• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralik tup bebek

Ne güzel Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Tedavi boyunca ağladım hep psikolojim çok bozuktu kullandığım ilaclardan heralde.
Çok yumurta olmasida bi ise yaramiyo demekki. Yumurtalarin kaliteli olduklari hemen belli oluyo mu, yoksa ilerleyen gunlerde mi soylerler
Hemen belli oluyo canım benim doktorum opudan çıkar çıkmaz söyledi. aslında 3 taneydi yumurtam ultrasonda ama opuya girene kadar iki tanesi çatlamış.Yumurta kalitesini arttırmak için takciye kullan. Eşinede bol bol meyve yedir. Keçiboynuzu özü yesin işe yarıyor bence.Ben Cuma günü kan testi yaptırcam bakalım inşallah pozitifdir.

Benim sürekli şiddetli adet sancım var. Bebeğim annesine tutunmak istemiyo sanırım. Ağlayasım geliyo sürekli :cry:

Ne güzel Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Tedavi boyunca ağladım hep psikolojim çok bozuktu kullandığım ilaclardan heralde.
Çok yumurta olmasida bi ise yaramiyo demekki. Yumurtalarin kaliteli olduklari hemen belli oluyo mu, yoksa ilerleyen gunlerde mi soylerler

Canım benimde amh düşüktü ve 1 yumurtam diğerlerinden çok önde gidiyordu.daha sonra iki üç tanesi daha yetişti.9 tane yumurtadan bi kaç tanesi döllenir diye umuyordu dr.um
Ama opu günü 9 tanr yumurtadan 8 tanesi döllendi biz şok olduk.3. günü aradım 6 tanesi iyi gidiyor dediler.
Ve 6 tane 5aa 1 tane 4aa kalitede ebriyom donduruldu.
Sayı az olsa bile önemli olan olgun yumurta olması.
Soruna gelirsek yumurta toplama günü belli olur olgun olup olmadıkları.
15 16 mm olan yumurtalarda dölleniyor bu arada.

Hemen belli oluyo canım benim doktorum opudan çıkar çıkmaz söyledi. aslında 3 taneydi yumurtam ultrasonda ama opuya girene kadar iki tanesi çatlamış.Yumurta kalitesini arttırmak için takciye kullan. Eşinede bol bol meyve yedir. Keçiboynuzu özü yesin işe yarıyor bence.Ben Cuma günü kan testi yaptırcam bakalım inşallah pozitifdir.
Güzel haberlerini aliriz insallah canım
Aslında çok da dikkat ettik tedavi sürecinde herşeye. 6 yumurtadan 5 nin dollenmemesi aklımızda cok büyük soru isaretleri yaratti.yapilmasi gereken birsey var da gözden mi kaciriyoruz

Benim sürekli şiddetli adet sancım var. Bebeğim annesine tutunmak istemiyo sanırım. Ağlayasım geliyo sürekli :cry:
Üzulme dicem ama bende ota b.ka üzuluyordum hormonlardan kaynaklı olsa gerek. Ama saci konusunda endişelenme benim cok sancım oldu şimdi sadece arada ayaktayken oluyor geciyor.

Canım benimde amh düşüktü ve 1 yumurtam diğerlerinden çok önde gidiyordu.daha sonra iki üç tanesi daha yetişti.9 tane yumurtadan bi kaç tanesi döllenir diye umuyordu dr.um
Ama opu günü 9 tanr yumurtadan 8 tanesi döllendi biz şok olduk.3. günü aradım 6 tanesi iyi gidiyor dediler.
Ve 6 tane 5aa 1 tane 4aa kalitede ebriyom donduruldu.
Sayı az olsa bile önemli olan olgun yumurta olması.
Soruna gelirsek yumurta toplama günü belli olur olgun olup olmadıkları.
15 16 mm olan yumurtalarda dölleniyor bu arada.
Transfer yapilmadi mi? Neden donduruldu

Güzel haberlerini aliriz insallah canım
Aslında çok da dikkat ettik tedavi sürecinde herşeye. 6 yumurtadan 5 nin dollenmemesi aklımızda cok büyük soru isaretleri yaratti.yapilmasi gereken birsey var da gözden mi kaciriyoruz
canim oncelikle hayirlisi olsun.burada bir ark daha vardi 5yum toplanfi hicbiri dollenmedi ama yurtdsndaydo ve miktoenjeksiyin yapmamislr ona baglamisti.simdi yumurtalar toplaniyor ya aslinda toplanan folukuller folikulun icinde bazen yum olmuyor bazen de yum olgun olmadigi icin isleme alinmiyor.okuduklarim kadaryla yumurta kalitesi cikinca iste bu ozelliklere gore aaz cok anlasiliyor dis gorujusu nedeniyle fakat kesin bir yorum yapmalari mumkun degil.amh dusuk olunca yumlarin dollenmesnde bazen problm oluyor diye biliyorum.ayrica yum lar saglikliysa %60 %70 dolleniuor cogu.biliyorum cok uzuluyorsunuz ama Rabbim insallah o kalan 1 tanesne can verrsin size bagislasin tutunsun insallah.simdi siz dr a sorsaniz onlar hep yuvarlak cumleler kuruyorlar spermler saglikliysa yum larda sikibti var derler

