- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Evet canim.. pismanda oldum inanki mutsuzum bile demicem size artik insallah
Bende senin gibiyim inanki okuyunca cok etkileniyorum üzülüyorum dua ediyorum.. bir suru sey oluyor.. hamilelik bu hic kolay degil.. duygularimiz sicramis durumda
Birbirimizi rahatlatmaya calisiyoruz iyi ki boyle bir portal var.. bir cok seyi paylasiyoruz.. konuyla alakali alakasiz yardimci olmak icin herkes cabaliyor cok sukurallah razi olsun hepinizden canlarimm
Kızlar nasılsınız ? Çok zor bir geceyi değil mi,hep ağladım, tedirgin oldum,korktum.Bebeğim de gerildi,ağrılarım oldu.Rabbim fırsat vermesin ülkemizi karıştırmak isteyenlere.Allah bir daha yasatmasın böyle günler.
Bugün kontrolümüz vardı.nts iyiydi çok şükür. Bebeğim 2.600 olmuş,boyu 47 cm. Yürüyüşü ihmal etme dedi.Hemşire de şimdiden 3 hurma yemeye başla iki hafta sonra 5 e çıkar ve bolca yağlan bundan sonra başlar catlak dedi.
İki hafta sonra yani 36+5 te filan çatı muayenesi yapalım dedi.Erken mi sizce?
Evet cnm vakitlice doğacak olan tabi sezeryanlı ilk olcam sanırım arada çıkmazsa tabizaman çabuk geçio ya bi derler son zamanlar geçmio die valla ne zaman bu kadar yaklaştım die panik oluorum hayırlı vakitte gelsin bebişin
Evet kuzummm bak bugünde bitti aminn kuzum aminn Rabbim yardımcımız olsunnsenin minnoş da büyüyo MaşaAllah yesin onu teyzesii ben biliodum kocaaman olcak annesi seninki de bana da öyle demişti bayram öncesinde heran gelirse sende gelirsin die Rabbime şükür vakitsiz gelmedi bakalım perşembeye dayanır inşaAllah
Benim eşimde varikosel ama tedavi olmadığı için 3 yıl çocuğumuz olmadı boşboşuna Dr Lara gidip ben uğraştım hep eşimdeki sıkıntıyı geç farkettiler çok üzüldüm çünkü eşimin tarafı hep bende sorun aradı ama Allahtan hiç bi sıkıntım yok ama eşimin durumunuda onlarla hiç paylaşmadım tüp bebek yaptık bizde çok şükür ilk seferde tuttu ama aylarca zor bi hamilelik geçirdim ama 5. Aydan sonra şükür ki çok iyiyim
aman kızlar boşverin.Seni cok iyi anliyorum canim.. cahil kisiler maalesef sorunu tek tarafli dusunebiliyorlar.. ama bosver gecmis gitmis.. ikjmizde sonuca ulasabilmisiz cok şükür.. rabbim sesimizi duymus.. zor bir surec tup sureci.. benim ilk denemem kimyasal gebelikle sonuclandi.. ikinci denemem dondurulmus embriyolarimizla oldu ve tuttu cok sukur.. buz bebegimi kucagima alacagim 1 hafta sonra hala inanamiyorummmmm
canım eninde sonunda doğum yapacağız. o yüzden stres yapmamaya çalış. eşini ve diğer tüm vatandaşları Rabbim korusun. ben de ne kadar takmamaya çalışsam da havada gerginlik hakim genel olarak.Merhaba kızlar,
doğumuma var gözüküyor ama sanırım ben daha erken doğuracağım gibi hissediyorum. Dün geceki sıkıntılardan dolayı çok korktum kendime sahip olmaya çalıştım ama yine dünden bugüne sancılarım var. Kalçama iğneler batıyor garip bir şekilde, düzenli değil ama düzensiz. Eşimde meydana gitti destek için, aklım onda. Korkuluyum şu sıkıntılı hallerden. Ve enteresandır ki dün geceden bugüne sütüm arttı. Allah'ım hayırlar versin.
Bugün bitti diorum ama balkondayım silah sesleri gelio sürekli Allah sonumuzu hayır etsinYok canm benm kendi duygularini tabi ki paylas paylasmaliyiz da, ben sadece kendi zorluklrimizin uatune disardan kotu haberlerden bahsesiyorm su an ekatra yuke gerek yok diye..
Cok sukur canm sagolasn sen de iyi ki varsn, gercekten cok samimi bi ortam oldu dogurunca da devam ederiz umarmm..
Kolay olur mu hiccc hormonlar foraaaa
Amin canm amin, evet zor bi geceydi ama atlattik sukur.
Herkes ayni korkulari, kasilmalari yasamis dun gece.. Allah yardimcimiz olsn dikkat edelm kendimizee..
Masllah bebegine canm gayet iyiyuruyus olayini dogru demis valla iki gundur aksadi benm de.. Hirmayi da aklima geldikce yiyorm ama unutuyorm yaaa...
Catiyi benmki 37+5 te haftaya kontrolumz o zman yapacam dedi ama cok da erken degil artk sanirm hic bi sey icn.. Hem oyle olsa yapmazdi doktorun canm
Aynen canm sukur zaten bugun bittigi iyi oldu.. Sorunsuzca bitsin her gun insallahh...
