2016 Aralık Anneleri

Arkadaşlar iyi akşamlar sabahtan beri 2-3 kez lavaboya çıktığımda silerken siyahımsı ipliksi şeyler geldi peçeteye korktum ama çok minik minik böyle bir durum yaşayan var mı?

Arkadaşlar iyi akşamlar sabahtan beri 2-3 kez lavaboya çıktığımda silerken siyahımsı ipliksi şeyler geldi peçeteye korktum ama çok minik minik böyle bir durum yaşayan var mı?

Tam olarak anliyamamakla birlikte soruyorum.
Acaba ic camasirinizdan olabilirmi

Tam olarak anliyamamakla birlikte soruyorum.
Acaba ic camasirinizdan olabilirmi

Özellikle sabah iç çamaşırından kaynaklanıyor olabilir diye düşünüp beyaz giydim...haklısınız ben biraz panik yaptım tam derdimi anlatamadım...koyu kahverengi renkte böyle su gibi değil jel gibi içerisinde sanki iplikler var ince ince benek gibi belki çapı 1 cm.lik lekeler...rahim genişlerken ya da plasenta büyürken oluyormuş diye okudum...doktorumu da bu saatte aramak istemiyorum..kasık ağrım da yok.. :(

Anladım canım çok teşekkür ederim
Kıyafet almamak için zor tutuyorum kendimi ama kıyafet için gittiğimde o şekerlere de bakayım ıvır Zıvırlar olarak kapı süsü , şeker başka neler alınıyor?
Başka çubuk ucuna keçeden değişik figürler yapılıyor arkasına mıknatıs yapistiriliyor öyle de yapabilirsin. .
Bnm ettim çöp şiş cubugunun ucuna güneş yapmıştı kurdelayla suslemisti

Özellikle sabah iç çamaşırından kaynaklanıyor olabilir diye düşünüp beyaz giydim...haklısınız ben biraz panik yaptım tam derdimi anlatamadım...koyu kahverengi renkte böyle su gibi değil jel gibi içerisinde sanki iplikler var ince ince benek gibi belki çapı 1 cm.lik lekeler...rahim genişlerken ya da plasenta büyürken oluyormuş diye okudum...doktorumu da bu saatte aramak istemiyorum..kasık ağrım da yok.. :KK43:

Endiselenme yorduysaniz kendinizi ondanda olabiliyor ara sira kayve rengi lekelenme ayaklarinizi uzatip dinlenin bi sure bebisinizin hareketlerini hissettiyseniz takip edin.
Ay bilemiyorumki ben olsam sanirim nobetci kadin dogumcuya bi gorunur emin olurdum size panik olmayin diyorum ya yavrusunu gorene kadar insan emin olamiyor.
Insallah ters bisey yoktur canm yokmu yakinlarda hastahane bi ugrasan.

Endiselenme yorduysaniz kendinizi ondanda olabiliyor ara sira kayve rengi lekelenme ayaklarinizi uzatip dinlenin bi sure bebisinizin hareketlerini hissettiyseniz takip edin.
Ay bilemiyorumki ben olsam sanirim nobetci kadin dogumcuya bi gorunur emin olurdum size panik olmayin diyorum ya yavrusunu gorene kadar insan emin olamiyor.
Insallah ters bisey yoktur canm yokmu yakinlarda hastahane bi ugrasan.

Hastanem evime çok yakın az önce hissettim bebeğimi sanırım bu mesajdı...içimde kötü bir his yok aslında sanırım eskiden kalma bir lekelenme özellikle sordum doktoruma geçen hafta herhangi bir tehlike yok demişti...biraz yoruldum bugün maalesef :( misafir ağırladım kahvaltıda sanıyorum o tetikledi..

Selam kızlar herkes iyidir inşallah işler çok yoğun akşam pert oluyorum okuyamadım bu hafta çok bugun sağlık ocağına gittim hadi en azından 1 doz tetanoz vurulayım diye 1 dozun bi faydası olmadığını söylediler yeni doğan tetanozu anneden daha çok bebek içinmiş kedi köpek ısırmalarına karşıda koruyomuş vs. Velhasıl vuruldum bende aile hekimide illa paslı alet olarak düşünmeyin öyle birşey şu zamanda zaten yok ama Allah korusun 1milyonda bir ihtimal olsada o risk sizi bulmasın dedi..

