2016 Aralık Anneleri

Bu tarz beşikler benimde hoşuma gidiyor ama eskiden anne olanların bir uyarısı olmuştu böyle dikine çubuklu beşiklere çocuk ayağını sokup döndürüp canını acıtabiliyormuş. Sen bundan alırsan nasıl bir çözüm uygulayacağını da düşün derim. Ama çok da güzel duruyor. Sade ve güzel.

Teşekkür ederim canım uyardığın için sen söyleyince baktım şimdi bu tarz korumalar var bunlardan alırım sanırım. 225579367_tn120_0.webp

Günaydın arkadaşlar, saglikocağın dan çağırdılar dün.sabah gittim aşı oldum., kan aldilar, kiloya tansiyona baktı.toplam 1kilo almışım sadece ama vücud da ödem var dedi bacaklarım falan sis, tuzu birak dedi.çok ilgilendi sağolsun
herşeyin güzel gözün aydın tuzun fazlası çok zararlıymış hele ki son aylarda

merhaba hanımlar, ben bu siteyi bi çözemedim konuları takip edemiyorum. yeniyim yani. sayfa başındaki hamilelerin doğum tarihleri ile bebiş isimleri listesine nasıl dahil olabilirim.. :)

aaa ama pasta yeme o kadar en fazla dayanamazsan 1 dilim ye nefsini bastırmak için. hamilelikte fazla şekerli şeyler yemek çocuğa zararlıymış ilerde şeker hastası olur. hem kilolu başladım diyosun. anne olunca çok fit doğum yapmış bi kadın gibi olmak istemez misin:)
Hergün bir dilim zaten :D
İçinde 4 tane yumrta 2 su bardağı süt var yağ yok diye de kendimi avutuyorum :)
Kilolu baslamadim ama yapiliyim uzuun bir anne olacağım inşallah :)
ya kızma şimdi kötü hissettim kendimi iki saattir de kendimi savunmaya çalışıyorum burada :D
Hamileyiz arada olur öyle kaçamaklar :D

Canım güzel haberlerle gel inşallah sağlıklı mutlu. ..
Benimde yarın var heyecanlıyım
Bekliyorum bakalım heycanla sırada

Canım Ümmü sübyan nuskası öneririm hac malzemesi satılan yerlerde var hamile kadınları korkuturlarmış annem almıştı ilk hamile kaldığımda rüyada değil korku filmi izlemeye yatıyordum resmen:)
Üstümde bir muska var ama işe yaramıyor demekki :D
Bulursam alayım cnmm çok sağol

merhaba hanımlar, ben bu siteyi bi çözemedim konuları takip edemiyorum. yeniyim yani. sayfa başındaki hamilelerin doğum tarihleri ile bebiş isimleri listesine nasıl dahil olabilirim.. :)
Hoşgeldiniz
Çözersin az daha incele
Baştaki listeyi ben düzenliyorum
Son adet tarihin
Beklenen doğum tarihi
Belli ise cinsiyet
Belli ise isim
Kaçıncı çocuk
Bunları yazarsan listeye ekleyim cnm

Merhaba kızlar. Bu milletin ağzı torba değil ki büzesin mantığıyla başım belada. Bebeğimle konuşup konuşmadığımı sordu bir tanıdık. Bende daha hareketlerini hissetmediğimden heralde yapamıyorum konuşamıyorum dedim. Ama olmaz konuşmadığın için hareket etmiyordur dedi. Yani ultrasonda bakıldığında bebek takla atıyor, konuşsam da konuşmasam da. Hissetmeyebilirim. Normal gibi geliyor, çünkü hem benim bebeğim için doktorda her ultrasonda aynısını söylüyor, minyon tipli olacak heralde. Daha küçük duruyor diyor, ne kadar gününden 3 gün kadar önde gidiyor olsada. Birde 20 haftadan önce hissedilmiyormuş. Bugün tam 20 haftalık olduk, artık 21 den gün almaya başlayacağız. İnşallah hissederim de. Kilolu bir yapım olması sebebiyle hissedemediğimi düşünüyorum birazda. Yağlanma etkisi ile hissiyat zayıflara göre daha az galiba. Kilo alımlarından bahsedilmişken ben de 76,5 kilo ile hamile kaldım. İki hafta içinde ne oldu anlayamadım 81 kiloya çıktım. Sonra iki hafta sonrasında 75,5 kiloya düştüm. Şimdi 78,5 kilo civarıyım. Mantık olarak 2 kilo almış sayılabilirim.

