Yavrummm maşallah subhanallah çok tatlı uyuyor Allah bağışlasın saglıkla dünyaya gelsinİnş guzel haberlerle gelirsin. Bende fotosunu atayim minik kuşun tanissin Eki Görüntüle 1817317 Eki Görüntüle 1817317 teyzeleriyle:)
kendı maasının brutunun 3/4 u kadarı. yanı normal net maasından az bıraz eksık halı gıbı oluyor. odemeler zıraatten aylık olarak alınabılır. aylık olarak almak ıcn ıs yerıne dılekce vermek gerekıyor kı raporunuzu aylık ıslesınler, toplu ıslenırse 4 ayın sonunda 4aylık maasın kadar bısey alıcaksın yıne zıraatten... dogum parası vs dıye baska bırsey var devlet verıo ama ıs yerınle alaklı degıl muhtemelen kaymakamlık fln bakıyor ve ılk cocuk ıcın 200 tl mı ne. bu arada bu yenı cıkan bır ucret henuz odenıyor mu bıze yetısır mı yasa cıktı mı tam bılmıyorum...Yok canim ondan bahsetmiyorum hani bu dogum izni boyunca calisamayacagimiz sure var ya toplam 4 ay olan o 4 ayin maasini Doğum parasi olarak aliyoruz die biliyorum toplamda ne.kadar onu merak ettim
kendı maasının brutunun 3/4 u kadarı. yanı normal net maasından az bıraz eksık halı gıbı oluyor. odemeler zıraatten aylık olarak alınabılır. aylık olarak almak ıcn ıs yerıne dılekce vermek gerekıyor kı raporunuzu aylık ıslesınler, toplu ıslenırse 4 ayın sonunda 4aylık maasın kadar bısey alıcaksın yıne zıraatten... dogum parası vs dıye baska bırsey var devlet verıo ama ıs yerınle alaklı degıl muhtemelen kaymakamlık fln bakıyor ve ılk cocuk ıcın 200 tl mı ne. bu arada bu yenı cıkan bır ucret henuz odenıyor mu bıze yetısır mı yasa cıktı mı tam bılmıyorum...
İki hafta sonra daha güzel haberlerini alacağız Can'ım içini ferah tutUnutmaya calisiyorum cnm bebegim de etkilenio biliyorum ama bazen esimle ya da annemle konusurken cok kotu oluyorum elimde degil15 gun sonraya verdi randevuyu
Kızlar gece yatma meselesini hiç sormayın. Uykum öyle bastırıyor ki sağa sola ortaya yatmaktan mahvoluyorum. Gece de ara ara uyanıyorum, göbeğim ve bebişim öyle rahatsız olmuş ki ve ben de buhranlar içindeyimYok cikar arizani dibine kadr bu isverenlere baska turlusu olmaz zatenoyy geceleri sorma ya ben de ayniym ne yana donsem boyle rahat degil arada fenalik basiyo.. Insan yataga uzanir da oh miss der ya ben artk resmen aha gene basladk diyorm
Aynen sorun bizde canm ne kadr sicak olsa da su an bu kadr bunaltmamasi lazm demekki bunyemiz yapiyorrr... Napalmm bizdiklar icn her seye raziyizz
Kızlar gece yatma meselesini hiç sormayın. Uykum öyle bastırıyor ki sağa sola ortaya yatmaktan mahvoluyorum. Gece de ara ara uyanıyorum, göbeğim ve bebişim öyle rahatsız olmuş ki ve ben de buhranlar içindeyimWC ye gidip su içip gene uyumak için aynı buhrana başlıyoruz
Çok tesekkur ederiz cnm inş hepimiz sağlıkla sihhatle getiririz dunyaya. İnş öyle sağlıkla huzurla yaşarlar hayatıYavrummm maşallah subhanallah çok tatlı uyuyor Allah bağışlasın saglıkla dünyaya gelsin
Sanirim 4bin30 olmaliArkadaslar birsey sormao istioyurum asgari.ucretle calisanlar ne kadar dogum parasi alirlar tahminen bilginiz varmi acaba
Kızlar merhaba
Bebek ilk dogdugunda gunde kac tane bez kullanıyorduk unutmusum bez alacagım ama en küçük olandan çok almak ıstemıyorum hızlı buyuyorlar sonucta 2-5 kg olandan ıkı paket yeter mi sizce
Ben daha önce doğum yapmadım ama söyle hesaplayabiliriz 2 saatte bir emziriceksin ve çocuk her emzirmeden sonra tuvaletini yapıcak hemen hemen :) günde 10-12 bez sanırım
20cm değil mi canım?tam 22 haftadasın dimi?Teyzeleri bizde bugün ayrıntılı ultrasona gittik oğlumuz iyiymiş şükür Allah aboyu 20 cm kilosuda 461 grammış annesi totosuna kurban olsun
Kilosu iyide boyu yanlış ölçmüş olabilirler haftasına göreTeyzeleri bizde bugün ayrıntılı ultrasona gittik oğlumuz iyiymiş şükür Allah aboyu 20 cm kilosuda 461 grammış annesi totosuna kurban olsun
Sanirim bas popo mesafesi 20 cm cunku 22+3 te benimki 485 gr 28 cm di.Kilosu iyide boyu yanlış ölçmüş olabilirler haftasına göre
Evet Can'ım 20 cm Dedi 21 hafta 3 günlüğüm banada kısa gibi geldi ama doktor normal Dedi .. Oğlumda ilk Zaman'lar aynıydı ama sonradan hızlı uzamaya başlamıştı ki öyle doğdu o yüzden pek üstünde durmadım20cm değil mi canım?tam 22 haftadasın dimi?
Israrla sordum halbuki 20 cm Dedi normal mi Dedim hiç bir sorun yok normal dediKilosu iyide boyu yanlış ölçmüş olabilirler haftasına göre
Evet Can'ım 20 cm Dedi 21 hafta 3 günlüğüm banada kısa gibi geldi ama doktor normal Dedi .. Oğlumda ilk Zaman'lar aynıydı ama sonradan hızlı uzamaya başlamıştı ki öyle doğdu o yüzden pek üstünde durmadım
Ben normal de dediğin gibi hiç takmıyorum çünkü her bebeğin gelişimi gerçekten farklı ilk oğlum da aynıydı bu boyda aman Allah ım Nasıl üzülmüştüm eşime sizin ailede kısa boylu var mı diye çemkirdim bile :) hatta benimle konuşanlar çok kısa diyince evet ya sanırım kısa boylu doğacak demiştim sonra ki aylar karnımda aldı başını gitti Bi doğdu ki maşallah elleri ayakları kendisi uzun :) ve kendisinden aylar önce doğan kuzenlerini bile geçti o yüzden bncede boy ve kilo ölçümü kafaya takılmamalı :)Benim detaylı ultrasonumu yapan dr um boy degeri dogru olmayabilir söylemiyorum demişti. Sonra ben de baktım, ölçüm değilmiş fl değerinin 7yle carpımıymış. Kilosu da 70 gr ma yakın yanılma payıyla söyleniyormuş. Ben de pek bakmıyorum artık. İyi mi diyorum iyi diyolar tamam diyip çıkıyorum :) yerine taktım ama bu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?