2016 ağustos anneleri buluşma noktası :)

ben hamile kalmadan belliydi erkekse ayaz kızsa elif kimsede sağolsun karışmadı eşimde beğendi
evet elif ismi çok kibar geliyor annesi çok kilo aldı diyetisyenle devam ediyoruz şekerden dolayı şükür şimdi iyi
şekerimiz sağlıcakla bi dünyaya gelselerdi insan zman azaldıkça dahada meraklanıyor ben esneyişine hayran kalmıştım
kızımın

Bende de şeker çıktı malesef. Sizin kaç çıktı? 168 çıktı diyete başlandı. üstelik 42 kilo ile hamile kalıp 52 kiloya ulaşmıştım

Bende de şeker çıktı malesef. Sizin kaç çıktı? 168 çıktı diyete başlandı. üstelik 42 kilo ile hamile kalıp 52 kiloya ulaşmıştım
kuzum benim 160 cıktı 50 gramlık sonra 100 gram yüklendi o normaldi ama doktorum diyetisyene başlıcan dedi
ben kortizon kullanıyorum toplamda 25 kilo aldım 4 kilosunu verdik kilo vermek için gitmiyorum diyetisyen kan şekerini demgelicez demişti 1 2 kilo oynar demişti 4 kilo oynamış bakalım 15 gün sonrada tokluk knaşekreine bakıldı 1 çi ve 2 çi saat olmak üzere şükür onlarda iyi çıktı 2 hafta sonra kontrolümüz var ne dicek bakalım

İnşallah sağlıkla ilerler. Ben kilo aldıkça mutlu oluyordum diyetle bakalım nasıl ilerleyecek

Çok kilo aldım ben birde bunun masadan kalkamaıs var önemli olan bebeğe yaraması
ben kotizondan dolayı ilk 3 ay hiç duramadım sürekli yemek hamur işi tatlı aklına ne gelirse duramıyordum
yemeden bebek gelişimi iyi ama ben sınıfta kaldım sonundada şeker çıktı diyete başladık tek temennim bebek sağlıcakla
dünyaya gelsin artık kiloyuda 1 2 sene diyetisyenle hallederim inşallah daha almayım artık son ayşardad şişicez daha ödemler olacak rabbim hepimizin yardımcısı olsun sende dikkat et yaparsın bende öle diyordum yapamam nası olacak ama oluyor
beynimi şartladım yiyorum ama çok değil dr uyuyorum arada kaçıyor ama çok değil

Kiloları takma zaten boşver Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin bunlar geçer. Benim de hayatımda ilk kez iştahım açılmıştı hala açık ama meyve süt vs ara öğünler biraz tutuyor alışacağım artık ne yapalım

Bu arada kasılması olan ,ya da çocuk çok hareketli olduduğudan canı acıyan fln var mı?

çikolata yarım saat önce birde meyvesuyu hareketlendiriyor

Kizlar bebekleriniz asagi dondu mu? En son 32 haftayken gitmiştim kontrole hala donmemisti. Doktorun endişe etme hala dönebilir, dönerse hissedersin demişti. Onumuzdeki hafta kontrolüm var ancak hic donduğunu hissetmedim.

Kizlar bebekleriniz asagi dondu mu? En son 32 haftayken gitmiştim kontrole hala donmemisti. Doktorun endişe etme hala dönebilir, dönerse hissedersin demişti. Onumuzdeki hafta kontrolüm var ancak hic donduğunu hissetmedim.
Benim de kontrol yarın bakalım bende soracağım inş.

Şimdi kontrolden geliyoruz teyzeleri. 2 kilo 212 gram 43 cm olmuşuz. Çok şükür her şey yolunda. Büyüyor kuzucuğumuz

Selam benimde bebeğim muhtemelen ağustos sonu gibi doğacak ağustos annelerine katilayim :) herkese hayırlı doğumlar. Bebeğin boy kilosu normal zamanına gore çok önde olan. Var mı 3 hafta önde gorunuyor benim oğlum usg de.

Merhaba hanimlar benim bugun tam 40 haftam doldu fakat hala bir dogum kipirtisi yok . . . Sizler kacinci haftadasiniz yada kacinci haftada dogum yaptiniz??

Bende artık dogum yapmak istiyorum nasip olursa sezeryanla yapicam bi an önce saglikla gelsin istiyorum oglusum bakalm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…