- 7 Ekim 2013
- 763
- 523
- 128
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #8.581
Istanbul etilerde muayenehanesi daha dogrusu klinigin adi Jinepol doktorun adi Figen Atesalp
Merhabalar güzel anne adayları,mutlu günlerinizi olsun...Cinsiyet meselesini 31inde benim dr. kesin söyler diye düşünüyorum 9+4 te bile erkek olduğunu iddia etmişti beni yormadan yine yorumlar yapar kesin.Sağlıklı olsun da gerisi önemli değil..Ayynı gün benim dr. burun kemiği de oluşmuş özürlü olma riski %98 azalır gibi bişey demişti..Benim dr.da maşallah ne ileri görüşlü bişeymiş milletin ikili testte gördüğünü 2-3 hafta önceden söylüyo bakalım tahminleri doğru çıkacak mı?Bu arada bol su içen arkadaşlar hiç şikayet etmeyin ben hiç içemiyorum çok zararlı biliyorum kabızlık sorunu da çekiyorum.Ama artık içmeye çalşıcam 1-2 gündür bulantılarımda azalma hissediyorum(maşallah diyeyim ne zaman böyle söylesem nazar ediyorum kendime)..inşallah daha iyi oluruz.Geçenlerde pinhan16 arkadaşmıydı bi yazısını gördüm hamile gibi değilim herşeyim normale döndü demiş ona çok imrendim.Dün akşam telde görmcemle konuştum artık müjdeyi verdim.bulantılar geçse de gebelik boyunca ağız tadı pek normale dönmüyo dedi yıkıldım resmen doğruu mu tecrübeli anneler?ben ağız tadım bi normale dönsün canımın istediği herşeyi doya doya yemenin hasretiyle yanıp tutuşurken bu yapılır mı şimdineyse uzun yazdım herkesii
İnşallah öyle olur canım sık dişini 2 haftan kaldı sanırım.inşallah normale dönersin bir an evvel?kaç kilo verdin bu arada başından beri?Ya degisiyo sanirim kisiden kisiye ama benim ne kadar agir gecirdigimi biliyosun kizimda 16.haftadan sora tamamen normale donmustum insallah yine oyle o lur boyle doguma kadar allahimmm sen koruuuu
Oradaki ilac isimlerini tam bilmiyorum ama ben 1 a day prenatal kullaniyorum oradada vardir herhalde memnunum. Yoksa eczaciya sor sana onerir bir tane:) bende bir sure Londra'da yasadim :)Canım teşekkür ederim bana bi ilaç ismi verirmisin hangisini alıyım
Canim senin ikiz bebis oldugu icin bu kadar zor geciriyorsun degil mi annem de ikiz hamileliginde cok cefa cekmis tabi serum falan takmiyorlarmis o zamanlar,Allah yardimcin olsun tatlis ☺
Sen perinatolog arastirdin mi canim? Nerede oturuyorsun?Ya ben napim aklimi yicem kizlar
İnşallah öyle olur canım sık dişini 2 haftan kaldı sanırım.inşallah normale dönersin bir an evvel?kaç kilo verdin bu arada başından beri?
Donuyor canim normale merak etme:) gorumcende felaket tellalligi yapmis:)Merhabalar güzel anne adayları,mutlu günlerinizi olsun...Cinsiyet meselesini 31inde benim dr. kesin söyler diye düşünüyorum 9+4 te bile erkek olduğunu iddia etmişti beni yormadan yine yorumlar yapar kesin.Sağlıklı olsun da gerisi önemli değil..Ayynı gün benim dr. burun kemiği de oluşmuş özürlü olma riski %98 azalır gibi bişey demişti..Benim dr.da maşallah ne ileri görüşlü bişeymiş milletin ikili testte gördüğünü 2-3 hafta önceden söylüyo bakalım tahminleri doğru çıkacak mı?Bu arada bol su içen arkadaşlar hiç şikayet etmeyin ben hiç içemiyorum çok zararlı biliyorum kabızlık sorunu da çekiyorum.Ama artık içmeye çalşıcam 1-2 gündür bulantılarımda azalma hissediyorum(maşallah diyeyim ne zaman böyle söylesem nazar ediyorum kendime)..inşallah daha iyi oluruz.Geçenlerde pinhan16 arkadaşmıydı bi yazısını gördüm hamile gibi değilim herşeyim normale döndü demiş ona çok imrendim.Dün akşam telde görmcemle konuştum artık müjdeyi verdim.bulantılar geçse de gebelik boyunca ağız tadı pek normale dönmüyo dedi yıkıldım resmen doğruu mu tecrübeli anneler?ben ağız tadım bi normale dönsün canımın istediği herşeyi doya doya yemenin hasretiyle yanıp tutuşurken bu yapılır mı şimdineyse uzun yazdım herkesii
:) ozel saglik sigortasi sagolsun canim:) burada da sigorta var kocamin isyerinden yoksaaa sokakta olsen bakmazlar sigortan yoksa cok fena burasiSeni godoman seniii
Donuyor canim normale merak etme:) goruncende felaket fellalligi yapmis:)
:) ozel saglik sigortasi sagolsun canim:) burada da sigorta var kocamin isyerinden yoksaaa sokakta olsen bakmazlar sigortan yoksa cok fena burasidevlet hastanesi diye birsey yok
Teşekkürler canım gerçekten içimi rahatlattın...Donuyor canim normale merak etme:) gorumcende felaket tellalligi yapmis:)
Yok kız öyle deme görümcem iyidir normalde severim çok ama ne bilim böyle bişey deyiverdi demese iyiydiGorumce diilmi iste
Yok kız öyle deme görümcem iyidir normalde severim çok ama ne bilim böyle bişey deyiverdi demese iyiydi
benim ilk hamileligimde buyumemisti simdi hem buyudu hem hassaslasti . o degisiyor belli olmazmerhaba arkadaşlar benim size sormak istediğim bir şey var hamilelikte göğüs illa büyür mü benim büyümüyor ağrı sızı da yok sadece uçları çok karardı
Cnm erkekse belli olur.daha çok kız denılenlerde yanılma payı oluyormuş.11+2 de carsamba gunu kontrolum var ben de ogrenebilir miyim ki :O
:) ozel saglik sigortasi sagolsun canim:) burada da sigorta var kocamin isyerinden yoksaaa sokakta olsen bakmazlar sigortan yoksa cok fena burasidevlet hastanesi diye birsey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?