- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Ilıca kaydettim sorayım doktorum a canım B12 almıyorumDigerinde folikasite var canim ama doktorum digerini daha cok oneriyor birini gece yatarken yutuyorum digerinide sabah ac yutuyorum emilimide fazla dedi akdeniz olanlara oneriyor canim b12 aliyormusun
Afiyet olsun oyleyse yarasınDoktorum ilk uc ay onermedi ama sonraki haftalarda abartmadan tuket dedi kendin kasaptan alip tazeligine bak yap mangalda sis yada cigeri el kiymasi ile tantuni yap tencerede
Oda kansizliga iyi diye okudum canim onuda kullaniyorumIlıca kaydettim sorayım doktorum a canım B12 almıyorum
Benim B12 ferittin hepsi iyi canım balık yiyemediğim için omega istemiştim 2 aydır onu içiyorum B12 de varmış içinde.Oda kansizliga iyi diye okudum canim onuda kullaniyorum
Canım bizde Akdeniz anemisi var 9_10 kan değerlerimiz doktor gerekli görürse yazıyor zaten.Kan ilacı kullanan arkadaşlar kan değerleriniz kaç çıkmıştı.kaçın üstü kullanmayabilir
Ben arastirim surekli elimden geldigince yapmaya calisirim :))Benim B12 ferittin hepsi iyi canım balık yiyemediğim için omega istemiştim 2 aydır onu içiyorum B12 de varmış içinde.
Ben genelde karnım kazindiginda meyve mi yiyorum yada günlük cevizimden yiyorum :)kızlar mideniz kazındığında ara öğün niyetine ne yiyorsunuz sağlıklı seçimler yapmak için burada konuşalım mı
Maşallah çok tatlı. .Eki Görüntüle 1863185 Eki Görüntüle 1863184 Eki Görüntüle 1863182
Teyzeleri Prensesimin ilk cicileri
Canım ben gece olunca dikkatli oluyorum ilk aylar hep gece uykudan uyanirdim birşeyler yemek için ve yanımda sürekli salatalık domates olurdu başka birşey yemezdim muz yesem gece olduğu için kilo yapar diye düşünüyorum ben gece için en ideali salatalık domates bence :)ben her gece mutlaka 2 gibi açlıktan uyanıyorum. gidip bir şey hazırlamaya üşeniyorum ve uykum bölünüyo diye yanımda hurma ve muz bulunduruyorum 1 de bardak süt, en kolay bunu buldum başka önerisi olan var mı
[/QUOTE]İzmir merkez olması çok iyi olmuş çok sevindim annenin ikinci katına yerlesirsen çık rahat edersin okula baslayinca bebişini bırakmak rahat olur.
Kilo konusuna gelince dikkat etmeye çalışıyorum ama yemekleri görünce biraz biraz yiyeyim derken fazla olabiliyor bazen.yemekleri gorunce gozum donuyor.tatilde evde olmakta tüm düzeni bozuyor. Okula gidiyor olsam daha düzenli olur tüm öğünlerim.
Bu hamileliğim öncekinden daha farklı ilk hamileligimde doguma gidinceye kadar hareket halindeydim. Her gün yürüyüş yapıyordum. Şimdi yurudugum zaman kasigim ağrıyor yürümekte zorlaniyorum. Anneminde ikinci hamileligimde kasik ağrısı çok olmus.Bebek asagida olduğu için mi acaba diyorum. Hareketlerini kasığımda da hissediyorum bazende gobek deligimin orda hissediyorum. Bu sabah sağ tarafa toplandı karnımin sağ tarafi şişti sol tarafı boş kaldı.
Bende mahvoldum buharlasiyormus gibi hissediyorum. Ayaklarimim alti sürekli yanıyorKızlar bu sıcaklar beni mahfetti
Dayanamıyorum sürekli klimalı yerdeyim
Ama içimde bir ısıtıcı var
Elimden ayağımdan ateş fışkırıyor sanki
bende adanali olarak yaniyorum azra :))) ayagimin alti alev gibi kutuptami yasasam acaba :))))Kızlar bu sıcaklar beni mahfetti
Dayanamıyorum sürekli klimalı yerdeyim
Ama içimde bir ısıtıcı var
Elimden ayağımdan ateş fışkırıyor sanki
Canım naçizane şunu belirtmek istedim, isim çok hoş ama Hafsa yerine yanlış söylenir ve yazılır sıkça hafza şeklinde. Bi öğrencim var da ordan biliyorum :)AzRASILAM benim de yas 24. dogum 19 aralık kız isim de Hafsa dusunuyoruz. Eklersenizz sevinirimmm
Amin cnm inşallah.. Valla ben de kendimi bu haftaya kadar zor tuttum inşallah giydirmek de nasip olur. Bebeklerimiz sağlıcakla gelir dünyayaMaşallah çok tatlı. .
Allah sağlıklı günlerde giydirmeyi nasip etsin. .
Bnm de içim kıpır kıpır almak için ama biraz daha bekliyorum. .
Ben normal doktor randevusu gibi kayit actircam, doktor derse sonradan gider ek ucreti oderim. Bana ayrintili ultrason dedi ama ona gore giris yaptir demedi.Bende kilo takıntısı da var hastalık derecesinde. .
Çok takmamaya çalışıyorum ama elimde değil
Bacaklarıma bakıyorum kalinlasmis popoma bakıyorum arkaya doğru büyümüş. .
Bi de kız yükü ağır derlerdi de inanmazdim
Şimdi anladım oturduğum yerden kalkmak istemiyorum hiç. ..
Ama kendimi zorluyorum hareket için. .
Şimdi rahatım yaz tatili bitince okul açılınca ne yapacağım
O zaman daha kötü olmaktansa şimdi hareketli olmaya calisiyorum
Bana randevu alırken ayrıntılı randevu al dedi kendi odasında mi yapacak acaba onu merak ettim. .
Ya da başka biri mi yapacak?
Korkma cnm ..
Bebeğim ultrasonla bakıldığı zaman soldan sağa doğru yatiyordu. .
Solda basi sağa doğru ayakları. .
Hatta şimdi hareketli uyumadi. .
Hareketini genelde aynı yerde hissediyorum. .
Sağ kasigimin hemen üstünde. .
Bnm bebisim rahatina çok düşkün demiştim bugün arkama doğru yaslandim başladı kipirdamaya vurmaya. .
Annemin elini de koydum karnima annem de hissetti. .
Annem utangaclikla sevinç arasında bişey yaşadı. ..
Işte annemin yemeklerine hasret olduğum için ipin ucu kaçtı. .
Bundan sonra böyle olmaz inşallah artık izmir deyim ara ara yerim annemin yemeklerini.
Sen de çok dikkat ediyorsun cnm..
Biliyorum. .
Doğumdan sonra acariz artık topigi 2016 aralık anneleri zayıflama günlüğü diye. .
Bu arada bize izmir merkez çıktı. .
Herkes annenin ikinci katına yerles diyor. .
Ozaman biz randevu alırsak en başta 200 tl odeyecegiz. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?