- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
Kızlar ben çok şukur dun gece 11 de sezeryan oldum. Belden uyuşturuldu uyanıktım. Rabbime çok şukur bebişim sağsalim benmle. Çok ağrılarım var dua edin lutfen. P.tesi taburcu olcz Allhın iznyle.
maşallah canım.Kızlar ben çok şukur dun gece 11 de sezeryan oldum. Belden uyuşturuldu uyanıktım. Rabbime çok şukur bebişim sağsalim benmle. Çok ağrılarım var dua edin lutfen. P.tesi taburcu olcz Allhın iznyle.
Hayirli olsun bebeğiniz.Allah Size de şifa versin.Kızlar ben çok şukur dun gece 11 de sezeryan oldum. Belden uyuşturuldu uyanıktım. Rabbime çok şukur bebişim sağsalim benmle. Çok ağrılarım var dua edin lutfen. P.tesi taburcu olcz Allhın iznyle.
Kızlar ben çok şukur dun gece 11 de sezeryan oldum. Belden uyuşturuldu uyanıktım. Rabbime çok şukur bebişim sağsalim benmle. Çok ağrılarım var dua edin lutfen. P.tesi taburcu olcz Allhın iznyle.
Canım çok geçmiş olsunKızlar ben çok şukur dun gece 11 de sezeryan oldum. Belden uyuşturuldu uyanıktım. Rabbime çok şukur bebişim sağsalim benmle. Çok ağrılarım var dua edin lutfen. P.tesi taburcu olcz Allhın iznyle.
Canım hayırlı uğurlu olsun, Rabbim anali babalı sağlıkla huzurla mutlulukla buyutmenizi nasip etsin...Kızlar ben çok şukur dun gece 11 de sezeryan oldum. Belden uyuşturuldu uyanıktım. Rabbime çok şukur bebişim sağsalim benmle. Çok ağrılarım var dua edin lutfen. P.tesi taburcu olcz Allhın iznyle.
Arkadaşım eşin geldi mi?
İyidir inşallah
fKızlar ben çok şukur dun gece 11 de sezeryan oldum. Belden uyuşturuldu uyanıktım. Rabbime çok şukur bebişim sağsalim benmle. Çok ağrılarım var dua edin lutfen. P.tesi taburcu olcz Allhın iznyle.
f
Ay ay ay ay, geldimi prsessss. Ayyyyy çok svindim,seninde ağrıların geçsin biran önce inş. Ciyak ciyak ağlıyor mu. Nasıl anlat bisede. Ay çok heyecanlandım yaaaaaa. Çok şükür.
Ben sana moral olsun diye yazdim. Bir arkDas daha vardi onu alintilamamisim senle ayni psikolojideydi. Neyse Allah yardimcin olsun.Hareket edjncede etmeyincede gidiyorum ben.. bu benim tercihim.. yoksa farkindayim ne zaman gitmek gerektiginin..
pozitif oldugum soylenir genelde ama durumlar farkli suan.. olmeyi de dusunmedim ayrica allah uzak etsin sadece aklima gelen filmden bahsettim.. yalniz benzetmeydi yani.. cocugunu zor elde etmis biri olarak hamileligimi sevinerek gulerek degil endise dolu gecirdim daha cok bu da elimde degildi ve buradaki arkadaslarada yansitmadim hos olmaz diye.. genelde moral olacak seyleri yazdim..
Sadece bir kere üzülüyorum dedim can sikintisi duydum erken lohusa sendromu galiba dedim.. ama cok sukur onu da atlattim canim.
Cok sukur bu gunlerimize evet dogdu dogacak ama babamiz yanimizda degil izinleri kapatildi ne zaman gelecegi belli degil.. haliyle onun derdindeyim.. tabiki kucagima alacagim anlari yuzunun seklini dudaklarini buzusunu hatta minicik ellerini ayaklarini dusunerek vaktimi geciriyorumm.. onlarla motive oluyorum emin ol.. inşallah rabbim hepjmizin yardimcisi olsun dogumlarimiz gonlumuze gore olsun..
