- 30 Ocak 2016
- 826
- 1.767
- 33
- 36
Aaa hayırlı olsun canım. Güle güle büyüt bebeğini. Umarım ağrılar da çabuk geçer.Kızlar ben çok şukur dun gece 11 de sezeryan oldum. Belden uyuşturuldu uyanıktım. Rabbime çok şukur bebişim sağsalim benmle. Çok ağrılarım var dua edin lutfen. P.tesi taburcu olcz Allhın iznyle.
Gün aşırı derken 2 güne 1 mi sürdün? Yoksa günde iki kere mi?Bende lierac bebe yaglari gun asiri suren biri olarak catladim ramazanda daha .cokta su icerim ama genetjk yapi cok onemli annemdede var .hersey bi gecede oluveriyo sabah bi bakiyoan ufakli krmzi cizgiler ofof I
Kızlar ben çok şukur dun gece 11 de sezeryan oldum. Belden uyuşturuldu uyanıktım. Rabbime çok şukur bebişim sağsalim benmle. Çok ağrılarım var dua edin lutfen. P.tesi taburcu olcz Allhın iznyle.
Canım, Rabbim bebeğini hayırlı evlat etsin inşallah, hayırlı, uzun, rahat, güzel ömrü olsun kızının. Sana da şifa diliyorum inşallah tez zamanda kurtulursun ağrılarından.Kızlar ben çok şukur dun gece 11 de sezeryan oldum. Belden uyuşturuldu uyanıktım. Rabbime çok şukur bebişim sağsalim benmle. Çok ağrılarım var dua edin lutfen. P.tesi taburcu olcz Allhın iznyle.
Arkadaşım eşin geldi mi?Maşallah canım allah analı babalı buyutsun ağrılarında geçer umarım en kisa zman da niye gece 11 de canım ? Sancın mi geldi
Amin canım. Allah ferahlık versin. Biz bile ne kadar etkilendik seni düşünemiyorum bile.Günaydın kızlar iyiyiz biz şükür eşim geldi eve ama yine çağırıyorlar arada.
Uzun uzun yaZdım sildim, Allah sonumuzu hayretsin kötülere fırsat vermesin iyileri suçsuzları özgürlüğünden işinden etmesin inşallah.
Kızlar ben çok şukur dun gece 11 de sezeryan oldum. Belden uyuşturuldu uyanıktım. Rabbime çok şukur bebişim sağsalim benmle. Çok ağrılarım var dua edin lutfen. P.tesi taburcu olcz Allhın iznyle.
Canım hayırlı olsun bebişin..Allah sağ salim büyütmeyi nasip etsin inşallah..çok sevindim senin adına..tebrikler annemizKızlar ben çok şukur dun gece 11 de sezeryan oldum. Belden uyuşturuldu uyanıktım. Rabbime çok şukur bebişim sağsalim benmle. Çok ağrılarım var dua edin lutfen. P.tesi taburcu olcz Allhın iznyle.
Canim gozun aydin. Allah hayirli evlat etsin insallahKızlar ben çok şukur dun gece 11 de sezeryan oldum. Belden uyuşturuldu uyanıktım. Rabbime çok şukur bebişim sağsalim benmle. Çok ağrılarım var dua edin lutfen. P.tesi taburcu olcz Allhın iznyle.
rabbim onları korusun inşallah canim.cok zor hele de ailenden uzak tek sen evde sabır versinArkadaşım eşin geldi mi?
İyidir inşallah
AA gozun aydın canım şükür kavustun bebeğine Rabbim anali babalı büyütsün inşallah ağrıların da geçer ayy çok güzel op minnak elleri ayyy duygulandim vallahi gözlerim doldu gurubumuzun 2. AnnesiKızlar ben çok şukur dun gece 11 de sezeryan oldum. Belden uyuşturuldu uyanıktım. Rabbime çok şukur bebişim sağsalim benmle. Çok ağrılarım var dua edin lutfen. P.tesi taburcu olcz Allhın iznyle.
Ayy inanmıyorum bebişine kavuştun mu :) çok sevindim Allah'ım Analı babalı büyütsün neden sezaryana karar verildi nasıldı şimdi nasılsın bebiş nasıl kaç kg Doğdu etmiyo mu herseyi anlat müsait olunca ay ne güzel haber :)Kızlar ben çok şukur dun gece 11 de sezeryan oldum. Belden uyuşturuldu uyanıktım. Rabbime çok şukur bebişim sağsalim benmle. Çok ağrılarım var dua edin lutfen. P.tesi taburcu olcz Allhın iznyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?