2015 Temmuz Anneleri

valla begenmiyolar kendileri durcaklar o zaman yerimde napıyımmm
aynen benım kıde oyle kımseyı begenmıyo dıger kıza kalıcak hersey napıyım bu arada pıt pıt kızım sureklı hıckırıyo normal mı ya yankı yapıyo ıcımde uzuluyorum gecede cok yogundu

Canim
Bana aynisi oldu gecen hafta. Idrar yolu enfeksiyonu cikti. Nisan o sekilde gelmiyor. Hemen tahlil yaptir istersen. Buyuk ihtimal alt bolgede agrinda varsa idrar yoludur. Ama
Bu islerde hicbirsey de belli olmiyor ki:):) doktorunu ara sen benim gibi iki gun bekleme kanamayla:)

38 bildiğim kadarı ile 37 de yapılabilir.
benim doktorum hiç bşy demedi yaa.daha perşembe kontrolüm vardı.hatta bir ay sonra görüşürüz dedi.bende doğuma gelirim heralde ozaman dedim.sonra kendide şaşırdı daha erken gel dedi.ama çatı olayından hiç bahsetmedi

Bu da emzik konusunda geçmişti. Emzik kutusu almama gerek yokmuş satıcı öyle demişti. Yine de alayım mı bi bakar mısınız?

Emziğin kendi kapağımı varmış ben ilk defa gördüm bu modeli :) bunu alacaksan kutuya gerek yok ama kapaksız normal emzikler için bnce kutuya gerek var kesinlikle hijyen için gerekli. Güzelmiş bakalım bebişin de sever inşallah önemli olan onların tercihleri tabiki

Doktor
numarasi yok cnm zaten enfeksiyon var dedigin gibi agrmda oluyo asagidan pazartesi randevum var beklicem mecbur

Genelde 33-34. haftalarda geliyorlar ama fururlarsa doktorlar 37. haftada aliyorlar.Bizimkilerde durursa 37de alacak doktorumuz insaAllah :)
Ay cok heyecanli:) az kalmis canim. Sen bizden cok daha agirsin Allah kolaylik versin son zamanlarin cok daha agir geciyordur. Karnim buyudu filan diye dusununce sen aklima geliyorsun hemen diyorum sus ya ikiz olsaydi:):) gerci bende bu hamilelik ozellikle son zamanlar cok
Agir gelmeye basladi 2 yasinda cocugun pesinde kosmak cok zor kizim anlamiyor ki hamileyim yorgunum vs. cok kucuk daha hicbirseyin farkinda degil:) diyorum ilk hamileligin keyfini bool bol surseymisim ne rahatmisim. Sabah 7'de ayaktayiz bir kosturma basliyor aksam 9-10 gibi ancak oturabiliyorum popomun ustune sonrada zaten koltukta uyuyakaliyorum:):)

E canim orayida sen kurtarmayacaksin gerisini de onlar dusunsun. Sen kendi kosullarin neyse onlari diret. Ozel sektorde aglamayana meme yok. Onlar illaki bir care bulur mecbur kalinca. Sen isine cok baglisin ya onu kullaniyorlar biraz gibi geldi bana:)

kızlaar oyun halısı ve ev tipi ana kucağı önerisi olan var mı ? Ana kucağını eğer kolik olursa mamaroo , rahatbi bebek olursa daha eğlenceli diye fisher pricedan alırım diye düşünmüştüm ama şimdiden alsam mı acaba ?
Oyun halısı da tiny love tekmele oyna düşündüm. Bugün bikaç yorum okudum çok ince , oyuncakları adi gibi yazmışlar. Kararsız kaldım.
Eğer aldıysanız siz ne aldınız ??

Doktor

numarasi yok cnm zaten enfeksiyon var dedigin gibi agrmda oluyo asagidan pazartesi randevum var beklicem mecbur
Pazartesi gidersin canim birsey ilmaz pazartesiye kadar. Sen o arada bol bol su ic belki enfeksiyon artmistir. Birde kanaman artarsa acile gidersin. Bana doktor kanaman artarsa, duzenli aralikla agrin gelirse bebegin hareketleri saatte 10'dan azsa hemen gel demisti. Onlarin disinda kanama normal olabilir bazen dedi.

Co
k tesekkur ederim cnm bilgilendirdiğin icin

Kizlar sizinde kasiklarinizda artik tam.orasimi bilmiyorumda ama tam gobegimin altinda kemikleriniz agriyomu.yurumek bile istemiyorum

Canim bence ana kucagi icin bekle. Birde burada birkac anneden duydum mamaroo filan hicbir ise yaramiyormus. Bende katiliyorum onlara bebegin kolikse yapacak maalesef pek birsey yok. Amuda kalksan ise yaramiyor:) ben koligin ne oldugunu bilmiyordum kizimda varmis megerse aksam ustu 5 ile 7 arasi aglardi catlayana kadar neler yaptik olmadi. Ama
Birkac aya gecti . Umarim olmaz oyle birsey. Ben fisher price'dan cok memnundum. Tavsiye ederim ama ana kucagi zaten ilk aylarda lazim olmuyor beklersin duruma gore karar verirsin.

ben kızımda tiny love tekmele oyna halısını almıştım çok memnun kaldım çok kullandı hala yeni. oğlumda da kullanıcam inşaallah.6 yıl önce aldım 200 tl ye almıştım taa o zaman kızım ne keyifliydi baksana:))şimdiki modeller nasıl bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…