Belirtilerin nelerdi tatlım? Günün geçince mi öğrendin gebeliğini?
İnanın stresle bekleyişe girildiği zaman gecikmeli oluyor. Özel olacak ama kafanız rahat bi şekilde ilişkiye girmenizi tawsiye ederim.Appsore da program var, period calender, cep telefonuna yükle onu, sana en iyi ihtimalle
Beklemek insanı strese sokuyor doğru, ama sabırla beklemekten başka çare yok maalesef
28 şubat canımBirlikte yasadiklarimizi paylasalim :) senin adet tarihin ne zaman
Seninki yakinms ya ben daha bekleyecem mart 9 benim. Belirti falan var mi28 şubat canım
Play stor dan adet takvimi indirebilirsin orada soyluoKızlar ben bugün hasta oldum.şimdi benim yumurtlama dönemim.ne zaman olur
Döngün kaç gün tatlım ?Kızlar ben bugün hasta oldum.şimdi benim yumurtlama dönemim.ne zaman olur
27 gün tatlım yani tahmini yumurtlama günün martın 10 u..Kızlar ben şimdi ocak 30 da hasta oldum şimdi de 26 şubatta oldum şimdi ben kaç gün arayla oldum
Peki kızlar bu sure zarfında hamile kalınırsa testte çıkar mi
Kan testinde daha onceden cikar mesela adetine bir hafta kala faln cikabilir ama idrarda gec cikar.adetinin bir haftaya yakin gecms olmasi lazimPeki kızlar bu sure zarfında hamile kalınırsa testte çıkar mi
ben clearblue kullanıyorum ovülasyonuda hamileliğide ve çok memnunum tavsiye ederim biraz pahalı ama kesin sonuç..ilk gebeliğimide onunla tutturmuştum zaten ben..evet belki spermlerle ilgili olabilir ama eşim bu konuda kesin kararlı aşılamada yaptırmak istemiyor spermiyogramda.bilmiyorum belki zamanla değişir düşünceleri..çünkü doktor bi kere hamile kaldıysan erkekte sorun sondaran çıkmıyo ama kadınlarda sonradan sorunlar çıkabiliyo demişti.yumurtalıklar tembelleşiyo falan gibilerindenİnşallah sorun yoktur. Belki sperm kalitesiyle alakalıdır. Onun da çözümü var gerçi. Hangi marka ovülasyon testi kullanıyorsun canım? sanırım ben de başlayacağım.
Kasığım ağrır canım bnm sol tarafı sürekli ağrır ama sanki adet olacakmış gibiSeninki yakinms ya ben daha bekleyecem mart 9 benim. Belirti falan var mi
İnş canım bakalım bekliyorum öyleHayirlisi bakalim canim ins hamilesindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?