- 3 Ocak 2015
- 1.497
- 1.585
- 108
Akıntı vardı canım. Vallahi ilk günler geçiyor da yine son günler hiç geçmedi bende. Kalp çarpıntılarına kalmıştım. Ruh gibi biri olmuştum.şimdi de kese görecek miyim, görmesem olumsuz bir şey olsa şimdiye kadar olurdu, dış gebelik olsa agrım olurdu k. Rengi lekelenme olurdu , düşük olsa kanamam olurdu diye diye kendi sorularımı kendim cevaplayıp akıl saglıgımı korumaya çabalıyorum... İnşallah pozitif sonucu bizlerle paylaşmak nasip olur canım senin için de.Su gibi akıntın varmı
Ben iki gebelik geçirdim ikisinde de su gibi akıntım oldu hatta bu akıntıdan hamile olduğumu anlıyordum ama genelde transferin 3-4günden sonra başlıyordu şimdi yine var ama daha transferimin ilk günü garip geldi ilaçlardan olsa kaç gün öncesinden kullandım hiç böyle bşy olmamıştı özellikle dikkat ettim ..umarım sonu iyi olur
Gecen seferki tüp bebekte dediğin gibi bi agrım oldu gece trasnferin 2. Gününün gecesiydi baya sancılanmıştım onda öylece uyumuşum
Çok tüp bebek yaptırınca insan daha fazla kendini dinliyor bşylere benzetmeye çalışıyor acaba bu 9 gün geçermi 10. Gün test yapcam