Neden ki bu karamsarlık iyi düşün iyi olsun canım ya bu psikoloji zarar verir. Ben eninde sonunda güzel olacağına inanıyorum. Ocak ayının ilk haftası benimde transferim gerçekleşecek
Bilmiyorum ki canm neden böyle bi psikoloji içerisine girdim sanırım önceden yaptığım o gebelik testleri ve aldığım negatif sonuçları beni artık umutsuzluğa bağlamış farketmeden kabullenmisim sanki bu durumu bilmiyorum ama Allah'ta biliyor ya gönül çok istiyo pozitifi görmeyi her negatif gördüğümde dedim artık seni yapmicam idrar testi direk kan yapcam varsa sonra idrar testini yapcam orda ikinci çizgiyi görmek en büyük hayalim oldu resmen :D

Herkese iyi aksamlar...
Nereden baslayacagimi bilemiyorum.amh hormonum düşük olduğu için doktor aşılama yapsak bile tutmaz dedi ve tüp bebeğe yönlendirildik.Ankara medicana da tedaviye başladık ,dün yumurtalarim toplandi 6 tane ve bugün beni doktor aradi sadece 1 tanesi döllenmiş dedi. Döllenen yumurta içinde pek umutlu konusmadi...
Şimdi merak ediyorum mikro enjeksiyon yöntemiyle dollediler neden olmadi, daha önce bu durumu yaşayan varmi
Canım ben yaşadım 12 yumurtadan biri döllendi sadece ama bizde sorun eşim azosperm çıkan spermler kaliteli değildi o yüzden sadece biri döllendi 2.denemede benim sonucum negatifti ama kısmet inşallah senin sonucun pozitif olur 3.denenedeyim şimdi rabbim hepimize anne olmayi nasip etsin inşallah

Eşimin sperm morfolojisi %2 yani düşük ama spermlerden de kaliteli olanlari secilmiyo mu ?
Eğer sperm kaynakli dollenmeme olduysa nasil bi yol izleyecez
Eşine keçi boynuzu kürünü dene kesinlikle çok çok çok faydalı benim eşime yüzde 70 ameliyat lazım dedi 40 gün hergün kaynatıp icirdim çıkan spermler kaliteli çıktı çok şükür ameliyata gerek kalmadı 14 yumurta toplandı 6sı döllendi şok oldum beklemiyordum bu kadar rabbim kimsenin emeğini boşuna çıkarmasın inşallah

Canım ben yaşadım 12 yumurtadan biri döllendi sadece ama bizde sorun eşim azosperm çıkan spermler kaliteli değildi o yüzden sadece biri döllendi 2.denemede benim sonucum negatifti ama kısmet inşallah senin sonucun pozitif olur 3.denenedeyim şimdi rabbim hepimize anne olmayi nasip etsin inşallah
Canim esin tese mi olmustu yoksa kndilignden cikan spermlerle mi dollendiler

Eşine keçi boynuzu kürünü dene kesinlikle çok çok çok faydalı benim eşime yüzde 70 ameliyat lazım dedi 40 gün hergün kaynatıp icirdim çıkan spermler kaliteli çıktı çok şükür ameliyata gerek kalmadı 14 yumurta toplandı 6sı döllendi şok oldum beklemiyordum bu kadar rabbim kimsenin emeğini boşuna çıkarmasın inşallah
Bizim milyonlar varken hazranda bir testte azosperm cikinca dunyam yikildi sanirim dus gebelik oldugunu ogrendigimde bile blki de o kadr aglamamistmm.tum sikintilar cok buyuk elbet fakat yumurta ve sperm olmamasi derdi cok buyuk cok yikiyor insani

Canim esin tese mi olmustu yoksa kndilignden cikan spermlerle mi dollendiler
Canım 2.denenede tese olmasına rağmen 1tane döllendi çok kalitesizdi spermler bu denemede kendimizi teseye hazirlamistik birkaç Sperm çıktı dr dondurdu ama ümitli değilim çözerten ölürler dedi muhtemelen teseye hazırlıklı gelin dedi bizde gittiğimizde eşimiteseye almalarını bekledik hemşire gidebilirsiniz diyince şok olduk yumurta toplama günü tahlil verdi eşim o spermler kullanıldı

Bizim milyonlar varken hazranda bir testte azosperm cikinca dunyam yikildi sanirim dus gebelik oldugunu ogrendigimde bile blki de o kadr aglamamistmm.tum sikintilar cok buyuk elbet fakat yumurta ve sperm olmamasi derdi cok buyuk cok yikiyor insani
O anı çok iyi biliyorum canım çok kötü günler geçirdik ama artık alıştık sanırım rabbim inşallah mükafatıni verir hepimize

Back
X