ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.703
- 158
Engel değil canım. Çalışmıyorum ben.siz çalışıyo musunuz yada eşiniz..bu doğum ucretini kimler alabiliyo bilginiz var mı.. Ben çalışmıyorum ama eşim devlet memuru.bu engel mi almaya
Onu e devletten göremiyoruz msj falanda gelmiyor. Pttye gidip kontrol ettirmeniz gerekiyor. Bebek 1 aylik belki 40 günlükken almistim. Bazen de siz almayinca geri gidiyor para tekrar hesaba aktarim yaptirmaniz gerekiyor telefonla. Pttye ugrayin sorun geri gitmisse onlar size nereyi arayacaginizi soylerlerBende üç yüz lira için başvuru yapmıştım ama dört ay olacak hala yattığına dair mesaj falan gelmedinasıl öğreniyoruz yatıp yatmadığını acaba
alabiliyosun 300 lirasinisiz çalışıyo musunuz yada eşiniz..bu doğum ucretini kimler alabiliyo bilginiz var mı.. Ben çalışmıyorum ama eşim devlet memuru.bu engel mi almaya
doğum sorasinda başvuruluyor.doğum oncesi mi başvuru yapmalıyım sonrası mı.. Ve nereye başvuruluo. Yardımınız için çok sağolun
çok teşekkür ederim. ya ben 144ü aradım bilgi almak için yattığında cep telefonunuza mesaj gelecek dediler bende bekliyordum öyle, bu 144 e ulaşmak da mesele bi gün boyunca uğraştım ulaşmak için.Onu e devletten göremiyoruz msj falanda gelmiyor. Pttye gidip kontrol ettirmeniz gerekiyor. Bebek 1 aylik belki 40 günlükken almistim. Bazen de siz almayinca geri gidiyor para tekrar hesaba aktarim yaptirmaniz gerekiyor telefonla. Pttye ugrayin sorun geri gitmisse onlar size nereyi arayacaginizi soylerler
şu ilki için doğurduktan sonra mı başvuru yapıcam,nerden alıorum formu faln nereye iletiorum.. İkincisinede eşimin sigortasından yararlanıyorum o yeterli oluo mu almam için?
çok teşekkür ederim. ya ben 144ü aradım bilgi almak için yattığında cep telefonunuza mesaj gelecek dediler bende bekliyordum öyle, bu 144 e ulaşmak da mesele bi gün boyunca uğraştım ulaşmak için.
Benim dört ay oldu mesaj falan gelmedicanım aile ve sosyal güvenliğe gitceksin dogum parası için 1 ay içinde mesaj geliyor ptt den alıyorsun . emözirme parasını ssk ya sor yatırdılarda onuda ziraatdan alabilirsin
Merhaba bugün bende başvuru yaptım aile bakanlığına 2.5 ay sonra yatar dediler daha önce yatma durumu yok dediler.kısa sürede alan varmı acaba bunparayicanım aile ve sosyal güvenliğe gitceksin dogum parası için 1 ay içinde mesaj geliyor ptt den alıyorsun . emözirme parasını ssk ya sor yatırdılarda onuda ziraatdan alabilirsin
Bende bugün başvuru yaptım 2.5 ay sonra yatar dediler bana sosyal politikalarOnu e devletten göremiyoruz msj falanda gelmiyor. Pttye gidip kontrol ettirmeniz gerekiyor. Bebek 1 aylik belki 40 günlükken almistim. Bazen de siz almayinca geri gidiyor para tekrar hesaba aktarim yaptirmaniz gerekiyor telefonla. Pttye ugrayin sorun geri gitmisse onlar size nereyi arayacaginizi soylerler
Ne kadar süre sonra yattı para acaba başvurudan sonra?Doğum parası dediğim ben 300 tl aldım ilk doğum adına.
Merhaba benim eşimde özel sektörde çalışıyor Siz bu 1500 TL yi nasıl Aldınız acaba?Ben 2015 haziran da dogm yaptim.esim ozel sektorde calisiyor, bin besyuz tl dogum parasi verdiler. Uc yuz tl dogum parasi ve sut parasi da decletten aldik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?