2015'in güzel gelinleri, BALAYI tercihiniz neresi?

PammukSeker

Bütün dünyayı gezelim elele<3
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2010
3.377
1.268
Merhabalar fıstıklar:KK36:
2015'te evlenecekler olarak balayı yerlerimizi, otellerimizi, tarihlerini ve fiyatların paylaşsak hem de bu sayede fikir sahibi olsak nasıl olur?:KK22:
Balaylarımız hepimiz için musmutlu geçer, tercihlerimiz bizi yanıltmaz inşallah. :KK68:

Biz balayı için maldivleri düşünüyoruz, 11 Ekim'de evleneceğiz ancak ekim sonu veya kasım başında gitmeyi düşünüyoruz bazı sebeplerden dolayı, evlendikten sonra 2 günlüğüne İstanbul'a yakın yerlere gideriz, sonra da asıl balayı için Maldivlere inşallah.:KK22: Danıştığımız acentanın tavsiyesiyle rezervasyon için haziranı bekliyoruz. O sıralar indirimler olabiliyormuş çünkü.:KK51: Anlayacağınız henüz ne tarihimiz belli ne fiyatlar(3 aşağı 5 yukarı bir tahminimiz olsa da). Heyecanla beklemedeyiz.:KK47:

Biz balayı için maldivleri düşünüyoruz, 11 Ekim'de evleneceğiz ancak ekim sonu veya kasım başında gitmeyi düşünüyoruz bazı sebeplerden dolayı, evlendikten sonra 2 günlüğüne İstanbul'a yakın yerlere gideriz, sonra da asıl balayı için Maldivlere inşallah.:KK22: Danıştığımız acentanın tavsiyesiyle rezervasyon için haziranı bekliyoruz. O sıralar indirimler olabiliyormuş çünkü.:KK51: Anlayacağınız henüz ne tarihimiz belli ne fiyatlar(3 aşağı 5 yukarı bir tahminimiz olsa da). Heyecanla beklemedeyiz.:KK47:
günaydın canım bizde 10 ekim de evleniyoruz inş. balayı için maldivleri bizde çok düşündük araştırdık acentalarla görüştük. bir tane acenta bizi vazgecirmeye yetti ama. zorlayarak maldivler istediğimiz için 20 bin civarına çıkabiliyorduk konustuğumuz acenta evet bu bütçeyle maldivlere gidersiniz ama biz maldivleri 5 bölüme ayırıyoruz bu bütçeyle kötünün bir üstüne gidebilirsiniz dedi ve ben anında vazgeçtim:KK45: o kadar para veripte kötünün bir üstüne gitmek mantıklı gelmedi. o yüzden bizde tercihimizi phuket ve bankong tan yana kullandık :KK60:

günaydın canım bizde 10 ekim de evleniyoruz inş. balayı için maldivleri bizde çok düşündük araştırdık acentalarla görüştük. bir tane acenta bizi vazgecirmeye yetti ama. zorlayarak maldivler istediğimiz için 20 bin civarına çıkabiliyorduk konustuğumuz acenta evet bu bütçeyle maldivlere gidersiniz ama biz maldivleri 5 bölüme ayırıyoruz bu bütçeyle kötünün bir üstüne gidebilirsiniz dedi ve ben anında vazgeçtim:KK45: o kadar para veripte kötünün bir üstüne gitmek mantıklı gelmedi. o yüzden bizde tercihimizi phuket ve bankong tan yana kullandık :KK60:
20 bin tl mii:KK57: baya pahalıymış bu kadarını tahmin etmezdim:KK43: phuket ve bangkok ne kadara mal oluyor peki canm?

bizim nikahmz aralık ayında olacak o yüszden kışa uygun bi yere gdelim diyoruz aklımızda abant veya nevşehir var.
Ürgüp Golden Cave Suites çok hoşuma gitti ama fiyatları biraz pahalı galba, fikir verebilcek varmı kızlaro_O

