- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Öyle ama Temmuzda evde olcaz en azından, istediğin gibi soyun dökün camı kapıyı aç. Asıl doğum izni öncesi Mayıs Haziran nasıl geçecek. İşyerinde camı klimayı istediğin gibi açtırmıyorlar. Herkes bi panik "Ay çarpar kapat kapat" diye gezinio
Düzeltiyorum kızlar 66 dan 68 e çıkmışızBizde 2 gün önce yani 22+2 de dr a gittik. 486 gr. 27 cm olmuşuz. Ben de 1 ayda 2 kg almışım 66 olmuşum. Kilo verme dönemini kapattık yaniartık göbeklenme dönemi
Evet direk gösterdi yüzünü fındık kurdu saklanmadı.Maaşallahçok rahat görünüyor bebeğin
Çok şükür cnm, senin adına sevindim.. :) umarım bizim bebeklerimizinde kontrolü iyi çıkar inşallah.
Bu detayli ultrasonla ayrıntılı ultrason farklı seyler mi? Ben detayli ultrason yaptrdim ama yorumlarda 30dk falan surdu diyen arkadaslar var, benimki 5dk surdu .. ikili testte beraber yapildi..
2. Tetanoz aşısı 1. Sinden daha acıyormuş diyolar. Normalde iğneden aşıdan korkan biri misin yoksa tetanoz aşısında mı böyle oldu
Senin kilo iyiymiss valla, bende 5 kilo aldm, sanırm senin döneme geldiğimde 2kilo daha almis olurum:)
Bebeğinin hareketini çok aşağıda hisseden var mı ? Sanki çıkıcak gibi geliyo bazenaşağıda mı yukarda mı anlamıyırum her açıdan vuruyo ?
ben 25+0 da gittim 836 gr doktor biraz iri olacak bebek dedi :) babası da iri zaten babasına çekti galiba.
ben bu konuda şanslı sayayım kendimi o zaman ben özel şikette çalışıyorum bırak 10 saati 10 dakka fazla durmam yani 4e 10 kala pcyi kapatıyor, çantamı alıor ve çıkıyorum onların insafını bekleyemem kusura bakmasınlar çünkü ben akşama kadar kalsam biri de ne duruyorsun çıksana demez bilmeden 4 ay çalıştım 10 saat öğrenince sinirlendim hatta neden söylemiyorlar bu hakkım olduğunuişim yorucu değil ama oturdukça bel ağrım artıyo ayaklarım davul gibi oluyor dediğin gibi istanbuldada kasvetli bi hava var yağmur yağsa da kurtulsak şu karanlık görüntüden
En guzelini yapiyorsn canm.. Ama herkes bu kadr sansli degil cok baskili olan isyerleri var malesef benmki de onlardan.. Birak hak hatirlatmayi hakkini kullansan suc.. Bi de hukuk isleri burasi dusunama ben de yerine gore kafama gore kullaniyorm haklarimi.. Kendimi kotu hisseidnce falan hic direnmiyirm artk soyleyip cikiyorm.. Sehir disina cikarsam erken gelsem bile ofise gelmiyorm aslnda hakkm olani zorla alms oluyorm yani.. Sehir dislarini da birakiyorm artk yavastan gerci cidden yorucu oluyo ama dedigin gibi oturmak da yorucu oluyo aksama dogru ozellikle fena agrilar basliyoo.. Bir de sicaklarr ay ben simdiden terlemeye basladmmm
erken doğum riskin olur kilo almaya bak dedi canım :)Ben de zayıftım canım 48den zar zor 52 ye çıkmıştım.52yle de hamile kaldım.bünye işte canım dr.un birşey dedi mi kilo almamanla ilgili?
erken doğum riskin olur kilo almaya bak dedi canım :)Ben de zayıftım canım 48den zar zor 52 ye çıkmıştım.52yle de hamile kaldım.bünye işte canım dr.un birşey dedi mi kilo almamanla ilgili?
