2015 Temmuz Anneleri

gerçek bebek hareketlerinden kastı bence tekmeler falandir ama rahmim göbek deliğimin altında ve ele gelecek şekilde üzerine koyduğumda kayıyo resmenbanada ilk kontrolde 6 haftalık olması lazım ama 5 haftalık görünüyor dedi ama şuan tam zamanında ilerliyoruz

Belki senin bebegin erkekse erkek bebekleri daha cabuk hareket eder ve hareketi hissedilir diyorlar ondan dolayi hissediyor olabilirsin canim :)

bilmiyorum canım ama gönlümden geçen de erkek ne biliyim işte :) senin bel ağrın oluyor mu tatlım beni
Belki senin bebegin erkekse erkek bebekleri daha cabuk hareket eder ve hareketi hissedilir diyorlar ondan dolayi hissediyor olabilirsin canim :)

m tek sıkıntım bel ağrısıyla baş ağrısı başka birşey yok

canım arkadaşın çektireli bir hafta olmuş doktorunun dediği gibi 24 saat içinde radyoaktif maddeler vüctuttan atılıyor için rahat olsun
atilmistir di mi ya of cok tedirgin oldum.gerci disarda dolasip bir cok insanla ayni ortamda bulunuyoruz boyle bi sey yasadi mi alninda yazmiyorki diyorum kendi kendime ama icimde bir kurt kemiriyo beni.

Canım teşekkür ederim bana bi ilaç ismi verirmisin hangisini alıyım

Benim ikili testim yarin 4 de.nasi gececek zaman.o kadar bekledim bi de gostermiyomus totosunu

Merhabalar güzel anne adayları,mutlu günlerinizi olsun...Cinsiyet meselesini 31inde benim dr. kesin söyler diye düşünüyorum 9+4 te bile erkek olduğunu iddia etmişti beni yormadan yine yorumlar yapar kesin.Sağlıklı olsun da gerisi önemli değil..Ayynı gün benim dr. burun kemiği de oluşmuş özürlü olma riski %98 azalır gibi bişey demişti..Benim dr.da maşallah ne ileri görüşlü bişeymiş milletin ikili testte gördüğünü 2-3 hafta önceden söylüyo bakalım tahminleri doğru çıkacak mı?Bu arada bol su içen arkadaşlar hiç şikayet etmeyin ben hiç içemiyorum çok zararlı biliyorum kabızlık sorunu da çekiyorum.Ama artık içmeye çalşıcam 1-2 gündür bulantılarımda azalma hissediyorum(maşallah diyeyim ne zaman böyle söylesem nazar ediyorum kendime)..inşallah daha iyi oluruz.Geçenlerde pinhan16 arkadaşmıydı bi yazısını gördüm hamile gibi değilim herşeyim normale döndü demiş ona çok imrendim.Dün akşam telde görmcemle konuştum artık müjdeyi verdim.bulantılar geçse de gebelik boyunca ağız tadı pek normale dönmüyo dedi yıkıldım resmen doğruu mu tecrübeli anneler?ben ağız tadım bi normale dönsün canımın istediği herşeyi doya doya yemenin hasretiyle yanıp tutuşurken bu yapılır mı şimdi neyse uzun yazdım herkesii

Ben Amerikan hastanesinde dogum yapmistim canim. Ozel saglik sigortam vardi karsiladi cogunu ama benim dogumun doktorumun parasi hastane filan iki yil once 13-14.000 filan gibi birsey tuttu diye hatirliyorum ozel sigorta olmasa zor

Yedigim hic bisey bende kalmadi bugün telef oldum midem agrio yemek borum haşat
Yine hastaneye yatmak istemiorum yaaa ama gidisat cok parlak diil
Canim senin ikiz bebis oldugu icin bu kadar zor geciriyorsun degil mi annem de ikiz hamileliginde cok cefa cekmis tabi serum falan takmiyorlarmis o zamanlar,Allah yardimcin olsun tatlis ☺

Canim ben ilk dogumumu Turkiye'de yaptim. Ikinci burada olacak insallah :) dedigin gibi sevdiklerle dogum yapmak cok guzel ama cocugun gelecegi icin amerikan vatandasi olmasi da cok iyi olur tabi, zor kararlar dogum gecip gidiyor ama pasaport omur boyu! Benim kizimda cifte vatandas babamizdan bu uclu vatandas olacak sececegiz artik:) ben kremlere hic bakmadim cunku ilkindeki gibi mustela kullanacagim kesinlikle, cok memnun kalmistim hicte catlagim olmadi. Hamilelikte birsuru sey durup dururken alerji yapiyor. Arkadasim Almanyadan sise dise organik yaglar getirdi hepsi baska hamilelere verdim maymun gibi kasinti yapti ve kizariklik . Lierac ayni sekil ben sadece mustela kullanabildim o alerji yapmadi. Burada fiyati 22-23 dolar civari internette bakmistim gecenlerde. Tr'deki fiyatini bilmiyorum daha ucuzsa fetirsin bir 5 kutu filan:) aslinda 10 anca yeter ama:) boynun altindan dizlerin altina kadar suruyirsun vallahi neresi catlayacak hic belli olmuyor ki?

Burde target diye bir magaza zinciri var burda bebek kiyafetleri cok ucuz ve cok guzel seyler var target.com gir bir bak bayilacaksin oradan birseyler getirebilir bebise:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…