji durumu.
 
Son düzenleme:
selam kızlar. ses yok kimseden herhalde herkes haftasonu keyfinde :) keyif dediğime bakmayın ne halde olduğunuzu tahmin edebiliyorum :KK70:

bizde bu akşam bi arkadaşın evine gittik doğum günü kutlamasına. d.günü bahane oturmaya gittik öyle. ayda yılda bi görüşmeye fırsat oluyo.

onların da 20 aylık oğlu var. arkadaş anlatıyo işte en geç 9da yatağına koyuyolarmış odadan çıkıyolarmış uyuyomuş. sabah kesintisiz 8e kadar. hala meme emiyomuş ama arada bi isterse. bağımlı değilmiş. yemeğini de gayet güzel yiyodu gördüğüm kadarıyla. doğduğundan beri öyleymiş yani.

ben bizi anlatınca kadının gözleri açıldı şaşırmaktan. içimden dedimki demek böyle bebekler de var ama bize denk gelmemiş :)

çok hareketli bi çocuk ama öyle laf dinlemeyen aksi bi çocuk değil. gün içinde hiç durmasın oynasın coşsun ama şu uykusu en azından öyle olaydı :KK43: hayaller ve hayatlar :KK70:
 
Canım benim çok geçmiş olsun bir daha hiç böyle kötü şeyler yaşamayın :KK43: Hayat işte bir andan ibaret aslında Allah korumuş sizleri . Sakın birşey yapamadım diye kendini suçlama saniyeler içinde oluyor ve tamamen refleks senin hiç bir suçun yok
Sağol canım. haklısın. insan sadece o saniyelerde can derdine düşüyor ya.. en iyisi tedbir almak ve elbette şans.. allah yaşatöasın kimseye. .
 
aman aman aynen asla başka arabayla gitmem bi daha. zaten bizim arabada oto koltuğunda da zor duruyo. nefret ediyo. nasıl alışcak bunlar ya? dediğin gibi hep de onlar kazanıyo. sende iyi dayanmışsın ama :KK57: üç cocukla arabaya bindiğini hayal ediyorum da off. bu arada diğer çocuklar kaç yaşındaydı?
canım geziniz tam bi fiyasko olmuş ama napalım buda bi tecrübe. tuna da durmuyor koltukta. ancak eline yiyecek bişey vererek durdurabiliyorum , birde emzikle.
 
Hayırlısı.
Süte alışmıştım da yumurtaya şok oldum.kafam allak bullak.kiloda sınırda nasıl besliycem ben bilmiyorum.

Biz de bugün kahvaltıya gittik.Serra da durdu hiç uzmedi.rahat bi kahvaltı ettim.mekanda yeşillik güzeldi denize karşı.çeşit çeşit peynirler yumurtalar gelince eyvahh parayla aç kalcam dedim ama doyduk şükür.çok iyi geldi.ev sahibi olcaz diye tutmaktan hayatı ıskaliyoruz yaa.boşver diyor bi yanim çocukların zihninde güzel anılar biriktir.ev alacağımız yok bari anılarımız olsun.
hakkaten yaa baya zor olur yumurtasız sütsüz.. badem sütü soya sütü filan kullanırsın ancak dimi? peki kalsiyumu nerden karşılayacaksınız canım
 
hakkaten yaa baya zor olur yumurtasız sütsüz.. badem sütü soya sütü filan kullanırsın ancak dimi? peki kalsiyumu nerden karşılayacaksınız canım
Evet badem sütü yapıyorum.neyse ki kalsiyum onda çokmuş.ama pek icmiyor.anca kasik mamasiyla.dun bal kattim bi çay bardağı içti sevindim.Allah vere de kuruyemise bisey çıkmasa bari.
 
çok güzel dedin. bir şeyler alıcaz bi kaç yatırım yapıcaz diye diye güzel anılar biriktiremiyoruz. her şey parayla olmasa da ne yazıkki çoğu şey parayla oluyo..

Serra da ne güzel üzmemiş seni güzel bi gün geçirmişsiniz çok sevindim. sen şimdi sebze et türüne ağırlık vericeksin mecburen. sıkma canını bi şekilde zamanla açık kapanır ilerde de geçer muhtemelen allerji durumu.
Orda yapmadı ama öğleden sonra misafir geldi.uyku düzeni bozulduğu için onların yanında yapıştı yakama.havada aşırı bunalticiydi.bi de o yapışıp debeleniyo.fenaliklar geldi misafirleri geçirene kadar.

aman aman aynen asla başka arabayla gitmem bi daha. zaten bizim arabada oto koltuğunda da zor duruyo. nefret ediyo. nasıl alışcak bunlar ya? dediğin gibi hep de onlar kazanıyo. sende iyi dayanmışsın ama :KK57: üç cocukla arabaya bindiğini hayal ediyorum da off. bu arada diğer çocuklar kaç yaşındaydı?[/QUOTE

7.5 yaşında oğlum 4.5 yaşında kızım.oğlanı biraktik bu sefer.şehir içindeyken koltuğu takmadigi m için durmuyor benimki de.baştan beri oturtmam gerekiyordu ihmal ettim.sık sık gidince kabullenmeye başladı ama 3 saate yakın suruyor mersin o kadar zabtetmek zor.10 gün sonra hep beraber gitcez napariz bilmem.ilk annem varken gittik.çocukları biraktik.ayy ben de bi boşluk.çocukları toparlamaya çalışmadan hadilemeden konuşmadan birşeyler yapmak tuhaf geldi.koloni halinde yaşamaya alismisiz:KK70:
 
Al işte, hep böyle oluyor canım, bak dün yeb4 yeb4 de öyle kalakalmış.. Bize gezmek haram anacım haram.. :KK43: dün ben de güya dışarı çıkacaktım ayazı eşime bırakıp annemle çarşıya inecektik ama misafir geldi pat diye allahım çok sinirlendim var ya taa 7de gittiler o saatten sonra da gidemedik tabi :KK43: ye hep böyle oluyor yaa bizim de hakkımız gezmek dolaşmak :KK43:

Bu hafta sonu kvlerden kurtulamadın mı canım yoksa :) ayrıca sen çok beceriklisin, kendi başına büyütüyorsun duruyu daha ne yapacan acaba :)))
Oyle pat diye gelen misafiri hic sevmem. Haber vermeli mutlaka. Insanlar hergun evde mi otursun misafir gelebilir diye. Ustelik cocuklu ev musait olur olmaz.
Kv yi biz goturduk biraz kendine biseyler alsin diye canim. Anneler gununde de bisey alamamistik hediye kart almistik. Onu harcasin diye goturduk. Kendi cikamaz yazik hic zamani yok. Hafta ici duru haftasonu diger torun.
Sagol canim becerikli dedigin icin. Her isi bi arada yapamiyorum. Duru'ya yemegi zor yapiyodum valla. Temizlik annem veya kv ugrayinca yapabiiodum. Belki bebekten bebege de farkediyo olabilir. Duru ben calismazken hep gunduz pek uyumayan kucaktan inmeyen bi bebekti. Simdi kayinvalideye oyle degil valla cok uslu ben yoksam.
 
Back
X