Hamileyim
aslında bu tarz şeyler okumak istemiyorum daha bir şey yok sonradan hayal kırıklığı olmasın diye düşünüyorumInsallaaaah.
Bu aralar cok guzel normal dogum hikayeleri okuyorum o hissi dusunuyorum ve inaniyorum ki insan kendini neye odaklarsa basarabilir. Bence ileriye donuk bu tarz seyler arastir bi arkadasimizda soylemisti bebekle ilgili baska seyler oku arastir. Beslenme,esya,odalar falan... yine onla ilgili olsun ama var mi yok mu diye dusunmeden vaktini alacak seni mutlu edecek seyler.
Mesela ben bu siralar hamilelikte yapabilecegim en agir spor yuruyus olacagi icin kendimi uzun yuruyuslere alistirmaya calisiyorum her ne kadar yurumekten 40 dk dan sonra biksamda... Bu tip seni pozitif etkileyecek seylere odaklan tatlim.
bende fazla düşünmemek için fazla girmiyorum siteye ama bende senin gibiyim :)kızlar slm kaç gündür siteye girmiyorum piskolojık olarak rahatlamam için ama işe yarmıyor bebiş gene aklımda :) ama hayırlısıııı :)
aslında bu tarz şeyler okumak istemiyorum daha bir şey yok sonradan hayal kırıklığı olmasın diye düşünüyorum
bende fazla düşünmemek için fazla girmiyorum siteye ama bende senin gibiyim :)
Test yaptım dr aksam gıdıcem ama oldu bu ıs ınsallah dogru olmustur :)aaaaa nasiiiiil? Doktora gittin miii ? Hayirli ugurlu olsun caniim
Hayırlı olsun canıım, umarım saglıkla alırsın bebegini kucagınaHamileyim
Yaa evet ben de o moddayım ne zamandır. Hatta bi ara gözümdeki problemden dolayı ya normal dogum yapamazsam diye üzülüyordum hatırlarsanız :) Kesinlikle bu dogum hikayeleri cok motive ediyor insanıYok canim benim tam aksine cok dogal bir surec oldugunu ne kadar guclu oldugunu farkediyor insan.
amın canım sagol darısı hepınızın basına ınsallahHayırlı olsun canıım, umarım saglıkla alırsın bebegini kucagına
aynen gözlerim dolduldu okurkenCok guzel hissettirmiyor mu insani yaa :) ? Dogurayim hemen diyo insan
haklısın canım sen anlatırken bile heycanlandım hemen bakıyorum bende teşekkürler :)Merhabalar canim. google a pozitif dogum hikayeleri yazinca blogcuanne var instagramdan da cok severek takip ederim kendisini bir de doulaesra var. Nasil guzel hikayeler anlatamam.
Kadinlar cok guclu,cok kiymetli ve yaraticinin mucizesini tasiyan buyuten essiz bi varlik. Bu yuzden bence onemli olan kendi gucumuzu kesfetmek sizlanmak yerine. Dusunsene icinde hic yokken bir canli olusuyo, gelisiyo senin onu beslemenle, zamanla insan seklini aliyor daha da buyuyor elleri ayaklari nefesi oluyor. Sonra zamani gelince hem sen hemde o ufacik can hazir oldugunda kollarina geliyor. Afedersin ama normalde cinsel iliskide bile zaman zaman agri aci yasiyorken oyle bir sistem oyle bir guc var ki o kadarcik yerden kocaman bir insan cikiyor. Yani bu mucize degil de nedir :)
hayırlı olsun canım.. ne kadar korunun demişti doktorun süren bitti mi. Ayy bende biran önce istiyorumMerhaba kızlar
ben normalde 26 gunde bır reglı oluıyorum ancak bazen 28 oluyor kestıremıyorum.
Suan 28. gundeyım henuz adet olmadım ama cuma gunude idrar testı yapmıstım bısı cıkmamıstı.
O yuzden adet olmayı beklıyorum son durum bu bende
canım ben kurtaj olmadım 2 sene once ölü dogum yaptım ben sadece yanı yenı bısı degıl onumu sordun bilemedim amahayırlı olsun canım.. ne kadar korunun demişti doktorun süren bitti mi. Ayy bende biran önce istiyorum
tebrik ederim canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.bizim için dua et hamilelerin duaları kabul olurmuş öyle duydumHamileyim
bilemedim ya korkuyorum da kendimi kaptırıp sonra hayal kırıklığı yaşamaktanYok canim benim tam aksine cok dogal bir surec oldugunu ne kadar guclu oldugunu farkediyor insan.
Hamileyim
:):) yaptınmı test
tebrik ederim canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.bizim için dua et hamilelerin duaları kabul olurmuş öyle duydum
bilemedim ya korkuyorum da kendimi kaptırıp sonra hayal kırıklığı yaşamaktan
ay süper haber. hadi hayırlı olsun :)
ayyy canım valla umut oldun bana bende adetime 10gün kala yapmıştım tek çizgiydi canımı sıkıyordum kaç gündür.şu an bata 1 hafta var heyecanlandım ben şimdi olur mu diyeKızlar cok tesekkur ederım
normalde 26 gunde oluyorum ama bazen 28 oluyor bu durumda adetıme 3 gun kala yaptıgım test negatıf cıkmıstı, bugun henuz adet olmadıgım ıcın test yaptım ve 2. cızgıyı gordum aksama dr gıdıyorum ınsallah allah ısteyen herkese nasıp etsın
Sen gene cok varken yapmıssınayyy canım valla umut oldun bana bende adetime 10gün kala yapmıştım tek çizgiydi canımı sıkıyordum kaç gündür.şu an bata 1 hafta var heyecanlandım ben şimdi olur mu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?