Aa ciddi misin canım? Bizim bütçemiz de o civarlarda ve ben fazlasıyla yeter diye düşünüyordum araştırmalarıma göre. Çok yakın bi arkadaşım gitti geçen kış, 14 bin tl'ye hallettiler herşeyiyle. Gerçi dediğin gibi tatilin ve adanın kalitesine göre de değişir bu fiyat. Su üstü özel havuzlu villada kaldılar bir de. Onlar içki vs tüketmedikleri için boşuna hersey dahile para vermemek için yarım pansiyon almışlardı, baya da memnun ayrıldılar ama benim de gözüm korktu şimdi.:KK43: Siz hangi acentadan duydunuz bu kötünün bi üstü olayını canım? Bir kaç acentayla iletişimdeyiz de merak ettim o yüzden.
Phuket benim de çok gitmek istediğim bi yer, hayırlı olsun size de canım ama maldivler balayı için en büyük hayalimdi.:110:

selamlar kızlar
Biz de 5 ekim-11 ekim arası voyage belekteyiz inş.:KK68: 3600tl civarı bir fiyata aldık yanlış hatırlamıyorsam.

21temmuz 4 gece 5 gün rixos beldibindeyiz inş :oops: 3000 bin civarı bizimkide

15 eylülde 5 gece Alanya Q Premium'dayız bizde kısmetse 1500 tl :KK54:
Hepinizin otellerine tek tek baktım ve harika gözüküyorlar kızlar:21:
En özel günlerimizi en güzel şekilde geçiririz inşallah:KK23:

bizim nikahmz aralık ayında olacak o yüszden kışa uygun bi yere gdelim diyoruz aklımızda abant veya nevşehir var.
Ürgüp Golden Cave Suites çok hoşuma gitti ama fiyatları biraz pahalı galba, fikir verebilcek varmı kızlaro_O
Ben ürgüpteki taş evleri çok beğeniyorum canım, deniz sezonu dışında gidilebilecek en güzel yerlerden. Abanta kıyasla çok daha cazip bence ama fiyat konusunda pek bilgim yok malesef.

Aa ciddi misin canım? Bizim bütçemiz de o civarlarda ve ben fazlasıyla yeter diye düşünüyordum araştırmalarıma göre. Çok yakın bi arkadaşım gitti geçen kış, 14 bin tl'ye hallettiler herşeyiyle. Gerçi dediğin gibi tatilin ve adanın kalitesine göre de değişir bu fiyat. Su üstü özel havuzlu villada kaldılar bir de. Onlar içki vs tüketmedikleri için boşuna hersey dahile para vermemek için yarım pansiyon almışlardı, baya da memnun ayrıldılar ama benim de gözüm korktu şimdi.:KK43: Siz hangi acentadan duydunuz bu kötünün bi üstü olayını canım? Bir kaç acentayla iletişimdeyiz de merak ettim o yüzden.
Phuket benim de çok gitmek istediğim bi yer, hayırlı olsun size de canım ama maldivler balayı için en büyük hayalimdi.:110:
hangi acenta olduğunu bilmiyorum canım ya nişanlım konustuğu için. evet su üstü villalar bizimde konustuğumuz ama odalar birbirine bakıyomus rahat edemezsiniz filan diyip adadm baya baya bizi caydırdı:KK45: maldivler benimde çok istediğim bir yerdi gercekten ama bunu duyduktan sonra hemde belirsizlikten sıkılmıstım phuket olsun diye atladım :KK48: simdi diyorum maldivlerde 5 gün yatacağıma phuket bankong 8 gün gezer tozarım :KK36:

Çok yanlış bilgilendirilmişsiniz.
8 ay önce balayı için oradaydım ve sizin ayırdığınız bütçe kadar bir para harcadık oradakiler dahil.
Tekrar kendiniz araştırın derim, çünkü vazgeçilemeyecek kadar güzel.
Kendi tercihimizle havuzlu sahil villalarda kaldık, tam pansiyon plus seçeneği ile gittik.
Bir de orada nikah seramonisi gerçekleştirdik.
Her şey bu fiyata dahil diyebilirim.
Hala rüya gibi geliyor bana, iyi araştırın sadece.

Mayıs sonu 4 gece-5 gün Sueno Beach Side göl evlerinde olcaz 1500 TL UHD
Hepimizin balayı güzel geçsin inşallah :)

X