2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Yok canm benm kendi duygularini tabi ki paylas paylasmaliyiz da, ben sadece kendi zorluklrimizin uatune disardan kotu haberlerden bahsesiyorm su an ekatra yuke gerek yok diye..

Cok sukur canm sagolasn sen de iyi ki varsn, gercekten cok samimi bi ortam oldu dogurunca da devam ederiz umarmm..

Kolay olur mu hiccc hormonlar foraaaa

Amin canm amin, evet zor bi geceydi ama atlattik sukur.
Herkes ayni korkulari, kasilmalari yasamis dun gece.. Allah yardimcimiz olsn dikkat edelm kendimizee..

Masllah bebegine canm gayet iyi yuruyus olayini dogru demis valla iki gundur aksadi benm de.. Hirmayi da aklima geldikce yiyorm ama unutuyorm yaaa...

Catiyi benmki 37+5 te haftaya kontrolumz o zman yapacam dedi ama cok da erken degil artk sanirm hic bi sey icn.. Hem oyle olsa yapmazdi doktorun canm

Aynen canm sukur zaten bugun bittigi iyi oldu.. Sorunsuzca bitsin her gun insallahh...

Sagol teyZesiii oyyy Cinar da bence bekler annesini uzmezzzzz

aman kızlar boşverin.
benim 8 sene olmadı ama aslında oluyormuş fakat erken dönemde düştüğü için farketmiyormuşum. adet düzensizliği için gittiğim dr farketmişti bunu. 8 sene boyunca eşim ailesini susturmak için hep kusurun kendisinde olduğunu söylerdi ama kv gil inanmazdı. erkek adamın elbette çocuğu olur, kusur kesin gelindeydi. halbuki ikimiz de gayet sağlıklıydık, sadece zamanı gelmemişti.
yani millete ne desen umursamıyor, kendi bildiği gibi düşünüyor. ama çok şükür ki Rabbim bizlere bu nimeti bahşetti. onlar konuşsun dursun.
canım eninde sonunda doğum yapacağız. o yüzden stres yapmamaya çalış. eşini ve diğer tüm vatandaşları Rabbim korusun. ben de ne kadar takmamaya çalışsam da havada gerginlik hakim genel olarak.
Rabbim hepimize kolay vakitli sağlıklı huzurlu doğum nasip etsin.

Bugün bitti diorum ama balkondayım silah sesleri gelio sürekli Allah sonumuzu hayır etsin sorunsuz doğumlar ile gelsin minnoşlar inşaAllah

Haftaya Çarşamba gelicek dimi :) ay çok Heyecanlı keşki bizimde o kadar az kalmış olsa kendini toparladıktan sonra bize deneyimlerini yazarsın dimi burda heycanla beklerim ben şimdi
Canım bildirimini görmemişim perşembe nasipse tabi anlatırım heyecanı sorma keşke zaman yavaş aksa diorum ama geçio valla hızlıca :)

Çok sağol canım,inşallah bütün bebişler iyi olur.Ya haftalar ilerledikçe bende bir yavaşlatma isteği ortaya çıktı.Hemşire hurma ye diyince erken değil mi diyorumSanki bi hafta ya da bir gün yesem hemen etki edecekmiş gibi...Erken doğumdan korkuyorum biraz da ondan sanırım.Mutfakta göz önüne koy görünce ye hemen.
Son haftalarında ilik suya otur dedi bir de...Kaslari gevsetmeye yarıyormuş.Ben epeydir düzenli yürüyüş yapmıyorum artık başlamam lazım okul da bitince iyice eve kapandim.

Millet işte konuşacak laf arıyor ya kime ne alllasen çocuk olmuş olmamış neden olamış. Bu ara ben de biraz tripli bir insan oldum adet öncesinde olduğu gibi. Bir arkadaşım bunu paylaşmış.
http://yaziklancocuga.blogspot.com.tr/2016/07/bilincli-cevre-bilincli-anne-konulu.html
okuyunca tırstım açıkcası doğurduktan sonra bana her söylenen batacak gibi geliyor şimdiden.

Hahaha icimde tutaym mi biraz daha diyosn iyiydik de mi bole cok farkli bi duygu sonucta kipir kipir icimizde
Dogru diyosn canm aslnda dolapta gozumun onunde ama.. Hmm ilik suya oturaym da oturdum yerden kim kaldirsn sonra beni
Yuruyuse devam ama insallah da ise yarar.. Ben artk yanmda istiyorm bebegimi ya.. Ama snein daha erken tabi, benm de gonlumden gecen 38 i tamamlamak hayirlisi tabi..

yani ne kadar kalsa o kadar kar gibi.Baya alistım hamilelige,bebisle ne olcaz,nasıl olcaz sonra kim bakıcak...Bir sürü mevzuyla başbaşa kalmaktan da tırsıyo olabilirim tabi
Ayy ben de koltuktan bile kalkamıyorum kaldı ki küvet ya da leğenden
Son haftalar öyle diyorlar genelde inşallah güzel ve hayırlı vakitte alırsın kucağına canım

Yani tamamen gelisip buyuyunce hazir olunca gelcek nasilsa
O seorular kafamizda hep olcak ama olsn tatli telaslar bunlar.. Bi saglikla kucagimiza alalm gerisi gelir insllah
Kiz koltuktan kalkmak kolay gene, yere oturup nasil kalkacazzz en iyisi biz yuruyelmmm

Yaa inşallah inşallah.Sabah akşam yağa mı bulasak kendimizi napsak :)

ühüüü ben çatladım göbeğimin altından birkaç tane
Çatlama gerçekten son dakika golü yani şurda doğuma 20 gün kalmış çatlamam oldu yaaa
Hiç olmicak gibiydi yanlarımdan böle mor mor ezilmiş gibi iki yanımda var simit kısmında göbek kısmında değil neyse oğlumdan hayıra ne diyeyim

Sabah akşam lierac sürüyorum gün içindede hatırlarsam yağ sürüyorum o kadar 1 ay daha ya dayanabiliriz inanıyorum
Bende lierac bebe yaglari gun asiri suren biri olarak catladim ramazanda daha .cokta su icerim ama genetjk yapi cok onemli annemdede var .hersey bi gecede oluveriyo sabah bi bakiyoan ufakli krmzi cizgiler ofof I

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…