- 19 Eylül 2012
- 179
- 69
- 73
- 33
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #8.561
Bakalim ben daha ikili test yaptirmadim burada 12. Haftalik gozukuyor ama 11+1 deyiz biraz geri ama doktor endiselenme yumurtanin ne zaman catladigini bilemeyiz dedi. Belki ikili test yapilirken ultrasonla bakan doktor bi yorum yapar.
Sanki sol tarafimda pit pit atiyor gibi ama buradaki deneyimli arkadaslar bu haftalarda imkansiz oldugunu soyluyor. Gercek bebek hareketlerini hissedince simdi hissettiginizin bebek olmadigini anlayacakmisiz.
gerçek bebek hareketlerinden kastı bence tekmeler falandir ama rahmim göbek deliğimin altında ve ele gelecek şekilde üzerine koyduğumda kayıyo resmenbanada ilk kontrolde 6 haftalık olması lazım ama 5 haftalık görünüyor dedi ama şuan tam zamanında ilerliyoruz
bende çok oluyor tatlım tuvaletten çıkamıyprum sonra
su içmekten ve tuvalete gitmekten uyuyamıyorum resmen çok su içiyorum bndeaynen butün gece 4 kez tuvalete kalkıyorum.
Belki senin bebegin erkekse erkek bebekleri daha cabuk hareket eder ve hareketi hissedilir diyorlar ondan dolayi hissediyor olabilirsin canim :)
neden acaba bilmiyorum ama nede olsa sağlıklı birşey suya devam :)su içmekten ve tuvalete gitmekten uyuyamıyorum resmen çok su içiyorum bnde
atilmistir di mi ya of cok tedirgin oldum.gerci disarda dolasip bir cok insanla ayni ortamda bulunuyoruz boyle bi sey yasadi mi alninda yazmiyorki diyorum kendi kendime ama icimde bir kurt kemiriyo beni.canım arkadaşın çektireli bir hafta olmuş doktorunun dediği gibi 24 saat içinde radyoaktif maddeler vüctuttan atılıyor için rahat olsun
biliyodu.ama doktor 24 saat uzak kalmalisin demis.bize geldiginde ustunden 8 gun gecmisti bi sey olur muu(
Sen bir doktora gorunene kadar kesme folik asiti. Prenatal vitaminler heryerde recetesiz satiliyor. Boots'ta da vardir kesin kullanmaya basla hemen istersen icinde folik asit varsa bakarsin icerigine ekstra kullanmazsin ama 3 ay kullanilacak diye birsey yok canim.3 ayda kesilmesinin nedeni zaten vitaminin icinde olmasidir. Ama vitamin onemli hatta burada vitamine hamile kalmaya karar verince basliyorsun. Sen boots yada baska bir eczaneden al vitaminini isini garantiye almis olursun:)
cinsiyet için henüz çok erken tatlım 15 16 haftadan itibaren net birşeyler söylemeye başlıyorlar11+2 de carsamba gunu kontrolum var ben de ogrenebilir miyim ki :O
cinsiyet için henüz çok erken tatlım 15 16 haftadan itibaren net birşeyler söylemeye başlıyorlar
Istanbul etilerde muayenehanesi daha dogrusu klinigin adi Jinepol doktorun adi Figen Atesalpİnşallah.bilgiler için çok teşekkürler,darısı bize İnşallah peki bu bahsettiğiniz doktor kim hangi şehirde acaba
Ben Amerikan hastanesinde dogum yapmistim canim. Ozel saglik sigortam vardi karsiladi cogunu ama benim dogumun doktorumun parasi hastane filan iki yil once 13-14.000 filan gibi birsey tuttu diye hatirliyorum ozel sigorta olmasa zorPaylastigin icin cok tesekkurler canim. Sen cok sansliymissin insallah 2. Dogumunda boyle guzel gecer. Istanbulda benim bildigim acibademde dogumda takilan katater 2 gun cikmiyor bu sayede dogumdan sonra hic aci cekmiyorsun. Ozel saglik sigortam yok orada dogum yapmayada gucum yetmez ben daha orta halli bi hastanede dogum yapicam allah nasip kismet ederse. Sen hangi hastanede dogum yaptin?
Yada kizlar istanbulda cok pahali olmayan katateri dogumdan hemen sonra cikarmayan bi hastane var mi?
Canim senin ikiz bebis oldugu icin bu kadar zor geciriyorsun degil mi annem de ikiz hamileliginde cok cefa cekmis tabi serum falan takmiyorlarmis o zamanlar,Allah yardimcin olsun tatlis ☺Yedigim hic bisey bende kalmadi bugün telef oldum midem agrio yemek borum haşat
Yine hastaneye yatmak istemiorum yaaa ama gidisat cok parlak diil
Canim ben ilk dogumumu Turkiye'de yaptim. Ikinci burada olacak insallah :) dedigin gibi sevdiklerle dogum yapmak cok guzel ama cocugun gelecegi icin amerikan vatandasi olmasi da cok iyi olur tabi, zor kararlarCanim simdi gordum yazini sen amerikadaymissin dogumuda orada mi yaptin? Benimde esimin kardesi amerikada yenge buraya gel dogum icin diyor ama gidemem burada ailemin esimin sevdiklerimle birlikte dogum yapmak istiyorum.
Ocagin 10unda bir haftaligina trye gelecek. Bebek haberini duyunca battaniye falan almis. Baska ne istersin dedide benimde aklima hemen catlak kremleri geldi. Senin orada bildigin catlaklar icin kullanilan tr de olmayan catlak onleyici krem var mi? Soyleyeyimde gelirken getirsin.
Yada lirac mustela gibi kremlerin satis fiyati orada ne kadar? Bu tarz kremleri internetten hangi siteden bulabilirim ki girip baksamda incelesem ona gore solim kiyak gecsin yengesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?