2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Merhaba, aynen bendede olmaya basladi ozellikle dün baya hissettim,süt bezleri ile alakali olduğunu düşünüyorum :)

is yerinin doktoruna gittim simdi sordum sut bezi icin cok erkenmis onemseme ordan onemli bir damar gecmiyor dedi. Bolgesel kas kasilmasi bile olabilir dedi..kan akisin yavaslamis yada hzilanmis olabilri dedi baya seyriyor gibi oluyordu.. birde benim kalbimde ufurum tespit etmisti is yeri dr si korkmadim degil ama onemsizmis neyseki

Unutmaya calisiyorum cnm bebegim de etkilenio biliyorum ama bazen esimle ya da annemle konusurken cok kotu oluyorum elimde degil 15 gun sonraya verdi randevuyu

canım sen içini ferah tut bu zamana kadar doktorun hep iyi mi demişti bi anda mı azalmış anlamadım.. Rabbim yardımcın olsun sen dua et bol bol dinlen sağ salim alırsın kucağına inşallah
Amin cnm insallah sag salim kucagimiza alalim hepimiz .bebisleri 3 hafta once gittigimde de normalden az goruyorum suyunu dikkat et demisti dun artim olayin ciddiyetini anlatti baya azalmis ne olduysa 3 hafta icinde oldu heralde su gibi akintim oluyodu bebegin suyu mu diye sordum doktora su oyle azar azar gelmez birden hepsi gelir sonra da dogum baslar dedi ama inanmadim ben cunku duymustum daha once sizinti oldugunu bazilarinda

Inş istirahat ve beslenmeyle atlatırsın cnm avokado Rahmi besliyomuş bi yazıda okudum belki plasentayıda besler istersen

Kızlar merhaba
Bebek ilk dogdugunda gunde kac tane bez kullanıyorduk unutmusum bez alacagım ama en küçük olandan çok almak ıstemıyorum hızlı buyuyorlar sonucta 2-5 kg olandan ıkı paket yeter mi sizce

Toplamda dört ya da beş kez yapıldı canım.istiyor benim dr.ben de çok şişiyorum.ayaklarım bacaklarım hep şiş .yaş ta 39 olunca tedbir amaçlı canım herhalde.
Sanirimm, tedbirli olmasi iyi.. sağlikla hayirlisiyla bebeklerimize kavusuruz insallah hepimizz..

Arkadaslar birsey sormao istioyurum asgari.ucretle calisanlar ne kadar dogum parasi alirlar tahminen bilginiz varmi acaba

Hersey bebegimiz iyi olmasi icin elbette, zorundaysak yaptrcaz baska yolu yok aciyorsa dayanacaz..

Arkadaslar birsey sormao istioyurum asgari.ucretle calisanlar ne kadar dogum parasi alirlar tahminen bilginiz varmi acaba
Doğumdan sonra ücretteki artışı mı diyorsun canım. Eşim devlette memur 30 tl falanmış sanırım çocuk yardımı. Ama özelde bu ücret zorunlu değil diye biliyorum işverenin insafına kalmış. Yanlış biliyorsam arkadaşlar düzeltir

Gecms olsn gamzelii, bende kendimi yormusum hic dikkat etmemisim kanamam olmustu. Zor bi donemdi Cok sukur allaha suan yok.umarim seninde en yakin zmnda durur kanaman. Cok yorma kendini hep dinlen..

evet canım bende duydum hatta ablamı da akıntısı arttı diye o şüpheyle hastanede gözetimde tutmuşlardı. birden gelme durumu o ayrı ama o şekilde azalmış da olabilir bir başka doktora en azından danışsan mı yapabileceklerin konusunda..

Kızlar merhaba
Bebek ilk dogdugunda gunde kac tane bez kullanıyorduk unutmusum bez alacagım ama en küçük olandan çok almak ıstemıyorum hızlı buyuyorlar sonucta 2-5 kg olandan ıkı paket yeter mi sizce
Ben daha önce doğum yapmadım ama söyle hesaplayabiliriz 2 saatte bir emziriceksin ve çocuk her emzirmeden sonra tuvaletini yapıcak hemen hemen :) günde 10-12 bez sanırım

Maaşa yansıyan haricinde doğum ücreti veriyorlar sanırım onu soruyo ama hiç bi fikrim yok

Yok canim ondan bahsetmiyorum hani bu dogum izni boyunca calisamayacagimiz sure var ya toplam 4 ay olan o 4 ayin maasini Doğum parasi olarak aliyoruz die biliyorum toplamda ne.kadar onu merak ettim

Aynen oyle helal yuru beee
Yok yok en normal durumlar bence.. Sabah resmen dinlenmeyi birak dovmusler beni gibi uyaniyorm genelde agzimi burnumu giriyo biri geceleri esimden supheleniyorm

Amin canm aynen insallah Allah sabrini da verir.. Valla ben de ter atiyorm acaba kilodan mi dediydm ama demekki bu da normal

Yok canim ondan bahsetmiyorum hani bu dogum izni boyunca calisamayacagimiz sure var ya toplam 4 ay olan o 4 ayin maasini Doğum parasi olarak aliyoruz die biliyorum toplamda ne.kadar onu merak ettim
Bildğim kadarıyla,net aldığın brüt ücretinin%70 ini ödüyorlar. Net maaş ya da brüt maaş üzerinden maaş alanların hesapları farklı oluyor. İnternette karşılaştırma tablolalrı var,istersen bir bak.

gecmıs olsun cnm bol su ıc bıde yıne bır sor arastır ama doktorum son kontrolde "suyun ıyı tatlıya ıhtıyacın yok cok yeme" demıstı. yanı tatlı da su yapıyorsa cok yuklenmeden yıyebılırsın.. bu arada sızıntı olarak gelebılır. ofıs arkadasımın suyu hep dedıgın gıbı sızıntı olarak gelıomus 6 ay yatmıs bırak 3 ayı. wc dısında hıc kalkmamıs bol bol su ıcmıs ama oglu su an cok saglıklı 4 yasında... moralını yuksek tut dınlenmene bak sen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…