Hergün bir dilim zaten :KK70:
İçinde 4 tane yumrta 2 su bardağı süt var yağ yok diye de kendimi avutuyorum :)
Kilolu baslamadim ama yapiliyim uzuun bir anne olacağım inşallah :)
ya kızma şimdi kötü hissettim kendimi iki saattir de kendimi savunmaya çalışıyorum burada :KK70:
Hamileyiz arada olur öyle kaçamaklar :KK70:
arada kaçamak olur tabi canım kendimizi de şımartalım arada bundan sonrasına dikkat edersin canım

SAT:26 şubat 2016
beklenen doğum tarihi:2 aralık
isim: Derin
ilk çocuk
bide bu imza kısmına nasıl eklediniz doğum takvimini ben yapamadım:110:

Son düzenleme:
Merhaba kızlar. Bu milletin ağzı torba değil ki büzesin mantığıyla başım belada. Bebeğimle konuşup konuşmadığımı sordu bir tanıdık. Bende daha hareketlerini hissetmediğimden heralde yapamıyorum konuşamıyorum dedim. Ama olmaz konuşmadığın için hareket etmiyordur dedi. Yani ultrasonda bakıldığında bebek takla atıyor, konuşsam da konuşmasam da. Hissetmeyebilirim. Normal gibi geliyor, çünkü hem benim bebeğim için doktorda her ultrasonda aynısını söylüyor, minyon tipli olacak heralde. Daha küçük duruyor diyor, ne kadar gününden 3 gün kadar önde gidiyor olsada. Birde 20 haftadan önce hissedilmiyormuş. Bugün tam 20 haftalık olduk, artık 21 den gün almaya başlayacağız. İnşallah hissederim de. Kilolu bir yapım olması sebebiyle hissedemediğimi düşünüyorum birazda. Yağlanma etkisi ile hissiyat zayıflara göre daha az galiba. Kilo alımlarından bahsedilmişken ben de 76,5 kilo ile hamile kaldım. İki hafta içinde ne oldu anlayamadım 81 kiloya çıktım. Sonra iki hafta sonrasında 75,5 kiloya düştüm. Şimdi 78,5 kilo civarıyım. Mantık olarak 2 kilo almış sayılabilirim.
Herkes de profosör kadın doğum uzmanı
Bilgili maşallah
Ona kaldıysa annelerimiz ne konuşmuştur karnını bırak sevmeyi tutmamıştır bile
Densiz çok
Sıkma canını

SAT:26 şubat 2016
beklenen doğum tarihi:2 aralık
isim:KK70:erin
ilk çocuk
bide bu imza kısmına nasıl eklediniz doğum takvimini ben yapamadım:110:
Ö.sonra eklerim cnm
Erin in anlamı nedir
İmzayıda kendi profiline gir yada adını tıkla aşşağılarda beklenen doğum tarihi gibi birşey çıkacak oraya 2 aralık yaz
Olur imzan :)

arada kaçamak olur tabi canım kendimizi de şımartalım arada bundan sonrasına dikkat edersin canım
İşin şakası bir yana ama normalde çok dikkat ediyorum yedikelrime
Su ve ayran dışında neredeyse başka hiç bir içecek jcmiyorum mesela :)
Şekerli yediklerim elle sayılır abur cuburum yoktur. Meyve yerim genelde ceviz yerim ne bileyim yoğurt yiyorum :) ama bir hafta olacak pasta merakım var o yani ona da aserme diyebiliriz çünkü acayip şekilde istiyordu canım :) onuda dışardan almayayim kendim yapayım dedim çok severim yapmayı zaten yapiverdim iki kere :D
Ama bu son olacak inşallah :)
Oh ne çok konuşma ihtiyacım varmış bugün yazdım da yazdım

Aramızda egzersiz yapan var mi arkadaşlar doğum için veya kendiniz için ağrılara da iyi geliyor egzersizler :) ben arada oturur nefes alirim derin derin hareketlerim var sırt ve boyun için iyi geliyor onları yapıyorum bide kaliteli nefes alınca bi rahatlama oluyor
Bide doğum için kegel egzersizi var onu yapıyorum ama daha düzene oturtamadim aklıma geldikçe yapıyorum
He bide günde en az 3 lt su içiyorum ve içtiğim su etkisini fazlasıyla gösteriyor diye düşünüyorum :)

Aramızda egzersiz yapan var mi arkadaşlar doğum için veya kendiniz için ağrılara da iyi geliyor egzersizler :) ben arada oturur nefes alirim derin derin hareketlerim var sırt ve boyun için iyi geliyor onları yapıyorum bide kaliteli nefes alınca bi rahatlama oluyor
Bide doğum için kegel egzersizi var onu yapıyorum ama daha düzene oturtamadim aklıma geldikçe yapıyorum
He bide günde en az 3 lt su içiyorum ve içtiğim su etkisini fazlasıyla gösteriyor diye düşünüyorum :)
su etkisini gösteriyor derken nasıl farkettin canım

su etkisini gösteriyor derken nasıl farkettin canım
Kilo açısından yoksa benim bünyem kilo almaya çok müsait ne zaman kilo vermek istesem bol bol su içerdim kilo verirdim şimdide hem hamilelikte faydalı hemde kilo almayayim diye içiyorum
söylemesi ayip idrarla fazla yağları atıyorsun birde vücut kendini yeniliyor gibi hissediyorum ben :)

Back
X