2016 Aralik tup bebek

Amin insallah canım ya Allahtan ümit kesilmez. Net bi cevap alamiyacaz farkindayim bende. Kafamizda hep soru işareti bi sonrakinde de ayni sey olursa ne olacak.
Kafamda deli sorular yanii

Cok sukur canim gercektenn insallah sonu da guzel olur ne zamn transferin

Amin insallah canım ya Allahtan ümit kesilmez. Net bi cevap alamiyacaz farkindayim bende. Kafamizda hep soru işareti bi sonrakinde de ayni sey olursa ne olacak.
Kafamda deli sorular yanii
Hepimizin kafasi ayni canim.hemen hemen merak ettiklerimiz ayni aslinda kac yumurta kac dollenme kaci 5.gune gitcek tutcakmi deger artcak mi kese kalp gelisim dogum....Rabbim yardimcimiz olsun insallah amin

Kizlar bisey sorucam biraz once jelimin bittgini farkettim eczaneden almaya gittik normalde 63 e aldigmz jel 106 tl olmus zam gelmis bi bu eksikti bukadar masrafin icinde

Keçi boynuzu kurunu duymuştum kesin deneyecem.Senin de güzel haberlerini alalim insallah

İnsallah bitanem inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım perşembe gidecem gün verecek sen ne aşamadasin
Bnm 2tane genetige gitti onlari bekliyorum Allahin izniyle insallah sonuclar guzel gelir aminn.14 aralikta opu olmustum gecen sali iste genetik icin odemeyi yaptim 3 haftayi bulur dedi dr

Kizlar bisey sorucam biraz once jelimin bittgini farkettim eczaneden almaya gittik normalde 63 e aldigmz jel 106 tl olmus zam gelmis bi bu eksikti bukadar masrafin icinde
Yokkk artikk ne zammi buu yaa bukadar.canim jeli sanirim kadin dogumcular yazabiliyormus saglik ocaklari ya da

Hosgeldin canim banada hafif pko var demisti bende senin gibi 150yle basladim oylede devam ettim 12 yumurtam topladi simdi transfer olmayi bekliyorumm tedavin hayirli olsun
HaYırlısı olsun inşlh

Umarım olumlu sonuç alırız hepimiz

İlk denemen mi olacak ??

Ben zaten anlamıyorum. Çocuk yapın deniyor ama çocuk için çabalayan insanlara ilaç fiyatları konusunda hiç bir destek yok.ilaç fiyatları tavan. Allah yardımcımız olsun. Paran yoksa çocuk için çabalama hakkın bile yok maalesef

Canım eski aldığın yer belki indirimli vermiştir.hemen almasaydın
o kadar zam gelemez imkansız.
Bende bitince sağlık ocağına yazdırmayı düşünüyorum inş gebelik olursa.

Sanki %100 yapmak istemisler ama hesabi yapamamislar. Yuh yaa oyle zam mi olur? Ben de iki gun once aldim ama Allah nasip ederse 12. Haftaya kadar kullanıcam. Kadından 2-3 kutu istedim depodaki adam sadece 1 verebiliriz dedi belki o yüzdendir. Çok sinir oldum şimdi gelen geçen yoluyo valla

Canım eski aldığın yer belki indirimli vermiştir.hemen almasaydın
o kadar zam gelemez imkansız.
Bende bitince sağlık ocağına yazdırmayı düşünüyorum inş gebelik olursa.
Sağlık ocağı ödemez dedi eczacı bana ? Bi de bisey sorcam bizim.sigortamiz yok ama hamile bayanlara acaba devletin kendi sigortasi v a r mi? Biliyomusunuz? Yada bizim daha cok erken oldugu icin yararlanamaz miyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…