Ben de Folbiol'e basladim canim. 5 mg aliyorum gunde. Seninki de ayni mi?Çiçeği burnunda hamileleri tebrik ediyorum :) Arkadaşlar ben folik asit olarak Folbiol kullanıyorum. Daha önce 3 kutu bitirdim. Ara verdim, şimdi yine başlayacağım. Jinekolog önermişti. Siz ne kullanıyorsunuz?
Folbiol kullanıyorum bende. Folbiol ün folik asit oranı en yüksek olan.Çiçeği burnunda hamileleri tebrik ediyorum :) Arkadaşlar ben folik asit olarak Folbiol kullanıyorum. Daha önce 3 kutu bitirdim. Ara verdim, şimdi yine başlayacağım. Jinekolog önermişti. Siz ne kullanıyorsunuz?
Teşekkür ederim cevaplar için :) Evet benimki de 5 mglik. Kullandığımız saat, tokluk açlık önemli değil, değil mi? Dr özel bir şey söylememişti.
Teşekkür ederim cevaplar için :) Evet benimki de 5 mglik. Kullandığımız saat, tokluk açlık önemli değil, değil mi? Dr özel bir şey söylememişti.
Bana da tok aç fark etmez demisti. Ama hep kahvaltidan sonra aldim su ana kadar. Zaten yeni basladim :)Bana tok karnına dedi cnm
Ama galiba fark etmiyor.
Folbiol kullanıyorum dr zamanı tokluğu önemli değil dediÇiçeği burnunda hamileleri tebrik ediyorum :) Arkadaşlar ben folik asit olarak Folbiol kullanıyorum. Daha önce 3 kutu bitirdim. Ara verdim, şimdi yine başlayacağım. Jinekolog önermişti. Siz ne kullanıyorsunuz?
Banada doktorum folidoce verdi tabi devlet odemiyormus 15 tlHepiniz folbiol almışsınız. Ben Solgar kullanıyorum. Kullanabilirsin dedi doktor. Bir garip oldum şimdi sizinki farklı :)
Bana (sanirim bu yuzden) doktorum 2 gunde 1 alabilirsin demisti. Ben su ana kadar günlük aldim ama unutsam da onemli değil demek kiHatta folbiol icin biraz gebelik icin fazla kanser hastalarinda kullaniliyo demisti
mantikliBana (sanirim bu yuzden) doktorum 2 gunde 1 alabilirsin demisti. Ben su ana kadar günlük aldim ama unutsam da onemli değil demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?