Merhaba kızlar. Bu milletin ağzı torba değil ki büzesin mantığıyla başım belada. Bebeğimle konuşup konuşmadığımı sordu bir tanıdık. Bende daha hareketlerini hissetmediğimden heralde yapamıyorum konuşamıyorum dedim. Ama olmaz konuşmadığın için hareket etmiyordur dedi. Yani ultrasonda bakıldığında bebek takla atıyor, konuşsam da konuşmasam da. Hissetmeyebilirim. Normal gibi geliyor, çünkü hem benim bebeğim için doktorda her ultrasonda aynısını söylüyor, minyon tipli olacak heralde. Daha küçük duruyor diyor, ne kadar gününden 3 gün kadar önde gidiyor olsada. Birde 20 haftadan önce hissedilmiyormuş. Bugün tam 20 haftalık olduk, artık 21 den gün almaya başlayacağız. İnşallah hissederim de. Kilolu bir yapım olması sebebiyle hissedemediğimi düşünüyorum birazda. Yağlanma etkisi ile hissiyat zayıflara göre daha az galiba. Kilo alımlarından bahsedilmişken ben de 76,5 kilo ile hamile kaldım. İki hafta içinde ne oldu anlayamadım 81 kiloya çıktım. Sonra iki hafta sonrasında 75,5 kiloya düştüm. Şimdi 78,5 kilo civarıyım. Mantık olarak 2 kilo almış sayılabilirim.