2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kaç yıllık evlisin hamileliğin mi zor geçti cnm

Zorda olsa kucagına almana azıcık kalmış bak :) Sağlıcakla kucagına al inş su önümüzdeki hafta başlasada artık birileri doğursa her gün mutlu haberle uyansak

Kaç yıllık evlisin hamileliğin mi zor geçti cnm

5 yillik evliyim canim. Esim azospermi benim.. ameliyatla sperm bulundu.. surec agirdi ancak hamileligim bir o kadar rahat gecti cok sukur.. ilk bebegimizz cok sukur bu gunlerimizee bin şükür

Yapma arkadaşım ya boyle olumsuz seyler düşünme. Bende 2. Sezaryanimi olucm ama hiç kötü düşünmüyorum. Okadar çok amaliyat olan varki bunlari düşün içini ferahlat. Allah hepimizin yardımcımız olsun. Alnimizda ne yaziyorsa onu yasaycagiz sonunda. Güzel düşün

Zorda olsa kucagına almana azıcık kalmış bak :) Sağlıcakla kucagına al inş su önümüzdeki hafta başlasada artık birileri doğursa her gün mutlu haberle uyansak
Evet canimmm cok sukur.. insallah baslasin dogumlar sevinelim halay cekelim artik topikte

Evet canimmm cok sukur.. insallah baslasin dogumlar sevinelim halay cekelim artik topikte

5 yillik evliyim canim. Esim azospermi benim.. ameliyatla sperm bulundu.. surec agirdi ancak hamileligim bir o kadar rahat gecti cok sukur.. ilk bebegimizz cok sukur bu gunlerimizee bin şükür
Benim eşimde varikosel ama tedavi olmadığı için 3 yıl çocuğumuz olmadı boşboşuna Dr Lara gidip ben uğraştım hep eşimdeki sıkıntıyı geç farkettiler çok üzüldüm çünkü eşimin tarafı hep bende sorun aradı ama Allahtan hiç bi sıkıntım yok ama eşimin durumunuda onlarla hiç paylaşmadım tüp bebek yaptık bizde çok şükür ilk seferde tuttu ama aylarca zor bi hamilelik geçirdim ama 5. Aydan sonra şükür ki çok iyiyim

Seni cok iyi anliyorum canim.. cahil kisiler maalesef sorunu tek tarafli dusunebiliyorlar.. ama bosver gecmis gitmis.. ikjmizde sonuca ulasabilmisiz cok şükür.. rabbim sesimizi duymus.. zor bir surec tup sureci.. benim ilk denemem kimyasal gebelikle sonuclandi.. ikinci denemem dondurulmus embriyolarimizla oldu ve tuttu cok sukur.. buz bebegimi kucagima alacagim 1 hafta sonra hala inanamiyorummmmm

Hemde ne heycan acaba kime benzicek heycani da apayri birsey kanka cok merak ediyorum

Saglikla dogsunlar da kizzz kime benzerse benzesin, zaten dogunca anlamicaz kime benziyo minik minik buzuk kirmizi bi melekkk

Korkularimiz cok normal ki direk bebeklerimizi dusunduk eminim. Bu ortamda nasil dogar, ne olur Allahim korusun.
Ama asla icini karartma canm, bol dua et kendine bebegine ailene.. Doktorun senin icn en iyi olani yapacaktir. Aklina oyle kotu syler girmesn lutfennn

Canm benm konusup birbirimizi rahatlatmaya calisiyorz ama tabi ki durumun cok zor.. Allah yardimcin olsn insallah. Depresyondan cikmana sevindm arada bana bile oluyor ki eminm senin durumunda giclu olmak daha zor ama basariyodun cok sukur ve meleginin gelmesine az kaldi. Sagliklica kucagina aldiginda her sy cok cok daha guzel olacak insallhh
Ayrica evet bize hoc olumsuz bi sey yansitmadn ki ben de dedigin gibi cok olumsuz seyler okusam etkielniyorm malesef, herkese destek olmak istiyorm ama mesela sagdan soldan duyulup suna soyle olms buna boyle doye kotu seyler anlatilmasi acikcasi pek hosuma gotmiyo mesela, kimseye kizamam bunun icn tabi ozgurluk ama ben etkilenenlerdenim yani...

Allah hepimize ve tum isteyenlere saglikli dogumlar, saglikli hayirli evlatlr nasip etsn insallahh..

Çok güzel bi duygu Allah'ım herkese tattırsın inş :)

Evet canim.. pismanda oldum inanki mutsuzum bile demicem size artik insallah
Bende senin gibiyim inanki okuyunca cok etkileniyorum üzülüyorum dua ediyorum.. bir suru sey oluyor.. hamilelik bu hic kolay degil.. duygularimiz sicramis durumda

Birbirimizi rahatlatmaya calisiyoruz iyi ki boyle bir portal var.. bir cok seyi paylasiyoruz.. konuyla alakali alakasiz yardimci olmak icin herkes cabaliyor cok sukur allah razi olsun hepinizden canlarimm

Kızlar nasılsınız ? Çok zor bir geceyi değil mi,hep ağladım, tedirgin oldum,korktum.Bebeğim de gerildi,ağrılarım oldu.Rabbim fırsat vermesin ülkemizi karıştırmak isteyenlere.Allah bir daha yasatmasın böyle günler.
Bugün kontrolümüz vardı.nts iyiydi çok şükür. Bebeğim 2.600 olmuş,boyu 47 cm. Yürüyüşü ihmal etme dedi.Hemşire de şimdiden 3 hurma yemeye başla iki hafta sonra 5 e çıkar ve bolca yağlan bundan sonra başlar catlak dedi.
İki hafta sonra yani 36+5 te filan çatı muayenesi yapalım dedi.Erken mi sizce?

Merhaba kızlar,
doğumuma var gözüküyor ama sanırım ben daha erken doğuracağım gibi hissediyorum. Dün geceki sıkıntılardan dolayı çok korktum kendime sahip olmaya çalıştım ama yine dünden bugüne sancılarım var. Kalçama iğneler batıyor garip bir şekilde, düzenli değil ama düzensiz. Eşimde meydana gitti destek için, aklım onda. Korkuluyum şu sıkıntılı hallerden. Ve enteresandır ki dün geceden bugüne sütüm arttı. Allah'ım hayırlar versin.

Derin nefes alıp sakinleşmeye çalış.Haber izleme bir süre.Seni rahatlatacak bir şeyler yap.Ben de dün çok kötüydüm sabaha kadar ağrım oldu

O kadar yakın mı ilk doğuranlardan olacaksın çok heyecanlı benim de iki haftam kaldı
Evet cnm vakitlice doğacak olan tabi sezeryanlı ilk olcam sanırım arada çıkmazsa tabi zaman çabuk geçio ya bi derler son zamanlar geçmio die valla ne zaman bu kadar yaklaştım die panik oluorum hayırlı vakitte gelsin bebişin
Evet kuzummm bak bugünde bitti aminn kuzum aminn Rabbim yardımcımız olsunn senin minnoş da büyüyo MaşaAllah yesin onu teyzesii ben biliodum kocaaman olcak annesi seninki de bana da öyle demişti bayram öncesinde heran gelirse sende gelirsin die Rabbime şükür vakitsiz gelmedi bakalım perşembeye dayanır inşaAllah

Çatlamayalım ya çok iyi dayandık az daha dayansa vücudumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…