2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar ben çok şukur dun gece 11 de sezeryan oldum. Belden uyuşturuldu uyanıktım. Rabbime çok şukur bebişim sağsalim benmle. Çok ağrılarım var dua edin lutfen. P.tesi taburcu olcz Allhın iznyle.

Canimm gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun insallah..

Kızlar ben çok şukur dun gece 11 de sezeryan oldum. Belden uyuşturuldu uyanıktım. Rabbime çok şukur bebişim sağsalim benmle. Çok ağrılarım var dua edin lutfen. P.tesi taburcu olcz Allhın iznyle.
maşallah canım.
inşallah ağrıların en kısa zamanda diner, sütün bol olur, bebişin bol bol uyur inşallah.
darısı bize inşallah :)

Gözünaydın canım kavuştun evladına. Sağlıkla sıhatle analı babalı büyür inşallah. Darısı biz bekleyenlere :)

Canım çok geçmiş olsun
Ağrıların bian önce geçer inş bol nescafe içiosundur zatenn
Şükür kavuştırana
Sağlıkla huzurla bol emmeli uyumalı günler inşallah
Darısı başımızaaa

Canım hayırlı uğurlu olsun, Rabbim anali babalı sağlıkla huzurla mutlulukla buyutmenizi nasip etsin...

f

Ay ay ay ay, geldimi prsessss. Ayyyyy çok svindim,seninde ağrıların geçsin biran önce inş. Ciyak ciyak ağlıyor mu. Nasıl anlat bisede. Ay çok heyecanlandım yaaaaaa. Çok şükür.

f

Ay ay ay ay, geldimi prsessss. Ayyyyy çok svindim,seninde ağrıların geçsin biran önce inş. Ciyak ciyak ağlıyor mu. Nasıl anlat bisede. Ay çok heyecanlandım yaaaaaa. Çok şükür.

Topikten bebis sesleri yukseliyor artikkkk

Ben sana moral olsun diye yazdim. Bir arkDas daha vardi onu alintilamamisim senle ayni psikolojideydi. Neyse Allah yardimcin olsun.
Saglikla dogsunlar da kizzz kime benzerse benzesin, zaten dogunca anlamicaz kime benziyo minik minik buzuk kirmizi bi melekkk
Tabikide once saglik bebegim :) ama kime benzedigide merak iste :)
Elleri ayaklari filan minnakligi kime yuz sekli babasi mi anasi mi ayy rabbim saglikla kavustursunda iyice doyalim bebeklerimize :)
Masallah bebisine canim. Bence normal cati icin hep oyle oluyolardi sNirim.
Anammm super yaaa minnagi kucagina aldin sonunda. Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin.. Sezaryene nasil dondunuz geri ? Kendini toparlayinca anlatirsin canim Allah yardimcin olsun..
Amin canim sevindim ortalik cok kotuydu. Rabbim esini once cocugunuza, sonra sNa bagislasin..
Askerlik kolay degil.

Gunde iki kere cnm sabah aksam lierac gun icindede bebek yagi aklima geldikce..ama anladm ki kacis yok hala suruyorm bari bi ihtimal gobegimin ust Taraflari catlamasin diye .bide ben cok zayiftim yag surmek bile fayda Yemeni's olablr /QUOTE]

Ayyyy hem sana gecms olsn hem gozunuz aydinnn Allah anali babali buyutsunnn hemencik duzelirsn sen de insallahhh... cok heyecanliiii..

Amin canm amin..
Sevindm adina canm, bi sey olmaz artk insallah...

Günaydınlarrrr herkeze

Ohhhh takvim negüzel 38 e girdik bugün
Son 20 gün lilililiiiiii

Ayyyy benm de son 22 ne kadar guzellll ki 20 yi bekliceni be biliyoz kiii

Allah 'a sukur.Allah bebegine ve Sana saglikli mutlu gunler gostersin insallah.

Reactions: ytb
Aa masallah nihayet kavustun küçüğüne. Hadi hayirli olsun. Nasilsiniz şimdi sen ve bebiş.

Kızlar günaydın herkese,sabahları ilk 1-2 saat kasigimda ağrı sanki alt tarafta kasılma baskı gibi bisey oluyor benim,sonra yavaş yavaş geciyo .bi de yine sabahları azıcık su geliyo,akıntı gibi kıvamlı değil ama bildiğin su gibi.benden başka bunu yaşayan var mi??normal midir sizce??

Amin cnm. Dunden beri aklimdasin valla. Dua ettim senin icin. Eşini gelmesine cok sevindim. Yaninda olamayacakmi diye üzüldüm. Ortalik cok karıştı. İnş, Allah iyilerin yaninda olsun

Gözün aydın canım darısı hepimizin başına Ağrı'ların bir an önce gecer insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…