2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Çiçeği burnunda hamileleri tebrik ediyorum :) Arkadaşlar ben folik asit olarak Folbiol kullanıyorum. Daha önce 3 kutu bitirdim. Ara verdim, şimdi yine başlayacağım. Jinekolog önermişti. Siz ne kullanıyorsunuz?

Çiçeği burnunda hamileleri tebrik ediyorum :) Arkadaşlar ben folik asit olarak Folbiol kullanıyorum. Daha önce 3 kutu bitirdim. Ara verdim, şimdi yine başlayacağım. Jinekolog önermişti. Siz ne kullanıyorsunuz?
Ben de Folbiol'e basladim canim. 5 mg aliyorum gunde. Seninki de ayni mi?

İnş kızlar ya bezdim inanınki dikkatte ediyorum ilaçlardan sonra kontrole gidicem duruma göre önerilerinize uyucam çok sağolun. İyiki sizler varsınız insan rahatlıyor anlatınca...

Teşekkür ederim cevaplar için :) Evet benimki de 5 mglik. Kullandığımız saat, tokluk açlık önemli değil, değil mi? Dr özel bir şey söylememişti.

Folbiol kullanıyorum dr zamanı tokluğu önemli değil dedi

Hepiniz folbiol almışsınız. Ben Solgar kullanıyorum. Kullanabilirsin dedi doktor. Bir garip oldum şimdi sizinki farklı :)

Hatta folbiol icin biraz gebelik icin fazla kanser hastalarinda kullaniliyo demisti

Ben inofolic kullanıyorum biraz pahalı ama herkes çok iyi yorumlar yapmış :)

Doktorum bana günde iki folbiol önerdi ama benim düşük tehlikem var ondan olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…