canım bizde düşünüyoruz inş rabbim nasip ederse bu ay başladık bakalım denemelere folbiol kullandım 3 ay ve bu ay bıraktım inş faydası olur.. benim bi arkadaşım yumurtlama gününde hamile kaldı bi android uygulaması var takvimim diye ona uydu hamile kaldı valla şimdi bende onu takip ediyorum bakalım hayırlısı
canım bizde düşünüyoruz inş rabbim nasip ederse bu ay başladık bakalım denemelere folbiol kullandım 3 ay ve bu ay bıraktım inş faydası olur.. benim bi arkadaşım yumurtlama gününde hamile kaldı bi android uygulaması var takvimim diye ona uydu hamile kaldı valla şimdi bende onu takip ediyorum bakalım hayırlısı
Merhaba hals kullanıyorsun folbiolu doktor banada verdide ben kullanmadım kullanmamı öneriyomusuncanım bizde düşünüyoruz inş rabbim nasip ederse bu ay başladık bakalım denemelere folbiol kullandım 3 ay ve bu ay bıraktım inş faydası olur.. benim bi arkadaşım yumurtlama gününde hamile kaldı bi android uygulaması var takvimim diye ona uydu hamile kaldı valla şimdi bende onu takip ediyorum bakalım hayırlısı
Evet seymacim kullanıyorum yine aldım hamile kalana kadar kullan gitsin onun bi zararı yokmuş aksine faydası varmış hamile kalmayı kolaylastiriyormusMerhaba hals kullanıyorsun folbiolu doktor banada verdide ben kullanmadım kullanmamı öneriyomusun
Doktor bana sabah akşam al demişti bana sadece aksamlarımı alimEvet seymacim kullanıyorum yine aldım hamile kalana kadar kullan gitsin onun bi zararı yokmuş aksine faydası varmış hamile kalmayı kolaylastiriyormusgünde 1 tane akşamları alıyorum ben
Banada 1 öğün al dedi ve ben internetten de araştırdım 2 kere alanlarda var ama çok ağır geliyor diyorlar,o oyuzden bence 1 öğün idealDoktor bana sabah akşam al demişti bana sadece aksamlarımı alim
Tmm çok teşekkür ederimBanada 1 öğün al dedi ve ben internetten de araştırdım 2 kere alanlarda var ama çok ağır geliyor diyorlar,o oyuzden bence 1 öğün ideal
Birsey deil canımTmm çok teşekkür ederim
Merhaba arkadaslar nedir bu folbial vitamin içinmi folik asit gibi bişeymi?Arkadaslar merhaba. Bende folbial kullaniyorum. Kullanin tavsiye ediyorum
Canım folikasit hamilelikten 3 ay önce içilmeye başlanmalı. Gebeliğin oluşmasına da yardımcıymış sanırım...Merhaba arkadaslar nedir bu folbial vitamin içinmi folik asit gibi bişeymi?
Anladım cok tşk ederim cvp içinCanım folikasit hamilelikten 3 ay önce içilmeye başlanmalı. Gebeliğin oluşmasına da yardımcıymış sanırım...
Hımm çıkarmı peki adı ne erken testin bi markası varmı önericeğinizErkn gebelik testi yap canım istersen
Canım bence yapma ama yapmak istersen kan testi yap derim ben..Hımm çıkarmı peki adı ne erken testin bi markası varmı önericeğiniz
Peki saol tşkr ederimCanım bence yapma ama yapmak istersen kan testi yap derim ben..
Canım kanda çıkar varsa ama geç döllenme falan olduysa çıkmaz moralin bozulur. En iyisi regl gününü bekle..Hanımlar benim adetime 6 gün var daha ama benim mide bulantım ve göğüs ağrım var test için erkenmi sizce :-/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?