Aynı sorun bende de var. Hiç kilo almadım ama kot pantolonlarım göbeğimi aşırı sıkıştırıyor. Ofiste masa başındayken üst düğmeyi açıveriyorum kimsecikler görmeden.
arkadaşlar ikili test sonucumu anlayanlar yorumlayabilir mi ?
PAPP-A 2466.00 mIU/L
T-BhCG 48.7 IU/mL
NT 1.10 mm
NK: Mevcut
Risk Değerlendirmesi (doğumda)
Risk Cutoff
Down Sendromu < 1:50000 1:250 Sadece Yaş 1:1020
Trisomi 18/13 1:3670000 1:300
DOWN SENDROMU Negatif Tarama
Down sendrom riski, tarama cutoff değerinin altındadır.
Down Sendromu için Biyokimyasal Risk = 1:12647
TRISOMI 18/13 Negatif Tarama
Trisomi 18/13 riski, tarama cutoff değerinin altındadır
Trizomi 18/13 için Biyokimyasal Risk = 1:172278
bende öyle kilo almadım ama düğme baskı yapıyor karnıma düğme ve fermuar açık geziyorum iş yerinde ama üzerime uzun giyiyorum artık hamile pantolonu alma zamanı geldi bence
ulaşırsın ama sonuçlar güzel tedirgin olmabende cep telefonu yok hastanenin sabit telefonundan bağlanmaya çalıştım açan olmadı , öğleden sonra tekrar arayacağım
Rabbimin işi iştecanım ben 2014 aralık 4 te açık myom ameliyatı oldum sezeryan gibi sancılı bir süreçti ama tevafuk bu ya 2 yıl sonra muhtemel doğum tarihimiz 5 aralık :)
aha bir tez daha çürüdü kızımda test sonucu
Serbest beta HCG 47,1
yazıyor
canım öncelikle çok geçmiş olsun ben de ilk zmaanlarımda öyle rahatsızlanmıştım ıhlamur zencefil limon kaynatıp iç dedmişti doktorum. ayrıca bebişinin sağlığına da çok sevindim Allah bize ve tüm bekleyenlere de nasip etsin mutlu haberleri inşCep telefonundan çoklu alıntı yapamıyorum kusura bakmayın hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Üşütmüşüm doktor antibiyotik verdi doktorum sıkıntı olmaz icebilirsin dedi icmezsen daha kötü olur diyince mecbur kullanacağım. Bebegimizi gördük çok şükür o da benim gibi halsizmis çok kipirdamadi ense ve burun ölçümü yapıldı normal çıktı kan verdim ikili test için haftaya alacağım sonucu. Herşey yolundaymis şükürler olsun şimdi rapor aldım dinleniyorum. Öksürük için bir kase bala bir kaşık zencefil karıştırıp iç dedi doktor aklınızda bulunsun herkese iyi günler
Bende senin yazmanı bekliyordum cnm çok sevindim bu habere
Bende progestN kullanuyorum ve 8-5 çalışıyorum çok çok zor oluyo kolumu kaldıramıorum ve başım çok dünüyo
Sağlıklı olsunlarda cnm herşeye razıyız
Bende rüyamda hep kız görüyorumaha bir tez daha çürüdü kızımda test sonucu
Serbest beta HCG 47,1
yazıyor
kalp artışıyla ilgili oolduğunu sanmıyorum. ben 20. haftaya kadar kullandım. düşük tehlikesi için vermişti drKızlar bişi sorabilirmiyim progestan kullanmanın kap atışıyla alakası var mı? Gerekli durumlarda da kaç haftalıkta kullanılması gerekiyor? :)
Bende bir aydır kullanıyorum kalp atışı ile ilgisi yok sadece çok sersem yapıyorKızlar bişi sorabilirmiyim progestan kullanmanın kap atışıyla alakası var mı? Gerekli durumlarda da kaç haftalıkta kullanılması gerekiyor? :)
Merhaba Arkadaşlar
fairylike geçmiş olsun şimdi iyisindur inşallah. 6. haftada bendede oldu kahve kanama. hemen proluton depot iğne vurdu drum. hemen kesildi birdaha da gelmedi çok şükür. inşallah sendede bi sıkıntı yoktur üzülme.
bi arkadas bebeklerimiz o kadar ince iplerle bağlı değil birsey olmaz inşallah yazmış cok hakli. benim eşimde hep böyle diyor rahatliyorum.
kızlar bulantilar geçiyor mu biraz ne.
ben iki gündür iyiyim biraz çok şükür biyandan sevinip biyandan da korkuyorum
yarin kontrolum var
Maalesef bir bilgim yokArkadaşlar merhaba geçen ay 0.246 olan tsh değerim bu ay 3.11 e fırlamış zaten ilaç kullanıyorum doktorum da ilaç dozumu arttırdı bugün ama korkuyorum 2.5 üstü zihinsel açıdan risk oluşturuyormuş böyle durumla karşılaşan arkadaşlar var mı acaba?
Tatlım zencefile dikkat et rahmi çalıştırdığından düşüğü tetikleyebilirbu arada ben dün zencefil kurusu aldım kızlar merak ettim ama tadı biraz acı geldi bu dönemde tüketilmesinde bir sakınca olur mu sizce faydalı olur diye düşündüm ama
Merhaba kizlar umarim durumlariniz iyidir Rabbim hasta olanlara şifa versin insallah. Bebegi tehlikede olanlara Rabbim aci yasatmasin insallh hersey duzelir. Herseyin başı Allah o der ve olur .hepimizin gonlune gore versin insallh sag ssalim yavrularimizi kucagimiza aliriz insallah. Bir an once aralik gelsinde doguralim artikRabbim hepimize saglikli evlatlar nasip etsin insallah . Bide oruc tutacakmisiniz? Ben kararsiz kaldim. Cunku 3 bitiyor 4.de giriyorum orucun basinda. Cevap verirseniz sevinirim kizlar. Insallah hepiniz guzel haberler getirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?