• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

kızlar selam , cmtesi dr daydık ve dr sezeryan olmam gerektiğini söyledi şoktayım .
sebebi ise bebeğin kafa çağı 10.3 olmuş . rahim kanalı 10 cm miş ve normal çok zor olur dedi . denerim fakat sezeryan gibi kesiklerin olur normal doğum yapan gibi olmazsın dedi. hem sezeryan deyip hem bana bırakmasıda kafamı karıştırdı.
netten baktım kafa çağı 9,5 üstü risk diyor ama yinede burdan sormak istedim benm gibi olup dr u normal öneren veya daha önce bu şartlarda doğum yapamnınız varmıdır?

Aynı şoku carsamba yasadim ben de. özel hastane diye öyle yapiyo dedim ama giderek ümidım azaliyo. bugün devlet hastanesine gidicem sırf bunun icin. senin doktorun özelde mi devlette mi ?

kızlar içsel sıkıntılarınız için İnşirah suresini okuyun bol bol. hatta benim dinlemeyi çok sevdiğim bir kıraat var

Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun böyle bir paylaşım da bulunduğun için. Rabbim kolay'doğumlar nasip etsin. Güzel'haberler verirsin inşallah bize

kızlar selam , cmtesi dr daydık ve dr sezeryan olmam gerektiğini söyledi şoktayım .
sebebi ise bebeğin kafa çağı 10.3 olmuş . rahim kanalı 10 cm miş ve normal çok zor olur dedi . denerim fakat sezeryan gibi kesiklerin olur normal doğum yapan gibi olmazsın dedi. hem sezeryan deyip hem bana bırakmasıda kafamı karıştırdı.
netten baktım kafa çağı 9,5 üstü risk diyor ama yinede burdan sormak istedim benm gibi olup dr u normal öneren veya daha önce bu şartlarda doğum yapamnınız varmıdır?
Bence bir doktora daha görünüp en azından fikir alın. Çünkü böyle içiniz rahat etmeyecek, muhtemelen çok sonra bile aklınızda hep normal olabilir miydi acaba diye şüphe kalacak. Hayırlı doğumlar dilerim :)

nasipse 14.30da orda olcam canım, çok heyecanlıyım. bir yandan da eksikleri tamamlıyorum, çikolata falan almamıştım onları halletmeye çalışıyorum :)
sen ne durumdasın? sancıların devam mı?
Kolay gelsin, Allah yardımcın olsun :KK66: güzel haberler verirsin inşallah

nasipse 14.30da orda olcam canım, çok heyecanlıyım. bir yandan da eksikleri tamamlıyorum, çikolata falan almamıştım onları halletmeye çalışıyorum :)
sen ne durumdasın? sancıların devam mı?
Bnm eski siddeti yok kasilmalar oluyo ama eski siddeti kayboldu. Gece uyuyamadigim zamanlar yok artik. Geri kacti cocuk heralde. :) carsamba benimde kontrol. En son 25 inde cok az kanli akinti gelmisti dahada gelen giden yok ama her wc de uc gundur haril haril yumurta aki kivaminda akintim devam edio.

Aynı şoku carsamba yasadim ben de. özel hastane diye öyle yapiyo dedim ama giderek ümidım azaliyo. bugün devlet hastanesine gidicem sırf bunun icin. senin doktorun özelde mi devlette mi ?

bende özele gidiyorum. çarşamba başka dr a görünücem ama oda özel devlete gidip kavga etmeden çıkamam gibi geliyor :) tavırlarından :)
peki sizinde sezeryana dönme sebebiniz kafa çapımı başka birşeymi . mutlaka yazın burdan dr sonrasnı.

Bence bir doktora daha görünüp en azından fikir alın. Çünkü böyle içiniz rahat etmeyecek, muhtemelen çok sonra bile aklınızda hep normal olabilir miydi acaba diye şüphe kalacak. Hayırlı doğumlar dilerim :)

Kolay gelsin, Allah yardımcın olsun :KK66: güzel haberler verirsin inşallah

aynen öyle :( halbuki güvenmek sitiyordum kendi dr ma ama işi okadar çığrından çıkarıp her durumu sezeryana bağladılarki güvenemiyorum acabamı diyip duruyoruz ne kötü bir hale geldik ya :(
inş. çarşamba gidicem . çok sağolun hepimize çok rahat sağlılı doğumlar inş.

Başla canım ben yaklaşık 5 gündür yiyorum günde 2 tane ama yarın dan itibaren 3 e çıkarcam hakkımızda hangi doğum şekli hayırlı olcak ise öyle olsun diyorum sona yaklaştıkça , zorlanmaya başladık artık çünkü sağlıkla kurtarsın Rabbim hepimizi.

