• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Az önce 2017 temmuz anneleri topiğine bakıyım dedim altta hamilelik takvimini görünce midem bulanmaya başladı o günler aklıma geldi ne zorduu:bicak:hamileyken kokusundan tiksindiğim bir rujum vardı bugün onu süreyim dedim yine bulandıı... ilk gebeliğimde de tarçın rengi bir şalım vardı başımda ve o gün çok kusmuştum hala o şalımı takamam... ne psikolojim bozulmuşş yaaahu

Kızlar bu arada adetini açık kahve ya da açık pembe leke şeklinde yoğun olmayarak geçiren var mı?

Cnm dunden beri bizim kizinda agzinin etrafi cenesi falan isilik gibi oldu küçük kirmizi noktalar oldu niye oldu cozemedim daha
Bizim kızın hep vardı çok önemsememiştim memeye değip tahriş oluyo diye düşünmüştüm ama geçmeyşnce mukuslu kaka artınca şüphelendim

Ben 40 ım çıkınca adet oldum daha da olmadım. Ne zaman olurum acaba onu da bilmiyorum. Ama normal şekilde olmuştum ben
40 ım çıktığında ben de normal şekilde olmuştum canım ama son 2 dir hafif oluyorum merak ettim

Merhaba canlarımm:-*
Uzun zamandır yoktum nasılsınız? Umarım herkes çok iyidir. Bizi sorarsanız bir sıkıntımız yok çok şükür. 10 gün sonra 4 aylık olacağız. Kızçemle hepinizi öpüyoruz çok özledik sizleri ( smileyler nereye kaybolmuş)
Eki Görüntüle 1910888
Hoşgeldin bitanem. Sevda kuzu baya büyümüş yaa. Dün gibi doğuma gidişin.

Kızlar ya benim kızım meme emerken acayip gazı oluyo ama sadece emerken resmen kuvranıyo sütü çekip yıttuğu an sancı geliyomuş gibi kıvranıyo. La Lune La Lune besin alerjisi böyle yapar mı yoksa ön süt fazlalığından mı oluyor anlamadım. Buna ek olarak ağız kenarları kırmızı sivilceli ve mukuslu çok sulu kaka yaptık dün...
Evet canım alerji belirtisi bunlar. Doktora gorunun bence daha fazla geçmeden.
Bizim kızın hep vardı çok önemsememiştim memeye değip tahriş oluyo diye düşünmüştüm ama geçmeyşnce mukuslu kaka artınca şüphelendim
Yaz olsa evet sıcaktan oluyordu canım ama kışın olmaz. Bir de popo da vardır nokta nokta şeklinde.
Ben 40 ım çıkınca adet oldum daha da olmadım. Ne zaman olurum acaba onu da bilmiyorum. Ama normal şekilde olmuştum ben
Bende daha hiç ne adet ne kanama hiçbir şey yok.

Benim kız bir eliyle diğerini tutup agzina sokmaya çalışıyor :) benim parmagimi çıngırağı eline ne versem hemen agzina atıyor. Bir de şimdi yeni favorisi kıyafetini tutup agzina götürmek :) yakamiz hep salya oluyor :KK43:
Salya olayı bizde de var yaa

ayyy ne güzel olur çok isterim...gelen giden olmazsa inşallah:)
Cnm ya kusura bakma ancak gordum yazdigini. Biz ayni ekiple bulustuk. Gelmek isteyen 3arkadas sonanda gelemedi ama 5anne keyifle bulusup sohbet ettik. Bidahakine ins gelirsin. Biz geleneksellestirme karari aldik. Her ay buluscaz artik. Gittigi yere kdr:)

Günaydın tatlımm sanada mutlu pazarlarr
Nasıl bi önceki boşluğu siliyor anlamadımm

Kelimelerarasiboslukbirakiyorumbirsonrakikelimeyiyazarkenarkadakalanlaribirlestiriyor.. iste böyle :D :D

Telefondan mı yazıyorsun tatlım?
Evet ama face whatsapp mesaj yazarken hic sorun yok anlamadım:KK64:

Merhaba canlarımm:-*
Uzun zamandır yoktum nasılsınız? Umarım herkes çok iyidir. Bizi sorarsanız bir sıkıntımız yok çok şükür. 10 gün sonra 4 aylık olacağız. Kızçemle hepinizi öpüyoruz çok özledik sizleri ( smileyler nereye kaybolmuş)
Eki Görüntüle 1910888

Hoşgeldiniz :)bizde sizi ozledik masallahbuyumus savdacik:nazar:
Burdaki bebeler atarli giderli bu aralar:deli:

Cnm ya kusura bakma ancak gordum yazdigini. Biz ayni ekiple bulustuk. Gelmek isteyen 3arkadas sonanda gelemedi ama 5anne keyifle bulusup sohbet ettik. Bidahakine ins gelirsin. Biz geleneksellestirme karari aldik. Her ay buluscaz artik. Gittigi yere kdr:)

nymeria-burcu nymeria-burcu
Biz bugün bebek arabasiyla ilk denemeyi yaptik avmye girerken uyudu eve girerken uyandi. demekkisi bende çıkabilirmişim.ama uyumasaydi ne olurdu bilemiyorum :D
Yokmu levente yakin oturan bizde yapalim gelenek :D çok hevesleniyorum

Back
X