• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralik tup bebek

canim oncelikle hayirlisi olsun.burada bir ark daha vardi 5yum toplanfi hicbiri dollenmedi ama yurtdsndaydo ve miktoenjeksiyin yapmamislr ona baglamisti.simdi yumurtalar toplaniyor ya aslinda toplanan folukuller folikulun icinde bazen yum olmuyor bazen de yum olgun olmadigi icin isleme alinmiyor.okuduklarim kadaryla yumurta kalitesi cikinca iste bu ozelliklere gore aaz cok anlasiliyor dis gorujusu nedeniyle fakat kesin bir yorum yapmalari mumkun degil.amh dusuk olunca yumlarin dollenmesnde bazen problm oluyor diye biliyorum.ayrica yum lar saglikliysa %60 %70 dolleniuor cogu.biliyorum cok uzuluyorsunuz ama Rabbim insallah o kalan 1 tanesne can verrsin size bagislasin tutunsun insallah.simdi siz dr a sorsaniz onlar hep yuvarlak cumleler kuruyorlar spermler saglikliysa yum larda sikibti var derler
Amin insallah canım ya Allahtan ümit kesilmez. Net bi cevap alamiyacaz farkindayim bende. Kafamizda hep soru işareti bi sonrakinde de ayni sey olursa ne olacak.
Kafamda deli sorular yanii

Canım 2.denenede tese olmasına rağmen 1tane döllendi çok kalitesizdi spermler bu denemede kendimizi teseye hazirlamistik birkaç Sperm çıktı dr dondurdu ama ümitli değilim çözerten ölürler dedi muhtemelen teseye hazırlıklı gelin dedi bizde gittiğimizde eşimiteseye almalarını bekledik hemşire gidebilirsiniz diyince şok olduk yumurta toplama günü tahlil verdi eşim o spermler kullanıldı
Cok sukur canim gercektenn insallah sonu da guzel olur ne zamn transferin

Amin insallah canım ya Allahtan ümit kesilmez. Net bi cevap alamiyacaz farkindayim bende. Kafamizda hep soru işareti bi sonrakinde de ayni sey olursa ne olacak.
Kafamda deli sorular yanii
Hepimizin kafasi ayni canim.hemen hemen merak ettiklerimiz ayni aslinda kac yumurta kac dollenme kaci 5.gune gitcek tutcakmi deger artcak mi kese kalp gelisim dogum....Rabbim yardimcimiz olsun insallah amin

Kizlar bisey sorucam biraz once jelimin bittgini farkettim eczaneden almaya gittik normalde 63 e aldigmz jel 106 tl olmus zam gelmis bi bu eksikti bukadar masrafin icinde

Eşine keçi boynuzu kürünü dene kesinlikle çok çok çok faydalı benim eşime yüzde 70 ameliyat lazım dedi 40 gün hergün kaynatıp icirdim çıkan spermler kaliteli çıktı çok şükür ameliyata gerek kalmadı 14 yumurta toplandı 6sı döllendi şok oldum beklemiyordum bu kadar rabbim kimsenin emeğini boşuna çıkarmasın inşallah
Keçi boynuzu kurunu duymuştum kesin deneyecem.Senin de güzel haberlerini alalim insallah

İnsallah bitanem inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım perşembe gidecem gün verecek sen ne aşamadasin
Bnm 2tane genetige gitti onlari bekliyorum Allahin izniyle insallah sonuclar guzel gelir aminn.14 aralikta opu olmustum gecen sali iste genetik icin odemeyi yaptim 3 haftayi bulur dedi dr

Kizlar bisey sorucam biraz once jelimin bittgini farkettim eczaneden almaya gittik normalde 63 e aldigmz jel 106 tl olmus zam gelmis bi bu eksikti bukadar masrafin icinde
Yokkk artikk ne zammi buu yaa bukadar.canim jeli sanirim kadin dogumcular yazabiliyormus saglik ocaklari ya da

Hosgeldin canim banada hafif pko var demisti bende senin gibi 150yle basladim oylede devam ettim 12 yumurtam topladi simdi transfer olmayi bekliyorumm tedavin hayirli olsun
HaYırlısı olsun inşlh

Umarım olumlu sonuç alırız hepimiz

İlk denemen mi olacak ??

Ben zaten anlamıyorum. Çocuk yapın deniyor ama çocuk için çabalayan insanlara ilaç fiyatları konusunda hiç bir destek yok.ilaç fiyatları tavan. Allah yardımcımız olsun. Paran yoksa çocuk için çabalama hakkın bile yok maalesef :(

Ben zaten anlamıyorum. Çocuk yapın deniyor ama çocuk için çabalayan insanlara ilaç fiyatları konusunda hiç bir destek yok.ilaç fiyatları tavan. Allah yardımcımız olsun. Paran yoksa çocuk için çabalama hakkın bile yok maalesef :KK43:

Canım eski aldığın yer belki indirimli vermiştir.hemen almasaydın
o kadar zam gelemez imkansız.
Bende bitince sağlık ocağına yazdırmayı düşünüyorum inş gebelik olursa.

Sanki %100 yapmak istemisler ama hesabi yapamamislar. Yuh yaa oyle zam mi olur? Ben de iki gun once aldim ama Allah nasip ederse 12. Haftaya kadar kullanıcam. Kadından 2-3 kutu istedim depodaki adam sadece 1 verebiliriz dedi belki o yüzdendir. Çok sinir oldum şimdi gelen geçen yoluyo valla

Canım eski aldığın yer belki indirimli vermiştir.hemen almasaydın
o kadar zam gelemez imkansız.
Bende bitince sağlık ocağına yazdırmayı düşünüyorum inş gebelik olursa.
Sağlık ocağı ödemez dedi eczacı bana ? Bi de bisey sorcam bizim.sigortamiz yok ama hamile bayanlara acaba devletin kendi sigortasi v a r mi? Biliyomusunuz? Yada bizim daha cok erken oldugu icin yararlanamaz miyiz?

Back
X