Tamam o zaman ben de basliyorum 3 tane yesem yeter heralde.
Amin canim insallah hakkimizda hayirlisi

Gunaydin hanimlar.
Yagmurlu ve soguk bir gunde zaten tukenmislik sendromu yasarken iyice icine cekti bu kasvetli hava beni.
Haftayada kar yagcak diyorlar.
Kucagimiza alana kadar yagmasaydi keske.
Bide buna kafayi taktim simdi.
Bebisi hastahanede yada donuste hasta edicem korkusu var.
Ay bide gorumcem burun estetigi olcak dunden beri canimi sikti.
Neymis dogumumdan 1 hafta sonra amelyat olcakmis ve direk bana gelcekmis.
Akrabalari ogrenmesinmis sislikleri gecene kadar bende kalcakmis.
Kendi kendine kararda almislar kayinvalidemle tovbe estafurla.
2 cocukla mi ugrasim
Kizin burnuylami ugrasim goya banada destek olurmus afedersiniz kalkarimda biyerlerimden bisey duser korkusu olan bi kiz basima bela olcak.
Depresyona girdim simdiden
Depresip hallerde bulun eziyet et buyugu ona bırak oyun oynatsın kaçar zaten:)))
Sana gelen giden olur onlar gormeyecek mi ki

smile25 smile25 suada 84 suada 84 @Burtonaddict hazychampagne hazychampagne Kızlar hayırlı uğurlu olsun. Bebeklerinize maşallah. Sağlıkla büyütün. Bol bol sütünüz olsun, bebişleriniz hep emsin :nazar:

kızlar musmutlu bir hafta olsun hepimize!
doktorumla konuştum, 14.30da yanımda ol, yarın doğuracaksın haberin olsun dedi gerçekten miiiii dedim :KK45: normal mi dedim sen gel bakıcaz dediiiiii
çok heyecanlıyım kızlaaaar dua edin bize hayırlısıysa normal doğum yapayım inşallah

Hadi hayırlısı canım, inşallah gönlüne göre olur. Merak ettim ben de . Nasıl doktorun yarın diyebildi ;)

Gunaydin hanimlar.
Yagmurlu ve soguk bir gunde zaten tukenmislik sendromu yasarken iyice icine cekti bu kasvetli hava beni.
Haftayada kar yagcak diyorlar.
Kucagimiza alana kadar yagmasaydi keske.
Bide buna kafayi taktim simdi.
Bebisi hastahanede yada donuste hasta edicem korkusu var.
Ay bide gorumcem burun estetigi olcak dunden beri canimi sikti.
Neymis dogumumdan 1 hafta sonra amelyat olcakmis ve direk bana gelcekmis.
Akrabalari ogrenmesinmis sislikleri gecene kadar bende kalcakmis.
Kendi kendine kararda almislar kayinvalidemle tovbe estafurla.
2 cocukla mi ugrasim
Kizin burnuylami ugrasim goya banada destek olurmus afedersiniz kalkarimda biyerlerimden bisey duser korkusu olan bi kiz basima bela olcak.
Depresyona girdim simdiden

Cok pardonda sizde kalmaya neden k.validenle gorumcen karar veriyor? Esinle seni karar vermeniz gerekmezmiydi? Cok biliyorsa gitsin annesinde kalsin. Tovbe tovbe insani zorla gunaha sokarlar ya. Bizimkide durmus durmus sevgili gorumcem dogumdan sonra burnunda et varmis onu aldirmasi lazimmis. Amac annesini yanina cagirmak ( gorumce baska sehirde) aman annesi gitsin bana bakacagina kizina baksin zerre umurumda degilde kac yildir olan et benim dogum zamani aldirilma fikri cikiyor. Bazen insanlar gercekten karsilarindakini aptal saniyorya ona kiziyorum

aynen öyle :KK43: halbuki güvenmek sitiyordum kendi dr ma ama işi okadar çığrından çıkarıp her durumu sezeryana bağladılarki güvenemiyorum acabamı diyip duruyoruz ne kötü bir hale geldik ya :KK43:
inş. çarşamba gidicem . çok sağolun hepimize çok rahat sağlılı doğumlar inş.

Ya anlamadigim su bu dr.lar hayati bisey yoksa neden sezeryan diyor. Artik ozelde normalle sezeryan arasinda maddi bi fark yokki. Ki benim hastanemde normal daha pahali sezeryandan epidural istersem, istemezsemde ayni para normalle sezeryan. Hayir parasi ayni ve bu sezeryan meraki niye? Hem zaten ozeldede haftasonu ve mesai saatleri harici kendi dr.un nadir geliyor. Nobetci kimse o yaptiriyor dogumu. Hem sezeryanda tum risk doktorda. Normalde ebelerle vakit geciyor doktor arada geliyor kontrole ve en son cocuk dogarken geliyor hani daha az ugrasiyor. Ama bu sezeryan sevdasini anlamadim gitti

Bugunde bende agri gunu sanirim. Sabah belimde ve kasiklarimda adet agrisi vardi sanki, akintimda cok gelmeye basladi hatta wcye gittim dedim nisanmi geldi ama baktim bisey yok. Sonra gecti 1 saat sonra gene ayni adet agrisi basladi kasik ve belimde. Rabbim yardimcimiz olsun insallah.

geçmiş olsun canım. ılık su pekmez biraz rahatlatıyor ben de iki haftadır çekiyorum. bi de mum yaktım üzerine bardakla su koydum içine lavanta yağı döküyorum o beni o kadar rahatlatıyor ki uyurken mum bitince hemen kalkıyorum mum yakıyorum tekrar deneyebilirsin
Saol canim doktoru eve cagirdim eve gelecek oglumda hasta zaten ikimizede bi baksin bakalim ne diyecek ;) pekmez var evde onuda icim.

