- 15 Ağustos 2016
- 165
- 216
- 18
Ca
Canım öncelikle herşey nasip tabi Rabbim ol der olur. İlk denemede benimde azdı yumurtam ikinci de hem sayı arttı hem kalite bende 52 kiloydum doktorum herşeyden önce yemene içmene dikkat et az kilo al sesi şuan 67 kiloyum çayı kahveyi bıraktım hep protein vitamin hatta nar yedim ve faydası oluyor İnan Allah'ın izniyle bol su kısa kısa yürüyüşler bukez çok dikkat ettim hem sağlığım iyi hem yumurta kalite ve sayısı hatta dondurulmuşum da oldu... şuan bekleme sürecindeyim meleklerim tuttuğu tutmadı mı bilmiyorum henüz ama içim rahat enkazından elimden geleni yapım çok uğraştım doktorun sözünden çıkmadım gerisi nasipMerhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi ben yurt dışında tup bebek denemesi yapmıştım 5adet yumurtanın toplandı fakat klasik tüp yöntemi denendi yumurtalar döllenmesi bugün doktor aradı martta yine deneyelim bu sefer Microsoft enjeksiyon deneyelim dedi.benim gibi az yumurta olusupta ikinci denemesinde daha fazla yumurta oluşan varmı .Birinci benim kilom fazla biraz acaba zayiflasam etki yaparmi.Ben 2013 Türkiye'de denediğimde 8 yumurtanın oluşmuştu 4 dollendi .Eşimden Türkiye gitmeden son birkez daha deneyelim dedi.Bu arada hamile kalan arkadaşlara rabbim sağ salim kucağına almasını nasip etsin sonuç bekleyenlere için inşallah poziftir.herkese Rabbim hayırlısını nasip etsin .Çok uzun oldu hakkınızı helal edin.