Sagol teyZesiii oyyyCinar da bence bekler annesini uzmezzzzz
Canım bildirimini görmemişim perşembe nasipse tabi anlatırım heyecanı sorma keşke zaman yavaş aksa diorum ama geçio valla hızlıca :)Haftaya Çarşamba gelicek dimi :) ay çok Heyecanlı keşki bizimde o kadar az kalmış olsakendini toparladıktan sonra bize deneyimlerini yazarsın dimi burda heycanla beklerim ben şimdi
Amin canm amin, evet zor bi geceydi ama atlattik sukur.
Herkes ayni korkulari, kasilmalari yasamis dun gece.. Allah yardimcimiz olsn dikkat edelm kendimizee..
Masllah bebegine canm gayet iyiyuruyus olayini dogru demis valla iki gundur aksadi benm de.. Hirmayi da aklima geldikce yiyorm ama unutuyorm yaaa...
Catiyi benmki 37+5 te haftaya kontrolumz o zman yapacam dedi ama cok da erken degil artk sanirm hic bi sey icn.. Hem oyle olsa yapmazdi doktorun canm
Millet işte konuşacak laf arıyor ya kime ne alllasen çocuk olmuş olmamış neden olamış. Bu ara ben de biraz tripli bir insan oldum adet öncesinde olduğu gibi. Bir arkadaşım bunu paylaşmış.Benim eşimde varikosel ama tedavi olmadığı için 3 yıl çocuğumuz olmadı boşboşuna Dr Lara gidip ben uğraştım hep eşimdeki sıkıntıyı geç farkettiler çok üzüldüm çünkü eşimin tarafı hep bende sorun aradı ama Allahtan hiç bi sıkıntım yok ama eşimin durumunuda onlarla hiç paylaşmadım tüp bebek yaptık bizde çok şükür ilk seferde tuttu ama aylarca zor bi hamilelik geçirdim ama 5. Aydan sonra şükür ki çok iyiyim
ühüüü ben çatladım göbeğimin altından birkaç taneÇatlamayalım ya çok iyi dayandık az daha dayansa vücudumuz
Bende bendeeeeeühüüü ben çatladım göbeğimin altından birkaç tane
Çok sağol canım,inşallah bütün bebişler iyi olur.Ya haftalar ilerledikçe bende bir yavaşlatma isteği ortaya çıktı.Hemşire hurma ye diyince erken değil mi diyorumSanki bi hafta ya da bir gün yesem hemen etki edecekmiş gibi...Erken doğumdan korkuyorum biraz da ondan sanırım.Mutfakta göz önüne koy görünce ye hemen.
Son haftalarında ilik suya otur dedi bir de...Kaslari gevsetmeye yarıyormuş.Ben epeydir düzenli yürüyüş yapmıyorum artık başlamam lazım okul da bitince iyice eve kapandim.
Hahaha icimde tutaym mi biraz daha diyosniyiydik de mi bole cok farkli bi duygu sonucta kipir kipir icimizde
Dogru diyosn canm aslnda dolapta gozumun onunde ama.. Hmm ilik suya oturaym da oturdum yerden kim kaldirsn sonra beni
Yuruyuse devam ama insallah da ise yarar..Ben artk yanmda istiyorm bebegimi ya.. Ama snein daha erken tabi, benm de gonlumden gecen 38 i tamamlamak hayirlisi tabi..
Sude çok güzel bence :) ela,Naz, Lina,Lena bunlar da çok güzel. Kız ismi bulmak gerçekten zor.Kızlar sude ismi nasıl. Baba sude olsun diyor. Ben kararsız kaldım. Yâde yada ece istiyorum. Hamilelik zor olduğu gibi isim bulmakta zor
Sabah akşam lierac sürüyorum gün içindede hatırlarsam yağ sürüyorum o kadar 1 ay daha ya dayanabiliriz inanıyorumYaa inşallah inşallah.Sabah akşam yağa mı bulasak kendimizi napsak :)
Yavaş mı aksın bize günler geçmiyo sende yavaş mı geçsin diyosun aşk olsunCanım bildirimini görmemişim perşembe nasipse tabi anlatırım heyecanı sorma keşke zaman yavaş aksa diorum ama geçio valla hızlıca :)
yani ne kadar kalsa o kadar kar gibi.Baya alistım hamilelige,bebisle ne olcaz,nasıl olcaz sonra kim bakıcak...Bir sürü mevzuyla başbaşa kalmaktan da tırsıyo olabilirim tabi
Ayy ben de koltuktan bile kalkamıyorum kaldı ki küvet ya da leğenden
Son haftalar öyle diyorlar genelde inşallah güzel ve hayırlı vakitte alırsın kucağına canım
Yaa inşallah inşallah.Sabah akşam yağa mı bulasak kendimizi napsak :)
Çatlama gerçekten son dakika golü yani şurda doğuma 20 gün kalmış çatlamam oldu yaaaühüüü ben çatladım göbeğimin altından birkaç tane
Bende lierac bebe yaglari gun asiri suren biri olarak catladim ramazanda daha .cokta su icerim ama genetjk yapi cok onemli annemdede var .hersey bi gecede oluveriyo sabah bi bakiyoan ufakli krmzi cizgiler ofof ISabah akşam lierac sürüyorum gün içindede hatırlarsam yağ sürüyorum o kadar 1 ay daha ya dayanabiliriz inanıyorum
Sude çok güzel bence :) ela,Naz, Lina,Lena bunlar da çok güzel. Kız ismi bulmak gerçekten zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?