2015 Temmuz Anneleri

Selam kızlar bugun gün boyu dışardaydım eksiklerimi hallettim fikir olsun diye size lohusa pijamalarım bide gecelik mor tabiki :21:
kv hastane çıkışı aldı
Annemde tulumla kundak bezini çok begendim diye onu aldı
Kasadaykrn aa bu neymiş dedim çorap tutucuymuş onuda hediye ettiler:KK49:
Canım hepsi çok güzelll güle güle giy inşallah... Markaları ne acaba ben de hala arayıştayım da :)

Hosgeldin :) her donemin ayri zorlugu var haklisin . Seni birazcik daha sansli goruyorum kendi halimden. Iki yas sendromu zamanlari birincide ele gelir olacak. Benim iki yasinda kizim var bebek dogunca ucuncu dunya savasi cikacak maalesef belli oldu:):)ben hep kizim daha kucukken hamile kalmak istedim ama kismet simdiyeymis:) seninkilerin cinsiyetleri ne?
benim ilki erkek ikincisi de:) bebek doğduğunda tam 20 aylık olucak.
Umduğun kadar şanslı değilim çünkü oğlum 2 yaş sendromuna biraz erken girdi :) canımıza okuyor evin içinde anlamsız sürekli bi vızıltı halinde henüz dili çözülmediği için dertte anlatamıyor.. tam bi çile yani.
Üstüne bi de tam bi akrep burcu, kıskanç ve inatçı :KK47:
seninkilerin cinsiyetleri ne?
bi de seni kaybetmiyimde doğum olduktan sonra başbaşa verir dertleşiriz :KK59:

Herkese merhabalar,:KK46:
Ben de Temmuz annesiyim..26 haftamdayim ve kiz bebek bekliyoruz..
Bu donem ucak yolculugu yapan yada planlayan var mi ? Daha onceki gebeliginden deneyimi olan da olabilir ?
Herkese bu seruvende bol sans ve kolayliklar diliyorum

Selam kızlar bugun gün boyu dışardaydım eksiklerimi hallettim fikir olsun diye size lohusa pijamalarım bide gecelik mor tabiki :21:
kv hastane çıkışı aldı
Annemde tulumla kundak bezini çok begendim diye onu aldı
Kasadaykrn aa bu neymiş dedim çorap tutucuymuş onuda hediye ettiler:KK49:
gule gule kullan canımm.cok guzeller.

Gunydn kizlar naslsnz hava guzele benzyr daha disari cikmdm camdan bakyrm :) ama kendimi disari atip pestilim cikana kadr gezmek istyrm :) cok ozledim yaaa alsverisi gezmeeyi bisey olck mi yorlnca kasik agrisi olck mi die dusunmek iatemyrm artk yaww

:))) doğunca her yerini yicem onun. Yalnız sizin yaramaz fena alışmış kucağa. İşleri zor.
Canm ye tabii :) birde kucagima bebek aldm biraksam gelmedi hiccc misss gibi kokyrdu yedm sevdm sevdm durdm :)) aynenn cnm isleri zor o gelinlk icinde die agladi durdu bir cikrdilar kucagada alinca keyfi yerine geldi. :))

Back
X