kızlar ovulasyon testinden aldım da ne zaman uygulamak lazım testi.adetin ilk gününden sayıyp kaçıncı gün baslayalım
Testte hafif silikleşme var gibi geldi bana. Yumurtlamış olabilir miyim kızlar?
Eki Görüntüle 1760627
Eki Görüntüle 1760628
boza fotoğrafta belli oluyordur umarım. İkisi de 5 dk sonra çekildi. Şu an yumurta salındıysa bu gece ilişki iyi olur :)
Teşekkürler canım darısı tüm isteyenlere pıhtılaşma için iğnelerede başladım hayırlısı artıkeylemahu hayırlı olsun canım. Dikkat et bebeğe de kendine de :)
Gerçekten çok güzel hamile arkadaşları yürekten tebrik ediyorumsağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin Allah kızlar darısı kalan hepimizin başına. İnşallah
1şubat bebegm benım bat
Oo yeah. Arkadas bizden bayanlar. Daha dune kadar ben cocuga nasil bakarim nasil yeterim diyen, simdilerde guzel niyetler bu yola bas koydu. Senin icin mutluyum gururluyum arkadaşım:)yesa seni de listemize eklesin. Yasin, bat tarihin, ilk cocuk vs.bilgilerini ilet kuzu. Nasipse hep birlikte iyi haberleri beklicez.
hmm anladım canım.bende yarın ilk yapayım bakalım nasıl cıkacakBen ilk gününden sayarak 7. Gün başladım. Bugün 11'i yaptım. Durum bu.
Cnım blmyorum daha glşme warmı yokmu ama olmadm sabah kan vercem ınsallah vardr duanı beklyorum bırtanemcanım var mı bir gelişme ?
Canım sende durumlar nedir :)
Hayırlı olsun canııım, Allah saglıkla kucagına almak nasip etsinGüzelim bir kaç gündür net bişey yoktu bugün doktora gittim ve bende 4 haftalık hamileyimancak Fırsat bulup yazdım inanılmaz değişik duygular içindeyim kızlar sizler için bol bol dua edicem allahım hayırlısıyla hepinize nasip etsin dilerim
Canım çok teşekkür ederim hepimize inşallahHayırlı olsun canııım, Allah saglıkla kucagına almak nasip etsin
Hamilelerimiz gitgide artıyoooor
-Lidya- Hosbesli esinertugrul kızlar sizin regl geldi mi benim yok daha kasiklarda agrım var sanki gelecek gibi
Güzelim bir kaç gündür net bişey yoktu bugün doktora gittim ve bende 4 haftalık hamileyimancak Fırsat bulup yazdım inanılmaz değişik duygular içindeyim kızlar sizler için bol bol dua edicem allahım hayırlısıyla hepinize nasip etsin dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?