- 23 Nisan 2016
- 949
- 858
- 53
- 36
Muayene de yapar die biliyorum ama. Yinede doktoruna danissaydin ne olur ne olmaz ya doğum basliyorsa 2cm az diyorlar ama gün içinde artarsa :/ ben korktum senin yerine Allah yardımcın olsunArkadaslar merakinizdan dolayi cok tesekkurlwr dusunuluyo olmak beni cok.mutlu etti. Allah razi olsun. Simdi.bliosunuz bi kac gundur sizlaniodum gece 4 de uyudum falan demistim 3 gundur biraz siddetli cekiodum adet agrilarini. Normalde psermbe gtcek olsugum ozel randevuma yarin gidiyim die dusundum ama aksama dgru gene artinca bide ekstra asagiya baski ve sizlama hssedince aksam esim gidelim dedi tm dedim gittik acile. Gene parmak muayene dedi istemiyorum dedim. Ole diyince peki sence nie sanxin var dedi blmiorm dedm oda ben bliorm ama smdi o sekilde bakmadiktn sora seni muayene etmenin bi anlami olmaz dedi bnde o zaman biraz nazik olun dedim tabi dedi. Yavas yavas yapti ama bagirdim tabi agladim :.( 1 parmak bollugunda yaklasik 2 cm ama dgum 4 5 de baslio va anlatti bu haftalar olur takip etceksin falan die. Nst aldilar sanci cikmadi. Tansiyonum dustu sirada beklerken orda sanci ceken bi kadini gordum etkilendim. Serum taktilar. Sonra iyi hssettim yariyi gecmisti cikardi. 36.6 haftalik gorunuyo plasenta arkada dedi bas geliis dedi. Kanala yerlesmeye baslamis dedi. O kadar. Sonra ewe geldik wc girdim kan akti sildim falan biraz geldi . Muayenedendir demi. Tekrar gitmedim?