2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Şükriye leyla Altuntaş senin ki hangisi canım ?

Merhaba, bir şey soracaktım. Doktor Leyla Altuntaş'tan memnun musunuz? Aralık ayında gebelik öncesi kontrol ve test için gittim ama emin olamadım. Çok tatlı birisi ama yoğunluğu açısından olumsuz pek çok şey duydum. Bir de diğer hastahanelere nazaran daha pahalıymış? Henüz hamile değilim ama ilk kime gideceğimi de bilmiyorum. Biraz aydınlatırsan beni çok sevinirim:))

Yok yok canim uyusmadan dayanilmaz hemde stresi mahveder:)) bide baya ilerlemisin sende masallah 26 yada 28inci haftaya kadar yapiliyormus. Ikiz ya masallah cok severim :) cinsiyetleri ne bebislerin. Insallah sıkıntısız rahat gecirirsin

Rabbim nasip ederse bi kız bi erkek olacak canım.. genetik sorundan dolayı 2 tane bebek kaybetmiştim rabbim ikisini bir nasip etti bu sefer... amin inşallah hepimiz sorunsuz geçirir son haftaları görürüz hep birlikte

Evet gerçekten de pek minyon değilmiş:) cok tesekkurler canım.

İnşallah hepimşz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Her dönem farklı stress cıkıyor cok tesekkür ederim canım.

Normal Şekerim normal. :):)
sağol cnm cvp verdiğin için valla ilk çocuk olunca acemilikten heralde pek anlamıyorum :) bazen o kadar aşağıda hareket edio ki çıktı çıkacak aşağıdan gibi gelio bazen de göbek deliğinin 1-2 parmak üstünde hareketlenio ama çok hoş bi duyu ya şimdi dışardan da net görünüo artık resmen karnım sekilden şekile giriyo şimdiden böyleyse bir iki aya ne olur bilemiyorum :)

Kızlar bir iki saattir şu her yerde reklamı olan Süslü hastane çıkış takımları var ya anne terliği tacı bebek tulumu falan onların nasıl yapıldığını merak ettim ve o kadar basitmiş ki evde boş boş oturacağıma kendim Yaparım der hale geldim haftasonu nasip olursa Eminönü'ne gidip malzemeleri alıcam yapınca size resimlerini atarım artık:) sizinde aklınızda olsun dedim vakti olan varsa diye

Bende malzemeleri dün aldım.benden 4 hafta ilerde bi arkadaşım var onunla çıktık aldık.bi yapıştırması kaldı.

M mertur elffth3 yürümek işe yaradı. daha sakindi. ama dr canımı sıktı.
23. haftada görünüyorum ama boy kilo değerleri 21 ve 22. hafta değerlerinde çıktı ölçümde. neden böyle diye bana sordu, ben nereden bileceksem?
acaba yanlış mı ölçtü, gerileme mi var?
iki dr um var aylık takibimi yapan, hep normal dediler.
bu ne şimdi?

Son düzenleme:
22. Hafta değerlerinde çıkmasında sıkıntı olmaz bence, bebiş bir kaç gün geriden geliyordur. Her ölçüm aynı tutmuyo,yakın değerler olduğu için sorun değildir yani, bence doktora takılma, kendi doktoruna hemen raporu gönder ve yorum iste o ne derse o.

Sekerim ben yarın eminönünegidicem, ne alıyım bana söylesene. Bende kendi başıma yapayım bunları o zaman

Cnm ben bu Ölçüm aletlerinde şahsen farklılık oldugunu düşünüyorum kendi Dr.un ne diyosa ona kulak as gerisini boşver bende bu tip Farklılıklar yaşadım ciddiye alma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…