-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Slm kızlar cumartesi Dr gitcem gittiğim hastanede ssvd yi destekleyen bi Dr varmış inşallah bende olumlu sonuç alırda ssvd yapabilirim benim için dua edin olurmu çünki bunu çok istiyorum tabiki benim ve bebegim için hayirlisiysa olsun inşallah.

inşallah canım doğumun istediğin gibi olur

Selen_Ay Can'ım güle güle kullansın bende bir aylık hamile iken hep erkek hissettiğim için iki tane mavi zıbın almıştım birşey olmaz benim annemde bir sürü şey ördü aldı insanın annesi gibisi yok benimkilerde Bayram'dan sonraya Burdalar bende bütün kıyafetlerimizi atarım hayırla giysin bebişlerimiz

Güle güle kullanın canım

Sağol canım

Hakkınızda hayırlısı inş.
SSVD yapabilmek için egzersizlere riayet edilmesi gerek diye biliyorum. İnş istediğin gibi olur. Nefes egzersizlerini yap derim, yürüyüşede başla şimdiden inş. iyi olur

Bekleriz canım resimleri
Aslında bebişlerde renk sınırlaması bana biraz garip geliyor ama genel bir yargı oluşmuş napalım.

Selen_Ay teşekkür ederim inşallah hayırlısı olur kaç Dr sorduysam zor dediler bende hiç bi egzersiz falan düşünmedim cumartesi eğer Dr onay verirse yürüyüş ve egzersiz lere başlıca inşallah. Rabbim hayırlısıni nasip etsin hepimiz için.

hava çok sıcak, normalde sıcağı severim, ama dün dışarı çıktım bayılacak gibi oldum
valla ya çok sıcak azcık iş yapayım dedim ter içinde kaldım

Kızlar işte resimler
Güneşten dolayı renkler biraz farklı çıktı gibi

Eki Görüntüle 1849345 Eki Görüntüle 1849347
Canım güle güle kullanın inşallah.bende renk kısıtlamasını sevmiyorum ama erkek bebek içinde çok renkli şeyler yok.mavi,sarı,yeşil,kahverengi var.tekrar doktora gitcektin cinsiyet için gittin mi?

İnşallah hayırlısı olur canım

ya cnm valla bir turlu karar veremedim ya odası var ama ben daha oda yapmayacagım ve ne alcakım bilmiyorum of ya=)

gule güle giysin cnm benim dinlen simdi biraz =)

selam kızlar valla o kadar konu konusulmuş okumaya calıstım hepsini dün carsya gittim dolastık ve yemek gezme yaptık bugun de kavaltı yaptım temizlik yaptım simdi girdim nasılısınız bugun ne yapyorsunuz =)

Amin inş. canım
Nefes egzersizlerine her daim başlayabilirsin bir sıkıntı olmaz bundan sonra, bebeğinde çok rahat eder.

canım güle güle kullansın miniğin :)

Sağol canım

O saydığın renkler her beğendiğin üründe olsa keşke canım
Doktora bugün gitmedim pazartesi ya, her yer feci kalabalık olur. Yarın gidicem ama bugün bile içim içime sığmıyor. Bebeğime ne desem şaşıyorum. Bir aydır alıştım ya oğlum geliyor ağzıma hep ya kızsa bebişim bozulmasın diyorum boğazıma düğümleniyor

gule güle giysin cnm benim dinlen simdi biraz =)

Sağol canım.
Evden telefondan giriyorum, nickin değişmiş ya diyorum bu kim? sonra eve gelince fark ettim.
Dinlenmeye çalışıyorum da iş var neticede napalım olsun artık

sagol cnm evet cnm degiştirdim oylesi haklısın valla iş bittmi yapcak olsan =)

gözle görüp elle kontrol edip bakmak gerekiyor,bu öyle birşey ki çevremde gördüğüm 20 yıllık garanti dayanıklığı olan bebek yataklarını 5.ay kenara atanları,Bebebeğin ilk dönemleri hem güvenliği olmalı hemde anneye kolaylık sağlayacak kullanışlı eşyalar.Açıkcası ben biraz garibim : ) ,bende küçükken odası şöyle olsun böyle şirin olsun,güzel olsun hevesi yok,ama çocuk büyüyüp bilincli olduğunda onun istediği gibi almak isterim.Ama hevesi olanlar vazgeçmesin istediklerinden,içinde ki o çoşkuyu hevesi mutlaka yaşamalılar.

Aramıza hoş geldin canım, inşallah sağlıkla sorunsuz şekilde kucağına alırsın. Ekleyecem seni listeye
Çok teşekkür ederim rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın

Evet canım genelde mavi beyaz var erkekler için hepsi bulunmuyo.inşallah yarın gönlünden geçeni söyler doktor sana.ama sanki bana cinsiyeti değişmemiş doktor yanlış bakmış gibi geliyo

Evet canım genelde mavi beyaz var erkekler için hepsi bulunmuyo.inşallah yarın gönlünden geçeni söyler doktor sana.ama sanki bana cinsiyeti değişmemiş doktor yanlış bakmış gibi geliyo

Ay evet erkeklere mavi hep. Sadece yabancı firmalarda biraz daha değişik renkler var.
Gönlümde inan hiç bir cinsiyet yoktu canım ya. Yalnız yarınki doktor %100 şu cinsiyet dese inanabilirmiyim bilemiyorum

Size bahsetmiştim teyzemin gelinine de doktorlar ilk erkek demişti, sonra başka doktor kız demişti. Sonra onlar kesinleştirmek için başka doktora gitmişler o da erkek demiş, sonra başka bir doktor yine kız demiş. Onlar da yine kesinleştirmek için başka bir doktora gitmişler kesin erkek demiş çocuk oyuncağı gibi. Mesele şu ilk gittikleri doktor özel. Sonra kontrol için devlete gidiyorlar, cinsiyet değişince ilk gittikleri özel doktora gitmek istiyorlar ama adam izinde aynı hastanede başka doktora gidiyorlar erkek diyor. Sonra yine devlette kontrolde kız diyorlar, özeldeki ilk doktora gidiyorlar yine o da erkek diyor Bütün bunlar 2li tarama 3lü tarama ve detaylı ultrason arasında oluyor

Evet canım haklısın eğer bu beşik istediğim gibi değilse park beşik alicam son care bakalım hayirlisi ben henüz bebisime hiiiiic bişey almadım bayramdan sonra Allah nasip ederse başlıycam oğluMDA yapmadığım alamadığım okadar şey olduki kızımda hiç bişeye hevesim kalsın istemiyorum inşallah da bi aksilik olmazda yapabilirim istediğim gibi herseyini

ay cnm valla cocuk oyuncagına dondürmüşler ne o kız erkek ne kadar zor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…