2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

aslında bu tarz şeyler okumak istemiyorum daha bir şey yok sonradan hayal kırıklığı olmasın diye düşünüyorum

kızlar slm kaç gündür siteye girmiyorum piskolojık olarak rahatlamam için ama işe yarmıyor bebiş gene aklımda :) ama hayırlısıııı :)
bende fazla düşünmemek için fazla girmiyorum siteye ama bende senin gibiyim :)

aslında bu tarz şeyler okumak istemiyorum daha bir şey yok sonradan hayal kırıklığı olmasın diye düşünüyorum

bende fazla düşünmemek için fazla girmiyorum siteye ama bende senin gibiyim :)

Yok canim benim tam aksine cok dogal bir surec oldugunu ne kadar guclu oldugunu farkediyor insan.

Yok canim benim tam aksine cok dogal bir surec oldugunu ne kadar guclu oldugunu farkediyor insan.
Yaa evet ben de o moddayım ne zamandır. Hatta bi ara gözümdeki problemden dolayı ya normal dogum yapamazsam diye üzülüyordum hatırlarsanız :) Kesinlikle bu dogum hikayeleri cok motive ediyor insanı

Cnm evlenmeden önce düşüncem böyleydi.
korunmasız ilişkiye girince hemen hamile kalınabiliniyor zannediyordum ve ondan evlenince 1ay korunduk

Sonra eşimle istedik ve bıraktık ertesi ay hamile kalacagımı düşündüm.

Ve 6.ayıma kadar hep pozitif i bekledim .

6.ayımda bıraktıgım ay hamile kaldıgımı öğrendim.

Dedimki evlenince 1 ay niye korunduysam ?

Paylaşmak istedim sadece

Y YESIMBOZ

haklısın canım sen anlatırken bile heycanlandım hemen bakıyorum bende teşekkürler :)

hayırlı olsun canım.. ne kadar korunun demişti doktorun süren bitti mi. Ayy bende biran önce istiyorum

hayırlı olsun canım.. ne kadar korunun demişti doktorun süren bitti mi. Ayy bende biran önce istiyorum
canım ben kurtaj olmadım 2 sene once ölü dogum yaptım ben sadece yanı yenı bısı degıl onumu sordun bilemedim ama

tebrik ederim canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.bizim için dua et hamilelerin duaları kabul olurmuş öyle duydum
bilemedim ya korkuyorum da kendimi kaptırıp sonra hayal kırıklığı yaşamaktan

:):) yaptınmı test

ay süper haber. hadi hayırlı olsun :)

CuteMom canım hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah

Nabersiniz güzeller
CuteMom tebrik ederimm çok güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah

Kızlar cok tesekkur ederım
normalde 26 gunde oluyorum ama bazen 28 oluyor bu durumda adetıme 3 gun kala yaptıgım test negatıf cıkmıstı, bugun henuz adet olmadıgım ıcın test yaptım ve 2. cızgıyı gordum aksama dr gıdıyorum ınsallah allah ısteyen herkese nasıp etsın

ayyy canım valla umut oldun bana bende adetime 10gün kala yapmıştım tek çizgiydi canımı sıkıyordum kaç gündür.şu an bata 1 hafta var heyecanlandım ben şimdi olur mu diye

ayyy canım valla umut oldun bana bende adetime 10gün kala yapmıştım tek çizgiydi canımı sıkıyordum kaç gündür.şu an bata 1 hafta var heyecanlandım ben şimdi olur mu diye
Sen gene cok varken yapmıssın
olur baksana oluyormus yanı bende ınanamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…