- 10 Nisan 2015
- 451
- 291
- 23
- 38
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #41.821
Canım ben de senin gbiyim ya üstelik ben hala almaya da devam ediyorum 12 kilo aldım şimdidendr toplam Alman gerekeni şimdiye kadar almışım dedi, diyetisyene gitmeyi düşünüyorum artık. Geçen yolda gören tanıdık da ikizmi falan çok büyümüşün dedi.. O gün bugündür iice kafaya taktım. Senin en azından bir aydır durmuş canım, daha kötüler de var benim gibi...
Takmayin kilolarinizi bu kadar bebisler saglikli dogsunlarda sonra gerekirse AC kalir yine veririz
ben iki ayrı doktora gittim ikisi de sadece decavit verdi, çok problemin yoksa diğer ilaçları almaya gerek yok decavit yeterli dediler ikisi de
Selam kızlar nasılsınız? Biz iyiyz günlerdir evdeyim çok sıkıcı. Dün biraz eşimle çıktık beşiklere baktık hiç bişey begenemedik netten modellere bakıp begendiğimizi yaptırmayı düşünüyoruz.. Kıbrısta küçük bi yerde olunca böyle sorun oluyor vallaEki Görüntüle 1514776 Eki Görüntüle 1514778
Bunları begendikssizce nasıl?
Oda düşünmüyoruz şimdilik yanımızda olsun istiyoruz. Yatak odamız geniş büyüyeni de alabiliriz odamıza sonra diğer odaya alırız. Sallanma konusunda da bişey düşünmemiştim teşekkürler düşünücem fikrinicanım şu doğal görünümlü olanı begendim sallanıyomu oda önemli aslında ilk zamanlarda sallananlar iyi oluyoo ben bambu beşik kullanmıştım baya iyi gelmişti onlarıda düşünebilirsin eger oda yapıcasan büyüyebilenlerden yaptır derim çünkü bizizm kız 2.5 yaşında yatagın ona dar geldiğini söyledihep bizim yatakta yatmak istiyo diye oda almak zorunda kaldık.
http://m.wowcher.co.uk/mt/www.wowch...&et_cid=16394&et_rid=11035222&un_jtt_redirectMerhaba hatırlıyorum bebeğin eğer biletini Türk Havayolları ndan aldiysan 28. Haftadan sonra doktor raporu istiyor seyahatinde sakinca yoktur diye eğer Pegasus dan alırsan bi sıkıntı yok rapor falan istemiyor
Merhaba hatırlıyorum bebeğin eğer biletini Türk Havayolları ndan aldiysan 28. Haftadan sonra doktor raporu istiyor seyahatinde sakinca yoktur diye eğer Pegasus dan alırsan bi sıkıntı yok rapor falan istemiyor
Canm ye tabii :) birde kucagima bebek aldm biraksam gelmedi hiccc misss gibi kokyrdu yedm sevdm sevdm durdm :)) aynenn cnm isleri zor o gelinlk icinde die agladi durdu bir cikrdilar kucagada alinca keyfi yerine geldi. :))
Ohh canm afiyet olsun. Benim eşimde işe gitti ama bende anneme gidicem kahvaltıya :) sonra alışveriş falan
Afiyet olsun ben yeni hazirlayacam kahvalti bana gun yeni aydi da :)
Oda düşünmüyoruz şimdilik yanımızda olsun istiyoruz. Yatak odamız geniş büyüyeni de alabiliriz odamıza sonra diğer odaya alırız. Sallanma konusunda da bişey düşünmemiştim teşekkürler düşünücem fikrini
Hehebakktım veremiyom acuna gitçem beni survivora alsın orda özlem vardı kız ne kilo verdi ya
Selam kızlar nasılsınız? Biz iyiyz günlerdir evdeyim çok sıkıcı. Dün biraz eşimle çıktık beşiklere baktık hiç bişey begenemedik netten modellere bakıp begendiğimizi yaptırmayı düşünüyoruz.. Kıbrısta küçük bi yerde olunca böyle sorun oluyor vallaEki Görüntüle 1514776 Eki Görüntüle 1514778
Bunları begendikssizce nasıl?
Canım hepsi çok güzelll güle güle giy inşallah... Markaları ne acaba ben de hala arayıştayım da :)
canım kaç kilo aldın toplamda ve bebeğin kac gram olduki.ya ben 14 kilo aldım şimdiye kadar ve gecen hafta dr gittim 29 haftalıkken 1300 olmuş bebek.kücükmü yaa.eşim de takıldı kilosuna az diye.ve bana diyoki sen yemiyosun kilo alıyorum diye.aslında öyle bşy yok ama çok da iştahlı deilim yani ve bu halde bile 14 kilo aldım demekki yiyomuşum yani..bide bu insanların sürekli aaa senin karnın çok buyük benim kardeşim de doğum yapacak onun bu kadar karnı yok diyolar uyuz oluyorum bende diyorum ben 4 kilo çocuk doguruyom büyük oluyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?