Aşılama 2015 te Aşılama yatıranlar ve yaptıracaklar gelin birlikte dertleşelim..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

daisyp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2014
1.340
1.170
43
kızlar ben 1 kere kendiliğinden hamile kaldım 11 haftada kalbi durdu.. 2. si seropen + çatlama iğnesiyle o da kimyasal gebelik gibi oldu.. 28/1/15 te ilk aşılamamı oldum. şimdi 3 günüm var. ama kasıklarımda dün geceden beri regly olacakmışım gibi bi ağrı var. başka bi belirti de yok. bende yumurta tembelliği var.. allah isteyen herkezi bir an önce evlat sahibi yapsın..

bende şubat 2 de aşılama yaptırdım 9.günüm kasıklarımda 2.günden beri ağrı var ve eğilince birşeyler sıkışıyor batıyor sanki acayip heyecanlıyım:KK17::KK17:

bende şubat 2 de aşılama yaptırdım 9.günüm kasıklarımda 2.günden beri ağrı var ve eğilince birşeyler sıkışıyor batıyor sanki acayip heyecanlıyım:KK17::KK17:
bende hic belirti yok arada kasiklarim agriyor o kadar.. allah hakkimizda hayirlisini versin.. emeklerimizi bosa cikarmasin..

Slmlar arkadaşlar. Bende 30 ocakta 2. aşılamamı oldum beklemedeyim:/ adete 2 gün var (yani 12 şubat). ancak adet olacakmışım gibi sancım var yine olmayacak diye çok umutsuzum hepimiz için hayırlısı..

Slmlar arkadaşlar. Bende 30 ocakta 2. aşılamamı oldum beklemedeyim:/ adete 2 gün var (yani 12 şubat). ancak adet olacakmışım gibi sancım var yine olmayacak diye çok umutsuzum hepimiz için hayırlısı..[/QUOTE

Amin canım. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip eylesin..

kızlar ben 1 kere kendiliğinden hamile kaldım 11 haftada kalbi durdu.. 2. si seropen + çatlama iğnesiyle o da kimyasal gebelik gibi oldu.. 28/1/15 te ilk aşılamamı oldum. şimdi 3 günüm var. ama kasıklarımda dün geceden beri regly olacakmışım gibi bi ağrı var. başka bi belirti de yok. bende yumurta tembelliği var.. allah isteyen herkezi bir an önce evlat sahibi yapsın..
cnm mb ben de aranıza yeni katıldım martta aşılama yaptıracam inş sizinkiler hayırlısıyla tutar . ilk ilaç adetten kaç gün önce veriliyor toplam kaç gün sürüyor kızlar bide sperm ne zmn naklediliyor bilgilendirirseniz sevinirim. bn de buradan yazacagım gelişmeleri

X