2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Günaydınn şu 1 hafta geçsin çalışmalara başlıcaz, düşünmemek stres yapmak gerekiyor ama ben çoktan yaptım galiba :)
Bir de kimsenin haberi yok bu düşüncemden. Bir tek siz biliyosunuz.
Gizli bi iş çeviriyomuş gibi hissediyorum kendimi :)

günaydın kızlar...yarın endokrin doktorunda kontrolüm var gitmişken yaparsa test yaptırsam mı diyorum ama bata 1 hafta var ve kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum
foolfancy bu arada tebrik ederim canım darısı başımıza inşallah

Ahaaha dimi yaaa sanki yasak bisey yapiyomus gibi Ay yoksa cildirdik mi

Gunaydin tatlim :) Bence yaptirma ya olsa dahi cikmazsa kotu hissedersin kendini dusunme bosver bak baska doktorda islerin varmis onlari hallet. Bi de evde spor yaap :)

Gunaydin tatlim :) Bence yaptirma ya olsa dahi cikmazsa kotu hissedersin kendini dusunme bosver bak baska doktorda islerin varmis onlari hallet. Bi de evde spor yaap :)
ayy o sporu hiç deme bana bi başlayamadım
o zaman yarın test yaptırmayayım ama içim içimi yiyo ne olcak diye
bu arada deneyince hemen olcak gibi düşünüyo insan ama galiba hemen olmucak gibi geliyo bana ben hiç bir şey hissetmiyorum yazılan hiç bir belirti yok ya

Sen baslayana kadar ben basinin etini yiyecegim heralde
Olabilir tatlim kimisinde hic belirti olmayadabilir. Kendimizi dinleyip belirti ariyoruz galiba o durumda. Benim normalde regl oncesi batmalarim siskinligim agrim yorgunlugum cok olur. O yuzden bi belirti farkedebilir miyim bilmiyorum :)

ben spora başlayana kadar yaz gelcek galiba
belirti herkeste aynı mı olur bilmem ama insan bekledikçe aklına geliyor galiba

olabilir :)
şimdiden ay hamile olursam nasıl söylerim utanırım ben diye düşünüyorum
galiba çıldırdık:)

Of sorma yaa ayni kafadayim O soyleme konusu cok garip. Bi de Mayis sonu esimin yegeninin sunneti var ya belli olursa o zamana kadar falan diyorum

Gelmez mi yaa kendini dinleyip acaba oldu mu olacak mi diye... Benim de son 3 kilom. Bu ay insallah gidecekler :))
inşallah canım ama sen verirsin bu azimle
azcık kafayı boşaltmam lazım bakalım ne yapcam bilmiyorum bende

inşallah canım ama sen verirsin bu azimle
azcık kafayı boşaltmam lazım bakalım ne yapcam bilmiyorum bende

Insallaaaah.
Bu aralar cok guzel normal dogum hikayeleri okuyorum o hissi dusunuyorum ve inaniyorum ki insan kendini neye odaklarsa basarabilir. Bence ileriye donuk bu tarz seyler arastir bi arkadasimizda soylemisti bebekle ilgili baska seyler oku arastir. Beslenme,esya,odalar falan... yine onla ilgili olsun ama var mi yok mu diye dusunmeden vaktini alacak seni mutlu edecek seyler.
Mesela ben bu siralar hamilelikte yapabilecegim en agir spor yuruyus olacagi icin kendimi uzun yuruyuslere alistirmaya calisiyorum her ne kadar yurumekten 40 dk dan sonra biksamda... Bu tip seni pozitif etkileyecek seylere odaklan tatlim.

meraba kızlar nasılsınız yeşimcim nerden okuyosun bende merak ettim söylersen bende okuycam :)

kızlar slm kaç gündür siteye girmiyorum piskolojık olarak rahatlamam için ama işe yarmıyor bebiş gene aklımda :) ama hayırlısıııı :)

meraba kızlar nasılsınız yeşimcim nerden okuyosun bende merak ettim söylersen bende okuycam :)

Merhabalar canim. google a pozitif dogum hikayeleri yazinca blogcuanne var instagramdan da cok severek takip ederim kendisini bir de doulaesra var. Nasil guzel hikayeler anlatamam.
Kadinlar cok guclu,cok kiymetli ve yaraticinin mucizesini tasiyan buyuten essiz bi varlik. Bu yuzden bence onemli olan kendi gucumuzu kesfetmek sizlanmak yerine. Dusunsene icinde hic yokken bir canli olusuyo, gelisiyo senin onu beslemenle, zamanla insan seklini aliyor daha da buyuyor elleri ayaklari nefesi oluyor. Sonra zamani gelince hem sen hemde o ufacik can hazir oldugunda kollarina geliyor. Afedersin ama normalde cinsel iliskide bile zaman zaman agri aci yasiyorken oyle bir sistem oyle bir guc var ki o kadarcik yerden kocaman bir insan cikiyor. Yani bu mucize degil de nedir :)

Yapi olarak pimpirikli,garantici,kati bi tipimdir belki o yuzden bu kadar rahat soyluyorum en az 1 hafta sonra yapilmali diye ama beni de gorcez bakalim Allah kismet etsin o zamanlari insallah canim :)
Birazcık tanıdıysam seni burda, sen beklersin 1 hafta gecmesini ya

Hahah cok güldüm ya gizli saklı bir sey olsa da güzel bir gizli saklı iş bu

Gelmez mi yaa kendini dinleyip acaba oldu mu olacak mi diye... Benim de son 3 kilom. Bu ay insallah gidecekler :))
Hadi bakalım insallah onlar da hemencik giderler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…