Evet eskiden öylesi sımdı telde. Giriyorum ya ondan mı olmuyor ek de foto su var
AzRASILAM AzRASILAM

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 48
Hastanem evime çok yakın az önce hissettim bebeğimi sanırım bu mesajdı...içimde kötü bir his yok aslında sanırım eskiden kalma bir lekelenme özellikle sordum doktoruma geçen hafta herhangi bir tehlike yok demişti...biraz yoruldum bugün maalesef :KK43: misafir ağırladım kahvaltıda sanıyorum o tetikledi..

Ay cok sevindim hareketi hissetmene.
Annesi bi kac gun yorma kendini dinlen.
Saglikla al kucagina canim

Hastanem evime çok yakın az önce hissettim bebeğimi sanırım bu mesajdı...içimde kötü bir his yok aslında sanırım eskiden kalma bir lekelenme özellikle sordum doktoruma geçen hafta herhangi bir tehlike yok demişti...biraz yoruldum bugün maalesef :( misafir ağırladım kahvaltıda sanıyorum o tetikledi..
Kahverengi bende de olmuştu. Doktorlar korkmayın kahverengiden diyorlar.. Jel gibi nasıl yani pıhtı gibiyse aktif kanama değildir canım

İyi canım çok şükür bir sıkıntı yok :)
Çok sevindim gözün aydın.
Sıkıntılı dönemin oldu ama çok şükür sonu iyi oldu.
Bundan sonra daha hersey güzel devam eder bebeğini sağlıkla alırsın kucağına inşallah. Allah tüm hamilelerin sağlıkla bebeklerini kucaklarını almasını nasip etsin .

Merhaba kızlar. Bu milletin ağzı torba değil ki büzesin mantığıyla başım belada. Bebeğimle konuşup konuşmadığımı sordu bir tanıdık. Bende daha hareketlerini hissetmediğimden heralde yapamıyorum konuşamıyorum dedim. Ama olmaz konuşmadığın için hareket etmiyordur dedi. Yani ultrasonda bakıldığında bebek takla atıyor, konuşsam da konuşmasam da. Hissetmeyebilirim. Normal gibi geliyor, çünkü hem benim bebeğim için doktorda her ultrasonda aynısını söylüyor, minyon tipli olacak heralde. Daha küçük duruyor diyor, ne kadar gününden 3 gün kadar önde gidiyor olsada. Birde 20 haftadan önce hissedilmiyormuş. Bugün tam 20 haftalık olduk, artık 21 den gün almaya başlayacağız. İnşallah hissederim de. Kilolu bir yapım olması sebebiyle hissedemediğimi düşünüyorum birazda. Yağlanma etkisi ile hissiyat zayıflara göre daha az galiba. Kilo alımlarından bahsedilmişken ben de 76,5 kilo ile hamile kaldım. İki hafta içinde ne oldu anlayamadım 81 kiloya çıktım. Sonra iki hafta sonrasında 75,5 kiloya düştüm. Şimdi 78,5 kilo civarıyım. Mantık olarak 2 kilo almış sayılabilirim.

Canim bende 20. Haftadan sonra hissettim. Zamani gelecek merak etme.

Hastanem evime çok yakın az önce hissettim bebeğimi sanırım bu mesajdı...içimde kötü bir his yok aslında sanırım eskiden kalma bir lekelenme özellikle sordum doktoruma geçen hafta herhangi bir tehlike yok demişti...biraz yoruldum bugün maalesef :KK43: misafir ağırladım kahvaltıda sanıyorum o tetikledi..
Bendede ayni senin tarif ettigin gibi bi akinti geldi peceteye gecen hafta.. hemen hastahaneye gittim:) detayli baktilar rahmime fln hersey iyiydi.. bebegimde iyiydi cok sukur .. icin rahat etmezse git gorun derim cnm

Bendede ayni senin tarif ettigin gibi bi akinti geldi peceteye gecen hafta.. hemen hastahaneye gittim:) detayli baktilar rahmime fln hersey iyiydi.. bebegimde iyiydi cok sukur .. icin rahat etmezse git gorun derim cnm

Çok teşekkür ederim canım nedense kötü birşey hissetmiyorum sürekli gidip kontrol ediyorum :) peki birşey söylediler mi neden olabileceği ile ilgili?

Back
X