2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Oda doğru, bizimkilerde şimdiden açtırmıyor klimayı,yandık ki ne yandık.

teşekkür ederim canım , detaylı ile ayrıntılı aynı şey , benim kide 15 dk filan sürdü. aşıdan korkmam normalde ama çok acı verdi bana , bazıları diyo birinci çok acırsa ikinci aşı çok acımaz diyo inşallah öyle olur. bebeğimin sağlığı için çekmeye değer. tetanoz aşısı önemli bişey. en az iki doz yapılması gerekiyor muhakkak. gözümü kapatıp aşımı yaptıracağım artık

Sağolun kızlar korkmaya gerek yok yani :) bide belim uzun bacaklarım kısa benim aşağıda mı duruyo diye düşündüm sürekli mesaneye vurunca. Dr a sorucam bu hafta nerde duruyo bu çocuk normal yerinde mi diye :)))

Bebeğinin hareketini çok aşağıda hisseden var mı ? Sanki çıkıcak gibi geliyo bazen aşağıda mı yukarda mı anlamıyırum her açıdan vuruyo ?

bende senin gibiyim aynı çok aşağılarda hissediyorum , sanki ordan ayağı çıkıcak mış gibi yarın kontrolüm var gittiğimde soracağım normal olup olmadığını, çok nadir yukarılarda hissediyorum. genelde aşağıda hareket ediyor. en son gittiğimdede sormuştum ayakları aşağıda demişti içe dönük demişti. çok takılma sürekli yer değiştirir demişti. en rahat ettiği yerde daha çok kalıyormuş bebişlerimiz , yani bilinçli olarak aşağıda duruyorlar

ben 25+0 da gittim 836 gr doktor biraz iri olacak bebek dedi :) babası da iri zaten babasına çekti galiba.

Masallah masallah bebegine benm kontrol de 25+1. Gun bakalm benmkine ne diyecekm nasil da buyuyolar hemen yaa...

En guzelini yapiyorsn canm.. Ama herkes bu kadr sansli degil cok baskili olan isyerleri var malesef benmki de onlardan.. Birak hak hatirlatmayi hakkini kullansan suc.. Bi de hukuk isleri burasi dusun ama ben de yerine gore kafama gore kullaniyorm haklarimi.. Kendimi kotu hisseidnce falan hic direnmiyirm artk soyleyip cikiyorm.. Sehir disina cikarsam erken gelsem bile ofise gelmiyorm aslnda hakkm olani zorla alms oluyorm yani.. Sehir dislarini da birakiyorm artk yavastan gerci cidden yorucu oluyo ama dedigin gibi oturmak da yorucu oluyo aksama dogru ozellikle fena agrilar basliyoo.. Bir de sicaklarr ay ben simdiden terlemeye basladmmm

Allah yardımcınız olsun canım ya ben boşuna arıza çıkarıyorum desene ama napim normal biri gbi hareket edemiyorum ki zorlanıyorum sonuçta dediğim gibi oturmak bile zor geliyor benim için de gece kötü geçiyor ya uyuyamıyorum ters dönüyorum düz dönüyorum kalkıorum yatıyorum hararek basıyo şuanda böyleysem sonraları napcam bilmiyorum bende terliyorum geçen otobüste herkes normal böyle ben su gibi oldum sıkıntı bendeydi sanırıım

canım sen içini ferah tut bu zamana kadar doktorun hep iyi mi demişti bi anda mı azalmış anlamadım.. Rabbim yardımcın olsun sen dua et bol bol dinlen sağ salim alırsın kucağına inşallah

aaa suyun fazla olmasının da mı zararı var bilmiyordum hiç

İnş guzel haberlerle gelirsin. Bende fotosunu atayim minik kuşun tanissin Eki Görüntüle 1817317 Eki Görüntüle 1817317 teyzeleriyle:)

ne tatlı çıkmış maşallah

Ay Ben çok yanıyorum kızlar,temmuz nasıl geçecek şimdiden düşünüyorum.
ben de yanıyorum napıcaz sıcaklara hiç bilmiyorum

Yok cikar arizani dibine kadr bu isverenlere baska turlusu olmaz zaten oyy geceleri sorma ya ben de ayniym ne yana donsem boyle rahat degil arada fenalik basiyo.. Insan yataga uzanir da oh miss der ya ben artk resmen aha gene basladk diyorm
Aynen sorun bizde canm ne kadr sicak olsa da su an bu kadr bunaltmamasi lazm demekki bunyemiz yapiyorrr... Napalmm bizdiklar icn her seye raziyizz

Kizlar bi kac gundur sag gogus altimda kan akisini hissediyorum.. belli araliklarla oluyor sonra duruyor. Telefon titresir gibi boyle birsey yasayan varmi?

hakkımı yedirmem isterlerse çıkarsınlar mahkemede hesaplaşırız sorun yok biraz önce hamile bi arkadaşla daha konuştum o da aynı durumdan yakınıyor bende diorum bi ben mi gece huysuzlanıyorum diye demekki normalmiş hakikaten ya 4 dönüyorum ya bi uyandım ki ayaklarımın yerinde kafam var yastık yok falan şuan bile terliorum ayaklarım yanıyo terlik olsa çıkarıp onla gezcem Rabbim güç kuvvet versin bize katlanırız evvelAllah

Ben çantamda sandaletle gezmeye başladım bile, saat 10 gibi sandalete geçiyorum Ayakkabıyla durulacak gibi değil. Elimde de yelpaze, menopozlu kokoş teyzeler gibiyim

Ben çantamda sandaletle gezmeye başladım bile, saat 10 gibi sandalete geçiyorum Ayakkabıyla durulacak gibi değil. Elimde de yelpaze, menopozlu kokoş teyzeler gibiyim
iyi yapıosun valla ben çantamı bile taşımaya üşeniyorum sandaleti hiç taşıyamam herhalde yakında elimi kolumu sallaya sallaya gelcem işe

Kizlar bi kac gundur sag gogus altimda kan akisini hissediyorum.. belli araliklarla oluyor sonra duruyor. Telefon titresir gibi boyle birsey yasayan varmi?

Merhaba, aynen bendede olmaya basladi ozellikle dün baya hissettim,süt bezleri ile alakali olduğunu düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…