Tabikide once saglik bebegim :) ama kime benzedigide merak iste :)Saglikla dogsunlar da kizzz kime benzerse benzesin, zaten dogunca anlamicaz kime benziyo minik minik buzuk kirmizi bi melekkk
Masallah bebisine canim. Bence normal cati icin hep oyle oluyolardi sNirim.Kızlar nasılsınız ? Çok zor bir geceyi değil mi,hep ağladım, tedirgin oldum,korktum.Bebeğim de gerildi,ağrılarım oldu.Rabbim fırsat vermesin ülkemizi karıştırmak isteyenlere.Allah bir daha yasatmasın böyle günler.
Bugün kontrolümüz vardı.nts iyiydi çok şükür. Bebeğim 2.600 olmuş,boyu 47 cm. Yürüyüşü ihmal etme dedi.Hemşire de şimdiden 3 hurma yemeye başla iki hafta sonra 5 e çıkar ve bolca yağlan bundan sonra başlar catlak dedi.
İki hafta sonra yani 36+5 te filan çatı muayenesi yapalım dedi.Erken mi sizce?
Anammm super yaaa minnagi kucagina aldin sonunda. Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin.. Sezaryene nasil dondunuz geri ? Kendini toparlayinca anlatirsin canim Allah yardimcin olsun..Kızlar ben çok şukur dun gece 11 de sezeryan oldum. Belden uyuşturuldu uyanıktım. Rabbime çok şukur bebişim sağsalim benmle. Çok ağrılarım var dua edin lutfen. P.tesi taburcu olcz Allhın iznyle.
Amin canim sevindim ortalik cok kotuydu. Rabbim esini once cocugunuza, sonra sNa bagislasin..Günaydın kızlar iyiyiz biz şükür eşim geldi eve ama yine çağırıyorlar arada.
Uzun uzun yaZdım sildim, Allah sonumuzu hayretsin kötülere fırsat vermesin iyileri suçsuzları özgürlüğünden işinden etmesin inşallah.
Gunde iki kereGün aşırı derken 2 güne 1 mi sürdün? Yoksa günde iki kere mi?
Gunde iki kere cnm sabah aksam lierac gun icindede bebek yagi aklima geldikce..ama anladm ki kacis yok hala suruyorm bari bi ihtimal gobegimin ust Taraflari catlamasin diye .bide ben cok zayiftim yag surmek bile fayda Yemeni's olablr /QUOTE]
Günaydın kızlar iyiyiz biz şükür eşim geldi eve ama yine çağırıyorlar arada.
Uzun uzun yaZdım sildim, Allah sonumuzu hayretsin kötülere fırsat vermesin iyileri suçsuzları özgürlüğünden işinden etmesin inşallah.
Günaydınlarrrr herkeze
Ohhhh takvim negüzel 38 e girdik bugün
Son 20 günlilililiiiiii
Allah 'a sukur.Allah bebegine ve Sana saglikli mutlu gunler gostersin insallah.Kızlar ben çok şukur dun gece 11 de sezeryan oldum. Belden uyuşturuldu uyanıktım. Rabbime çok şukur bebişim sağsalim benmle. Çok ağrılarım var dua edin lutfen. P.tesi taburcu olcz Allhın iznyle.
Aa masallah nihayet kavustun küçüğüne. Hadi hayirli olsun. Nasilsiniz şimdi sen ve bebiş.Kızlar ben çok şukur dun gece 11 de sezeryan oldum. Belden uyuşturuldu uyanıktım. Rabbime çok şukur bebişim sağsalim benmle. Çok ağrılarım var dua edin lutfen. P.tesi taburcu olcz Allhın iznyle.
Amin cnm. Dunden beri aklimdasin valla. Dua ettim senin icin. Eşini gelmesine cok sevindim. Yaninda olamayacakmi diye üzüldüm. Ortalik cok karıştı. İnş, Allah iyilerin yaninda olsunGünaydın kızlar iyiyiz biz şükür eşim geldi eve ama yine çağırıyorlar arada.
Gözün aydın canım darısı hepimizin başına Ağrı'ların bir an önce gecer insallahKızlar ben çok şukur dun gece 11 de sezeryan oldum. Belden uyuşturuldu uyanıktım. Rabbime çok şukur bebişim sağsalim benmle. Çok ağrılarım var dua edin lutfen. P.tesi taburcu olcz Allhın iznyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?