- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Bnde tam aksine istah falan kalmadi kapandi.Kizlar resmen istah patlamasi yasiyorumYiyorum yiyorum ama hep acim. Sonra da neden bukadar cok yedim diye vicdan azabi yasiyorum
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnde tam aksine istah falan kalmadi kapandi.Kizlar resmen istah patlamasi yasiyorumYiyorum yiyorum ama hep acim. Sonra da neden bukadar cok yedim diye vicdan azabi yasiyorum
![]()
Hamilelerde doğum telaşı
Doğum yapanlarda bebek telaşı mevcut
Biz ilk banyomuzu yaptık
Missler gibi oldu sezeryan yerim geçti gibi çok şükür
İnşallah sizlerde hayırlısıyla yavrularınıza kavuşursunuz
güle gül kullanın canım.Kizzlarr oglusuma aldigim ninni soleyip masal anlatan yastigimizz cokkk guzelll hahah :))
Bnde cuma 38.0 olcm kiz aramizda iki gun var carsamba olcksin 38.0
Canım sen doğum yapalı bir hafta oldu dimi bide sezeryanda hangi anestezi yönteminiz tercih etmiştinHamilelerde doğum telaşı
Doğum yapanlarda bebek telaşı mevcut
Biz ilk banyomuzu yaptık
Missler gibi oldu sezeryan yerim geçti gibi çok şükür
İnşallah sizlerde hayırlısıyla yavrularınıza kavuşursunuz
Bende sürekli yemek istiyorum hatta karnım çok tok ama tatlı bişeyler istiyorumBnde tam aksine istah falan kalmadi kapandi.
Saol cnm :)güle gül kullanın canım.
Aa sen benle aynisin sen neden persembe alla alla .. degisik yaBende araniza gireyim o zaman :) bende persembe 38+0 olcam.insallah :)
Yok bnm kapali istah. Nadir cikolata falan yiorum. Yemegi bile zor yedim bugun.Bende sürekli yemek istiyorum hatta karnım çok tok ama tatlı bişeyler istiyorum
Çok şükür rahat geçti canım. Bugün 6. günüm. Gayet iyiyim.Çok şükür bin şükür kavuşmuşsunuz. Doğum nasıl geçti. Ağrılar fazla oluyormu.
Çok teşekkürler tatlım. Annemin evinde olmam çok büyük avantaj çünkü dikişler zorluyor baya.Gece gündüzü pek ayırt edemiyor miniğim, sinir harbi vererek meme tutmayı öğrenmeye çalışıyor. Ara ara gaz sancımız oluyor tabi.Cok sevindim canim ikinizin de iyi olmasina. Vaktin oldukca yaz evde nasil gidiyor? Uyku, gaz, emzirme ne durumda
Kızlar sizde de kasilma var mi
Ameliyattan sonra sanki hiç doğurmamış gibiydim :)Maşallah annesi kuzuna. Geçen hafta salıydı dimi canım senin doğum. Sen bana moral oluyorsun. Çok şükür daha az ağrılı atlattın galiba. Çok ağrı çekenler oldu. Benimde gözüm korktu çok. Allahtan sen varsın. Allah nazardan saklasın. Maşallah sübhanallah
Evet cnm geçen salı günüCanım sen doğum yapalı bir hafta oldu dimi bide sezeryanda hangi anestezi yönteminiz tercih etmiştin
Canım, Allah, analı babalı büyütsün. Kaç hafta kaç günlükken sezaryen oldun? Hangi tür anesteziyi tercih ettin?Biz daha ilk banyomuzu yapamadık darısı başımıza. Benim de sezaryen sızılarım bugün tamamen geçti Allaha şükür. Bu arada bir arkadaş sezaryen sonrası duş almayı merak etmişti. Ben ikinci gün eve gelir gelmez duşumu aldım. O konuda sıkıntı yok.