Kizlar cok kotuyummdoktora gittim bugun ve suyumun cok az oldugunu öğrendim artik calismicaksin evde yatacaksin dedi doktorum heyet raporu vercekmis 2 ay sonra da dogum izni baslio zaten daha da azlirsa suyun bebegi kaybederiz dedi inanin suan yaziyorum ama agzimi acamiorum konusmak icin cenem kitlendi resmen benim ve bebegim icin de dua eder misiniz kizlar insallah sag salim dogar yavrum Rabbime dua ediyorum onu bende almasin hakkimizda hayirliysa
Inş bi hata vardır ölçümlerde falan ben bi kaç hafta önce bi Dr a gitmiştim o Dr bana direk karbonhidratı tatlıyı kes suyun fazla Demişti nasıl bi bağlantısı var bilmiyorum ama öyle dedi işte kendi Dr uma gittim Hiçte öyle bişey yoktu artık Ölçüm Yanlışı mı neyin nesi anlamadım
İnş guzel haberlerle gelirsin. Bende fotosunu atayim minik kuşun tanissin Eki Görüntüle 1817317 Eki Görüntüle 1817317 teyzeleriyle:)
ben de yanıyorum napıcaz sıcaklara hiç bilmiyorumAy Ben çok yanıyorum kızlar,temmuz nasıl geçecek şimdiden düşünüyorum.
Allah yardımcınız olsun canım ya ben boşuna arıza çıkarıyorum desene ama napim normal biri gbi hareket edemiyorum ki zorlanıyorum sonuçta dediğim gibi oturmak bile zor geliyor benim için de gece kötü geçiyor ya uyuyamıyorum ters dönüyorum düz dönüyorum kalkıorum yatıyorum hararek basıyo şuanda böyleysem sonraları napcam bilmiyorumbende terliyorum geçen otobüste herkes normal böyle ben su gibi oldum sıkıntı bendeydi sanırıım
hakkımı yedirmem isterlerse çıkarsınlar mahkemede hesaplaşırız sorun yokYok cikar arizani dibine kadr bu isverenlere baska turlusu olmaz zatenoyy geceleri sorma ya ben de ayniym ne yana donsem boyle rahat degil arada fenalik basiyo.. Insan yataga uzanir da oh miss der ya ben artk resmen aha gene basladk diyorm
Aynen sorun bizde canm ne kadr sicak olsa da su an bu kadr bunaltmamasi lazm demekki bunyemiz yapiyorrr... Napalmm bizdiklar icn her seye raziyizz
Kizlar bi kac gundur sag gogus altimda kan akisini hissediyorum.. belli araliklarla oluyor sonra duruyor. Telefon titresir gibi boyle birsey yasayan varmi?
Ben çantamda sandaletle gezmeye başladım bile, saat 10 gibi sandalete geçiyorumhakkımı yedirmem isterlerse çıkarsınlar mahkemede hesaplaşırız sorun yokbiraz önce hamile bi arkadaşla daha konuştum o da aynı durumdan yakınıyor bende diorum bi ben mi gece huysuzlanıyorum diye demekki normalmiş hakikaten ya 4 dönüyorum ya bi uyandım ki ayaklarımın yerinde kafam var yastık yok falan şuan bile terliorum ayaklarım yanıyo terlik olsa çıkarıp onla gezcem Rabbim güç kuvvet versin bize katlanırız evvelAllah
iyi yapıosun valla ben çantamı bile taşımaya üşeniyorum sandaleti hiç taşıyamam herhalde yakında elimi kolumu sallaya sallaya gelcem işeBen çantamda sandaletle gezmeye başladım bile, saat 10 gibi sandalete geçiyorumAyakkabıyla durulacak gibi değil. Elimde de yelpaze, menopozlu kokoş teyzeler gibiyim
Kizlar bi kac gundur sag gogus altimda kan akisini hissediyorum.. belli araliklarla oluyor sonra duruyor. Telefon titresir gibi boyle birsey yasayan varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?