2015 Temmuz Anneleri

Ya degisiyo sanirim kisiden kisiye ama benim ne kadar agir gecirdigimi biliyosun kizimda 16.haftadan sora tamamen normale donmustum insallah yine oyle o lur boyle doguma kadar allahimmm sen koruuuu

Ya degisiyo sanirim kisiden kisiye ama benim ne kadar agir gecirdigimi biliyosun kizimda 16.haftadan sora tamamen normale donmustum insallah yine oyle o lur boyle doguma kadar allahimmm sen koruuuu
İnşallah öyle olur canım sık dişini 2 haftan kaldı sanırım.inşallah normale dönersin bir an evvel?kaç kilo verdin bu arada başından beri?

Canim senin ikiz bebis oldugu icin bu kadar zor geciriyorsun degil mi annem de ikiz hamileliginde cok cefa cekmis tabi serum falan takmiyorlarmis o zamanlar,Allah yardimcin olsun tatlis ☺

Yok be yawru ne ikizi Allahim ikiz olsa direk gomerlerdi beni heralde
Bitaneyle basedemiyom dahaa

Donuyor canim normale merak etme:) gorumcende felaket tellalligi yapmis:)

:) ozel saglik sigortasi sagolsun canim:) burada da sigorta var kocamin isyerinden yoksaaa sokakta olsen bakmazlar sigortan yoksa cok fena burasi devlet hastanesi diye birsey yok

bende hamile kalmadan once ozel saglik sigortasi yaptirem dedim ama adamlar bizden uyanik ciktu tabikii 1 yil mi 2 yil mi ne onceden olman gerekiomus hamileliginde gecerli olmasi icinn yemedi yani

Hele bana sigorta yapan sirket batmisti kesin 4ay hastanede yatardim malak gibi

M maya2013 sen kizinda sling kullandin mi hani bu bez şeklinde halkaya geciriyolar falan aklima yatio da kullanan kimse yok etrafimda bosa mi para veririm diyorum
sizin oralarda pek meshur sanki var mi kullanan etrafinda

Yok kız öyle deme görümcem iyidir normalde severim çok ama ne bilim böyle bişey deyiverdi demese iyiydi

Benim gorumcem dogumdan önce kendi dogumunda zorlandigi icin 100 kg lik hemsirenin dogum esnasinda uzerine abandigini anlatmisti allahim bu kalmis aklimda dogumda ebe yaklasiyo bi bagiriyom giiitt yatma ustume diye kadincaz diyo yahu ben senin ustune ne diye yatayim sacmalama bebegin inmesine yardim edicem izin ver dio ben hala bagiriyom giiitt yatma ustume diye
Deli ettimdi kadini en son ya yeter allah askina birak masaj yapcam valla yatmicam ustune bak catalda kalcan bu kafayla dedi
Sora biraktim tabi ama o gunu hayatta unutamam

merhaba arkadaşlar benim size sormak istediğim bir şey var hamilelikte göğüs illa büyür mü benim büyümüyor ağrı sızı da yok sadece uçları çok karardı
benim ilk hamileligimde buyumemisti simdi hem buyudu hem hassaslasti . o degisiyor belli olmaz

Merhabalar ben bu ilk sayfada hale ismimi göremiyorum. Bilgilerimi bir kaç kez yazdım fakat ismim eklenmedi. Bu listeye ismimizi nasıl ekliyoruz bilgi verirseniz sevinirim.

:) ozel saglik sigortasi sagolsun canim:) burada da sigorta var kocamin isyerinden yoksaaa sokakta olsen bakmazlar sigortan yoksa cok fena burasi devlet hastanesi diye birsey yok

Canım Londra'da devlet hastanesi var bi işe yaramiyor:))
Zaten burda doktorla işin olmuyor sağlık ocağında ebeler bakıyor... hastaneye doktora 3 kez gidiyosun hamileliginde, tabi doktor denk gelirse denk gelmezse yine ebelere kaldın hastanede :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…