Ki
Başla canım ben yaklaşık 5 gündür yiyorum günde 2 tane ama yarın dan itibaren 3 e çıkarcam hakkımızda hangi doğum şekli hayırlı olcak ise öyle olsun diyorum sona yaklaştıkça , zorlanmaya başladık artık çünkü sağlıkla kurtarsın Rabbim hepimizi.
2 tane disimin kovuguna yetmiyor benim ben garanti 6 veya 9 tane yiyorum gunluk ;)

Merhaba anneler. Doğum haberleri artıyor günden güne. Umarım herkes iyidir. Bir süredir yazamadım bir türlü, biraz keyifsizdim. Salı günü sezaryenle kavuşmuştum kızıma. Cuma günü kontrolde sarılık seviyesi oldukça yüksek çıktığı için 3 gün yoğun bakımda tedavi gördü kuzum. Keyfi yerindeydi ve sürekli uykulu da değildi yavrum. Biz de anne sütüyle doyuyor sandık mama vermedik. Çok aç kalmış kuzum meğer. 400 gram zayıflamış 3 günde. Neyse ki bu sabah kavuştuk yavrumla. :anne::KK200::nazar:

Bugunde bende agri gunu sanirim. Sabah belimde ve kasiklarimda adet agrisi vardi sanki, akintimda cok gelmeye basladi hatta wcye gittim dedim nisanmi geldi ama baktim bisey yok. Sonra gecti 1 saat sonra gene ayni adet agrisi basladi kasik ve belimde. Rabbim yardimcimiz olsun insallah.
Ayy canım aynısı sabah eşimle kahvaltı yaparken kasiklarimda adet sancısı vardı hafif ama abartmayım şimdi de uzanıyordum sol arka tarafıma ağrı girdi gezindim odanın içinde geçti biraz

Ayy canım aynısı sabah eşimle kahvaltı yaparken kasiklarimda adet sancısı vardı hafif ama abartmayım şimdi de uzanıyordum sol arka tarafıma ağrı girdi gezindim odanın içinde geçti biraz

Artik normalmis canim. Sen genede corapsiz ve yeleksiz gezme. Usutme Allah korusun

bende özele gidiyorum. çarşamba başka dr a görünücem ama oda özel devlete gidip kavga etmeden çıkamam gibi geliyor :) tavırlarından :)
peki sizinde sezeryana dönme sebebiniz kafa çapımı başka birşeymi . mutlaka yazın burdan dr sonrasnı.

Evet kafa capi malesef. 10 cm gecince normal yapmiyolarmis. Bebegin sıkısma ihtimali oluyomus. O zaman da kafayi geri basıp sezeryan yapiyolarmis ve bi kuzenimde olmus böyle bisey. devlet hastaneleri daha zor sezeryan yapiyo o yüzden bi danısmak istedim. sıra bekliyorum suan cikinca yazarim.

Kizlar cok kotu bi gece gecirdim. Ben grip oldum iyice burnum akiyor oksuruyorum. Dogum oncesi kotu oldu bu maalesef. Dun gece zaten uyuyamadim daldigimdada hep hastanedeyim dogumu bekliyorum, korkuyorum diye uyandim. Bi uyandm karnim tas gibi wcye gittim gelen giden bisey yok. Sonra afedrsiniz gaz sıkısmasi oldu sanirim inanilmaz rahatsiz etti. Birde bu gece hic soluma yatamadim hep sagda uyuyakalmisim ve suan uyku akiyor gozumdennn :KK43:

Gunaydin guzel annişler. Bu gece bende uyuyamadim dogru durust bende grip olmusum bogazim agriyor kulaklarimda agriyor bi doktora gidim bugun cunku oglumda hasta baya. Ana ogul cekecez biraz :KK66: guzel bi gun olsun insallah

Hepinize geçmiş olsun kızlar. Son düzlüğe girdik dayanın :))

Ben bi haftadır başladım hurma yemeye günde 7 tane yiyorum ana tık yok hala :110:

kızlar musmutlu bir hafta olsun hepimize!
doktorumla konuştum, 14.30da yanımda ol, yarın doğuracaksın haberin olsun dedi gerçekten miiiii dedim :KK45: normal mi dedim sen gel bakıcaz dediiiiii
çok heyecanlıyım kızlaaaar dua edin bize hayırlısıysa normal doğum yapayım inşallah

Çok heyecanlı. :) Bizede haber ver öutlaka ve molur dua et bizim içinde :) inşallah hayırlısı olur kolay bi doğum olur canım :)

Back
X