- 24 Ekim 2008
- 1.044
- 373
- 323
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #49.581
canım çatı muayenesini kaçıncı haftada yapıyo?
aynen benım kıde oyle kımseyı begenmıyo dıger kıza kalıcak hersey napıyım bu arada pıt pıt kızım sureklı hıckırıyo normal mı ya yankı yapıyo ıcımde uzuluyorumvalla begenmiyolar kendileri durcaklar o zaman yerimde napıyımmm
Insallaahben kucağıma almaktan bile korkuyom düşer müşer Allah korusunama alışıcaz gör bak daha neler başarıcaz bikaç ay sonra onları anlatıo olcaz burda inşallah
Canimkızlar günaydın dün gece wc kalktım peceteye baktıgımda 2 nokta kadar pembe leke vardı napcamı bilemedim korkudan dogurcam diyesabaha kadar uyuyamadım eşimi uyandrdım söledim uyku sersemi anlamadı bile sabah gelmiş dogur artık diyo bana ama daha yarın 36 haftalık oluyorum sizce nişanımmı geldi bugunde hftasonu bebeğimin hareketleri nrmal agrımda yok sadece alt tarafta bi agrı var birz okadar
Canm benm sagolsn iyiym cok sukur bilinc altimda neler yasyrm demek ki :)Bende endiselendim dun ses gelmeyince senden! Iyi olduguna cok sevindim canim. Hormonlar hep boyle ruyalar gordurur birde dogunca surekli
Emzirme ruyalari goruluyor cocuk hep ac kalmis oluyor ruyalarda:):)
benim doktorum hiç bşy demedi yaa.daha perşembe kontrolüm vardı.hatta bir ay sonra görüşürüz dedi.bende doğuma gelirim heralde ozaman dedim.sonra kendide şaşırdı daha erken gel dedi.ama çatı olayından hiç bahsetmedi38 bildiğim kadarı ile 37 de yapılabilir.
Bu da emzik konusunda geçmişti. Emzik kutusu almama gerek yokmuş satıcı öyle demişti. Yine de alayım mı bi bakar mısınız?
numarasi yok cnm zaten enfeksiyon var dedigin gibi agrmda oluyo asagidan pazartesi randevum var beklicem mecburCanim
Bana aynisi oldu gecen hafta. Idrar yolu enfeksiyonu cikti. Nisan o sekilde gelmiyor. Hemen tahlil yaptir istersen. Buyuk ihtimal alt bolgede agrinda varsa idrar yoludur. Ama
Bu islerde hicbirsey de belli olmiyor ki:):) doktorunu ara sen benim gibi iki gun bekleme kanamayla:)
Amin canim cok sagol,insaAllah :) Cumlemizin bebislerine masaAllah :)Busracim Masallah, 32yi bitirmişsin, 37yide görürsün insallahBizim şirketten bir arkadas 30. haftasında yaptı doğumunu, ikizdi onunda Masallah cok sagliklilar simdi
Canim cok gecmis olsun,simdi iyi olmana sevindim :)Canm benm sagolsn iyiym cok sukur bilinc altimda neler yasyrm demek ki :)
Ay cok heyecanli:) az kalmis canim. Sen bizden cok daha agirsin Allah kolaylik versin son zamanlarin cok daha agir geciyordur. Karnim buyudu filan diye dusununce sen aklima geliyorsun hemen diyorum sus ya ikiz olsaydi:):) gerci bende bu hamilelik ozellikle son zamanlar cokGenelde 33-34. haftalarda geliyorlar ama fururlarsa doktorlar 37. haftada aliyorlar.Bizimkilerde durursa 37de alacak doktorumuz insaAllah :)
Bence gerekmez. Aynisi bizde de bardi gerci hic kullanilamadi ama kapak gayet iyi kapaniyordu.Bu da emzik konusunda geçmişti. Emzik kutusu almama gerek yokmuş satıcı öyle demişti. Yine de alayım mı bi bakar mısınız?
Mantar ve idrar yolu enfeksiyonu olabilir canimSlm kizlar ya bugun acayip kasintim yanmam ve cati agri var ayaga kalkmak istiyorum nie olduki acaba
E canim orayida sen kurtarmayacaksin gerisini de onlar dusunsun. Sen kendi kosullarin neyse onlari diret. Ozel sektorde aglamayana meme yok. Onlar illaki bir care bulur mecbur kalinca. Sen isine cok baglisin ya onu kullaniyorlar biraz gibi geldi bana:)bende eve gitmek istiyorum artık . bi bayan buldum yerime diye sevidim kadın 48 yaşınd çıktı biikiler istemiyo tamam haftada 3 gün geliyom ama onuda stemiyom evde birsürü işim var benimde bebişimin nevresimlerini ütülicem kıyafetleri ütülencek uykum var
Pazartesi gidersin canim birsey ilmaz pazartesiye kadar. Sen o arada bol bol su ic belki enfeksiyon artmistir. Birde kanaman artarsa acile gidersin. Bana doktor kanaman artarsa, duzenli aralikla agrin gelirse bebegin hareketleri saatte 10'dan azsa hemen gel demisti. Onlarin disinda kanama normal olabilir bazen dedi.Doktor
numarasi yok cnm zaten enfeksiyon var dedigin gibi agrmda oluyo asagidan pazartesi randevum var beklicem mecbur
k tesekkur ederim cnm bilgilendirdiğin icinPazartesi gidersin canim birsey ilmaz pazartesiye kadar. Sen o arada bol bol su ic belki enfeksiyon artmistir. Birde kanaman artarsa acile gidersin. Bana doktor kanaman artarsa, duzenli aralikla agrin gelirse bebegin hareketleri saatte 10'dan azsa hemen gel demisti. Onlarin disinda kanama normal olabilir bazen dedi.
Canim bence ana kucagi icin bekle. Birde burada birkac anneden duydum mamaroo filan hicbir ise yaramiyormus. Bende katiliyorum onlara bebegin kolikse yapacak maalesef pek birsey yok. Amuda kalksan ise yaramiyor:) ben koligin ne oldugunu bilmiyordum kizimda varmis megerse aksam ustu 5 ile 7 arasi aglardi catlayana kadar neler yaptik olmadi. Amakızlaar oyun halısı ve ev tipi ana kucağı önerisi olan var mı ? Ana kucağını eğer kolik olursa mamaroo , rahatbi bebek olursa daha eğlenceli diye fisher pricedan alırım diye düşünmüştüm ama şimdiden alsam mı acaba ?
Oyun halısı da tiny love tekmele oyna düşündüm. Bugün bikaç yorum okudum çok ince , oyuncakları adi gibi yazmışlar. Kararsız kaldım.
Eğer aldıysanız siz ne aldınız ??
ben kızımda tiny love tekmele oyna halısını almıştım çok memnun kaldım çok kullandı hala yeni. oğlumda da kullanıcam inşaallah.6 yıl önce aldım 200 tl ye almıştım taa o zaman kızım ne keyifliydi baksana:))şimdiki modeller nasıl bilmiyorum.kızlaar oyun halısı ve ev tipi ana kucağı önerisi olan var mı ? Ana kucağını eğer kolik olursa mamaroo , rahatbi bebek olursa daha eğlenceli diye fisher pricedan alırım diye düşünmüştüm ama şimdiden alsam mı acaba ?
Oyun halısı da tiny love tekmele oyna düşündüm. Bugün bikaç yorum okudum çok ince , oyuncakları adi gibi yazmışlar. Kararsız kaldım.
Eğer aldıysanız siz ne aldınız ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?