2015 Temmuz Anneleri

G Gizemm59 bundan işte. Sapı fosforlu filan. Eve gidince bahsettiğim kapağı da çekeyim. Bulamadım burda fotosunu.

Eklentiler

• image.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 111
Günaydın kızlar
Hayırlı Cumalar herkese,
Doktor randevumuz kötü geçti. Plasenta kireçlenmesi diye bir şey çıktı. Pazartesi günü dopplerle bakılacak durum ciddi mi diye. Canım acayip sıkıldı her şey mi beni buluyor anlamıyorum.
Aranızda bu durumla karşılaşan var mı?

Geçmiş olsun canım ya. O neymiş ki öyle duymamıştım hiç. Sen şimdi umutsuzluğa kapılma ama hemen öyle.

Canım sende Nurten Hanım'a gidiyordun değil mi ? Ben 32 de gittim ona çatı muayenesi değil de rahim Uzunluğu için vajinal muayene yaptı ultrasonla.

geçmiş olsun canım...inşallah sıkıntı çekmeden kucağına alırsın oğluşunu..dua edelim bol bol bundan sonra

plasenta yaşlanması gibi bir şey mi o genelde 40. haftayı dolduranlarda çıkıyor bildiğim kadarıyla

Günaydın kızlar.hayırlı cumalar.emzik verme konusu konuşulmuş.benim kız anne karnında bile parmağını emıyor o yüzden ben emzik vericem:) nuk ve chıcco emzik aldım 3 tane.birde bebekler aç değilken bile annelerini emmeye emme reflekslerınden dolayı devam ediyormuş yanı doysada bırakmama sebebi emme reflekslerıymıs Buda kusmaya sebp oluyormuş o yüzden emzik vermek mantıklı.birde bebegın doydugunu nasıl anlarız.

gnydn cnm geçmş olsn. ilkkez duyuyrm canm bunun enfksynla alakası varmymş yada kumla çok çektn be cnm sen

Canım ben dun aldım nstde ye gonderdı sancı var dıye ama catı muayenesı yapmadı daha cok erken bence

canım ben doktora sordum ters bir durum olmadığı sürece 38-39 da bakacakmış bana
Yırttım şimdilik yani iyi bakalım eninde sonunda olacak gerçi ama korkunç ya

sebebiumut canım hiç duymadım ya geçmiş olsun az zamanın kalmış zaten bişey olmaz bence rahat ol

Geçmiş olsun canım ya. O neymiş ki öyle duymamıştım hiç. Sen şimdi umutsuzluğa kapılma ama hemen öyle.
Bakalım bende bilmiyorum.
plasenta yaşlanması gibi bir şey mi o genelde 40. haftayı dolduranlarda çıkıyor bildiğim kadarıyla
Evet canım diğer adı plasenta yaşlanmasıymış.
gnydn cnm geçmş olsn. ilkkez duyuyrm canm bunun enfksynla alakası varmymş yada kumla çok çektn be cnm sen
Sigara, üzüntü gibi nedenlerle oluyormuş.

Hic duymdim canim.neden.oluyomus demedilermi.insallh ciddi bisey degildir

canım geçmiş olsun...bilgim yok dr un bi açıklama yaptı mı neye sebep oluypmuş? sen yine de sıkma canını inşallah düzelir hiç belli olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…