- 3 Mayıs 2015
- 395
- 173
- 23
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #49.241
Ya yok hani çıkmıo kenardan sıkıp sen çekiosun. Eşim asıldı da kırıodu hatta :)canm o çıkyr sankı ya durmyr kı orda
canım civilden aldım bene bebekten mı aldn cnm ya ben amzk alrken unutmşm onu almayı biberon alrken alym bari birtanede böyle
Geçmiş olsun canım ya. O neymiş ki öyle duymamıştım hiç. Sen şimdi umutsuzluğa kapılma ama hemen öyle.Günaydın kızlar
Hayırlı Cumalar herkese,
Doktor randevumuz kötü geçti. Plasenta kireçlenmesi diye bir şey çıktı. Pazartesi günü dopplerle bakılacak durum ciddi mi diye. Canım acayip sıkıldı her şey mi beni buluyor anlamıyorum.
Aranızda bu durumla karşılaşan var mı?
canım benımkınde emzık bası yoktu o yuzden aldım ben cantada falan daga temız olur dıyeHe ben de alcaktım. Adam dedi gerek yok. O Aventin emzik başı var ya o yeterli olurmuş öyle dedi. Alsam mı gene de yaaaa
Canım sende Nurten Hanım'a gidiyordun değil mi ? Ben 32 de gittim ona çatı muayenesi değil de rahim Uzunluğu için vajinal muayene yaptı ultrasonla.valla bende merak ediyorum acaba anlarmıyım diye araştırıyorum aynen dediğin gibi herkes sancılar 10 dk ya düşünce gidin diyo hastaneye aksilik olmazsa normal doğum istiyorum bu tavsiyeyi uygulayacam bide tabiki suyumuz ve nişanımız gelmezse tabi o da nasıl bişey bilmiyorum ilk doğum ama kısmet
Bu arada çatı muayenesini 32 de yapıyolar dimi ben önümüzdeki hafta 32 çalışabilir için gidicem acaba çatı muayenesini yaparlarmıki ya çok stres yapıyorum
yada cok mu serttı yanlş mı hatrlyrm :))Ya yok hani çıkmıo kenardan sıkıp sen çekiosun. Eşim asıldı da kırıodu hatta :)
günaydın annişler , hayırlı cumalar, dün ağrım vardı yakın bir doktora gittim , idrar enfeksiyonum çok yükselmiş yine , kendi doktorumu aradım augmentin 1000mg başlattı , nst de sancım çıktı , birde bebek iri gidiyor dediler , moralim çok bozuldu ,, herkes bebeğim kilo almıyor diye üzülür bende önden gidiyor diye üzülüyorum , kızımda yaşadığım sorunları oğlumda yaşamam inşallah , oğluşum küveze girmeden sağlıkla gelir yanıma inşallah ,, Allahım en iyisini sen bilirsin , hayırlı sağlıklı doğumlar nasip et Allahım ..
plasenta yaşlanması gibi bir şey mi o genelde 40. haftayı dolduranlarda çıkıyor bildiğim kadarıylaGünaydın kızlar
Hayırlı Cumalar herkese,
Doktor randevumuz kötü geçti. Plasenta kireçlenmesi diye bir şey çıktı. Pazartesi günü dopplerle bakılacak durum ciddi mi diye. Canım acayip sıkıldı her şey mi beni buluyor anlamıyorum.
gnydn cnm geçmş olsn. ilkkez duyuyrm canm bunun enfksynla alakası varmymş yada kumla çok çektn be cnm senGünaydın kızlar
Hayırlı Cumalar herkese,
mrb cnm amin. inş. sende sağlkla buyut bebeğini darısı başımızaMerhaba arkadaşlar mesajlarınızı okuyunca hamilelik donemim geldi aklıma :) bende daha yeni nisan annesiyim Rabbim evlatlarinizi sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin
Yok 10 dk bile çok erken hastane yakınsa 10 dk da 3 defa Sancı geliyorsa en Sağlam'ı öyle gitmek. Çatı muayenesi 37. Haftadan sonra yapılıyo canım şimdi yapmazlar. Olurda sancın çıkarsa nst ye bağlayınca ozaman muayene ederler alttan
Canım ben dun aldım nstde ye gonderdı sancı var dıye ama catı muayenesı yapmadı daha cok erken bence
Yırttım şimdilik yani iyi bakalım eninde sonunda olacak gerçi ama korkunç yacanım ben doktora sordum ters bir durum olmadığı sürece 38-39 da bakacakmış bana
Bakalım bende bilmiyorum.Geçmiş olsun canım ya. O neymiş ki öyle duymamıştım hiç. Sen şimdi umutsuzluğa kapılma ama hemen öyle.
Evet canım diğer adı plasenta yaşlanmasıymış.plasenta yaşlanması gibi bir şey mi o genelde 40. haftayı dolduranlarda çıkıyor bildiğim kadarıyla
Sigara, üzüntü gibi nedenlerle oluyormuş.gnydn cnm geçmş olsn. ilkkez duyuyrm canm bunun enfksynla alakası varmymş yada kumla çok çektn be cnm sen
Hic duymdim canim.neden.oluyomus demedilermi.insallh ciddi bisey degildirGünaydın kızlar
Hayırlı Cumalar herkese,
Günaydın kızlar
Hayırlı Cumalar herkese,
allah allah sigara kullanyrmydn cnm hem üzme kdnı bak daha zor olyr sonraBakalım bende bilmiyorum.
Evet canım diğer adı plasenta yaşlanmasıymış.
Sigara, üzüntü gibi nedenlerle oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?