mery60
o yorgunluk bıkkınlık her şeyden bezmiş haller bahar yorgunluğundan çok bizim değişen hayatlarımıza hala adapte olamamamızdan kaynaklı bence. ben sende ve
gelincikgibi
da kendimden çok şey buluyorum bu konuda. mesela üçümüz de bazen anneliği beceremediğimizi düşünüyoruz, eski hayatlarımızı özlüyoruz, bazı şeyleri diğerlerine göre daha zor yaşıyoruz çocuk büyütmekle ilgili.
ben etrafımda yeni anne olmuş arkadaşlarıma bakıyorum sanki yıllarca buna hazırlanmış gibiler. geçen bi arkadaşımızın bebeğini görmeye gittik, evlendiler ertesi ay hamilelik haberi geldi. kız hala diyorki bu duyguyu bilsem evlenmeden önce bile yapardım hiç vakit kaybetmezdim

bende hep diyorumki iyiki 2 yıl yapmamışım hatta bi yıl daha bekleyebilirmişim

ama bu demek değilki anne olmayı, yeni hayatımızı sevmedik. sadece başka insanlar gibi kolay alışamamış olabiliriz.
ama ilk ayları düşündükçe büyük yol almışız diyebiliriz bence :) bu zor günler de geçecek elbet.. büyüyecekler, uykuları düzene girecek. meme işi bitecek. bizde uykusunu almış gayet dinç mutlu ve süslü püslü anneler olucaz :) o zaman da başka sorunlar olacak belki ama ben uykumuzu alırsak hepsinin üstesinden geleceğimize inanıyorum

ikinciyi de düşünmüyoruz zaten