- 26 Ağustos 2013
- 845
- 721
- 123
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #3.401
Sen delimisin.. Tabiki hamilesin:) inşallah güzel güzel katlansın değerin hadi bakalım..AMA bu değerle hamileyim demi duramiyorum yerimde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen delimisin.. Tabiki hamilesin:) inşallah güzel güzel katlansın değerin hadi bakalım..AMA bu değerle hamileyim demi duramiyorum yerimde
canım ilk testten sonra hicbi Dr tamam demez. 2 gün sonra yenileyelim dicek. Indallah 2 kat Artış olunca da 10gün sonra kese görmeye cagracak. Onda. 10gün sonra da kalp atışı duycaz... Sonrasında kendine normal Jinekolog bulabilirsinOlsun ya allah hayirlisini versin demi sağlıklı kucagimiza alalım inşallah tek çift kısmet. .. bilmiyorum ki doktora msj bıraktım fotoğraf çektim gönderdim bi arasın bakam da tamam artık sen hamilesin kendine doktor ara der belki yada der mi ki hala inanamiyorum bu değer resmen hamileligi söylüyo değil mi
Gözün aydın canım rabbim devamını getirsin inşallahKızlar 9.gun kan testi sonucu 139.9 ne diyosunuz
En iyisini doktor bilir cnm keske gününü benleseydın dua edıyırum senin için :) içini ferah tutOlsun ya allah hayirlisini versin demi sağlıklı kucagimiza alalım inşallah tek çift kısmet. .. bilmiyorum ki doktora msj bıraktım fotoğraf çektim gönderdim bi arasın bakam da tamam artık sen hamilesin kendine doktor ara der belki yada der mi ki hala inanamiyorum bu değer resmen hamileligi söylüyo değil mi
Kızlar bu benim 3. Denememdi. 2 senedir bekliyodum cocuk umuduyla.. Kendi kendime hic olmazsa korkusuyla baya bastırmışım kendimi. Şuan hala inanamıyorum. Bi türlü tamam oldu diyemiyorum. Allahım hayırlısıyla sonuna kadar sağlıkla gitmeyi saglıklı cocuklar doğurmayı nasip etsin hepimize
Kizlaaaarrrrr bebislerimn kalp atislarini duydum sukurler olsun ekranda da gozukuyodu ama sesinide acti hayir diyemedim:)))) cok guzl masallah anneleri gibi heyecanli 140 atiyomus:)))) biri 6+4 biride 6+5 gunluk gozukuyomus kese icinde okdr net gozukuyolardiki cok sağlık li gozukuyolar dedi son durum bilgisi bunlar benden:))[/QUOTE
Canımmm gözün aydın. Rahatlamışsındır. Sağlıkla gelsin ikizler inşallah. Darısı başımıza
Canımmm gözün aydın. Bol bol dinlen. İkizler gelince hiç vaktin olmayacakKızlar müjdemi isterim ikisinin de kalp pıt pıtlarını gördük durum bu dönemde dinlenmesem daha iyi dedi..pıt pıtlar çok güzeldi darısı size dostlar
Gözün aydın canım. Sağlıkla kucağına al inşallahKızlar 9.gun kan testi sonucu 139.9 ne diyosunuz
maşallah canım sende bana özelden ult. kağıdını atarmısın bu sefer ben karşılaştırma yapacam.[/QUOTE]Gttim gördüm pıt pıtlarını yavrularımın
Aminnnnn inşallah darısı sizeP pamukprenses187 çookkkk tebrikler cnm ,hayırla inş önce tekmelerini,enn sonrada cennet kokusunu içine çekmeyi nasip etsin inş Rabbim...
Çok Sağol CNm âmin hepimiz inşallahPamuk sayfalar arasında mesajını bulup Alıntı yapamadım. Cok şükür görmüşsün pıt pıt ları... Gelsin Çifter çifter bebişler.. Allah sağlıkla Devamını nasip etsin
Allah gönlünden geçenlerin hayirlisini versin canımMaşallah Reyyan,darısı başıma:9 BEn de ikiz istiyorum.Bir kız bir erkek olursa tadından yenmez:9
Canım içini ferah tutmaya çalış öyle her kanama düşük le sonuclanmaz iyi düşün inşallah iyi olur hem doktor da demiş bebek iyi ise kanama geçer gider rabbim sana bağışlasın bebeğiniArkadaşlar çok kötü bir gece geciriyorum. Çok fazla kanamam var. Hemen doktora gittim.muayene etti ve kesenin de bebeğinde iyi olduğunu soyledi.ama benim hastaneye gidene kadar ki korkumu kesinlikle tarif edemem. Doktor bana bebeğin iyi diyor ama ben duymuyorum bile.arkadaşlar hepinizin duasına ihtiyacım var.çok fazla kanamam var ve lütfen bebisim beni birakmasin
Allah bi daha yaşatmasın canım.. Kendini İyi tut lütfen, oyle kan görünce cok zor tabi anlıyorum seni ama tüm dualarımız seninle. Allah bu mucizeni yarım bırakmasın sonuna kadar sağlıkla devam etsin yavrunu kucagına al insallah. Burda hosmn ın da basına gelmişti. Bak cok şükür iyi suanda, bebişleriyle maşallahArkadaşlar çok kötü bir gece geciriyorum. Çok fazla kanamam var. Hemen doktora gittim.muayene etti ve kesenin de bebeğinde iyi olduğunu soyledi.ama benim hastaneye gidene kadar ki korkumu kesinlikle tarif edemem. Doktor bana bebeğin iyi diyor ama ben duymuyorum bile.arkadaşlar hepinizin duasına ihtiyacım var.çok fazla kanamam var ve lütfen bebisim beni birakmasin