2016' da yumurtalama döneminde hamile kalmak isteyenler

Belirtilerin nelerdi tatlım? Günün geçince mi öğrendin gebeliğini?

Canım ilginç olacak ama adet tarihimden bikac gün önce öğrendim. En bastaki belirtisi hafif hafif kanamam olmasıydı. Anladım zaten kanamam olunca. Gerginlik oluyodu iştahsızlık ve sürekli uykulu hissi yasıyodum. Test yaptım 2. Çizgi net olmasada belliydi

Appsore da program var, period calender, cep telefonuna yükle onu, sana en iyi ihtimalle

Beklemek insanı strese sokuyor doğru, ama sabırla beklemekten başka çare yok maalesef
İnanın stresle bekleyişe girildiği zaman gecikmeli oluyor. Özel olacak ama kafanız rahat bi şekilde ilişkiye girmenizi tawsiye ederim.

Merhaba arkadaşlar. Ben geçen sene aylık döngünün 10.Gününden itibaren 16. Güne kadar her gün günde 1 kez ilişki ile denediğim ikinci ayda hamile kaldım. Aylık döngüm 28 gün. Şimdi oğlum 6 aylık Bu yöntemi babycenter sayfasında okumuştum. Eğer erkeğin sperm sayısında ve kalitesinde problem yoksa hergün günde 1 kez ilişki denenebilir diyordu. Allah hepinizin gönlüne göre versin.

Kızlar ben şimdi ocak 30 da hasta oldum şimdi de 26 şubatta oldum şimdi ben kaç gün arayla oldum

Peki kızlar bu sure zarfında hamile kalınırsa testte çıkar mi

Belli bi süre gecmesi gerekiyor canım bebegin rahime yerleşmesi ve vücudunun hamilelik hormonunu daha cok salgılaması gerek bunun içinde zaman gecmesi lazım. Bunun öncesinde belirtilerle tahmin edebilirsin sadece hamileliği.

bu sayfa torpillimi neden sadece burasının rengi değişik. sitenin pembe renginden sıkıldım burası çok hoş olmuş

İnşallah sorun yoktur. Belki sperm kalitesiyle alakalıdır. Onun da çözümü var gerçi. Hangi marka ovülasyon testi kullanıyorsun canım? sanırım ben de başlayacağım.
ben clearblue kullanıyorum ovülasyonuda hamileliğide ve çok memnunum tavsiye ederim biraz pahalı ama kesin sonuç..ilk gebeliğimide onunla tutturmuştum zaten ben..evet belki spermlerle ilgili olabilir ama eşim bu konuda kesin kararlı aşılamada yaptırmak istemiyor spermiyogramda.bilmiyorum belki zamanla değişir düşünceleri..çünkü doktor bi kere hamile kaldıysan erkekte sorun sondaran çıkmıyo ama kadınlarda sonradan sorunlar çıkabiliyo demişti.yumurtalıklar tembelleşiyo falan gibilerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…