inşallah canım doğumun istediğin gibi olurSlm kızlar cumartesi Dr gitcem gittiğim hastanede ssvd yi destekleyen bi Dr varmış inşallah bende olumlu sonuç alırda ssvd yapabilirim benim için dua edin olurmu çünki bunu çok istiyorum tabiki benim ve bebegim için hayirlisiysa olsun inşallah.
Güle güle kullanın canım
Slm kızlar cumartesi Dr gitcem gittiğim hastanede ssvd yi destekleyen bi Dr varmış inşallah bende olumlu sonuç alırda ssvd yapabilirim benim için dua edin olurmu çünki bunu çok istiyorum tabiki benim ve bebegim için hayirlisiysa olsun inşallah.
Selen_Ay Can'ım güle güle kullansın bende bir aylık hamile iken hep erkek hissettiğim için iki tane mavi zıbın almıştım birşey olmaz benim annemde bir sürü şey ördü aldı insanın annesi gibisi yok benimkilerde Bayram'dan sonraya Burdalar bende bütün kıyafetlerimizi atarım hayırla giysin bebişlerimiz
İnşallah canım inşallah teşekkür ederim.inşallah canım doğumun istediğin gibi olur
canım güle güle kullansın miniğin :)Kızlar işte resimler
Güneşten dolayı renkler biraz farklı çıktı gibi
Eki Görüntüle 1849345 Eki Görüntüle 1849347
valla ya çok sıcak azcık iş yapayım dedim ter içinde kaldımhava çok sıcak, normalde sıcağı severim, ama dün dışarı çıktım bayılacak gibi oldum
Canım güle güle kullanın inşallah.bende renk kısıtlamasını sevmiyorum ama erkek bebek içinde çok renkli şeyler yok.mavi,sarı,yeşil,kahverengi var.tekrar doktora gitcektin cinsiyet için gittin mi?Kızlar işte resimler
İnşallah hayırlısı olur canımSlm kızlar cumartesi Dr gitcem gittiğim hastanede ssvd yi destekleyen bi Dr varmış inşallah bende olumlu sonuç alırda ssvd yapabilirim benim için dua edin olurmu çünki bunu çok istiyorum tabiki benim ve bebegim için hayirlisiysa olsun inşallah.
ya cnm valla bir turlu karar veremedim ya odası var ama ben daha oda yapmayacagım ve ne alcakım bilmiyorum of ya=)
gule güle giysin cnm benim dinlen simdi biraz =)Kızlar günaydın
Dün evimize geldik şükür ama çok yorgunumeşimi düşünemiyorum, bir önceki gece 2 de eve gelmişti sonra memlekete gittik, şimdide işe gitti
Ananemizden battaniyemizi örgü yeleklerimizi getirdik
cnm hepsi cok güzel güzel gunlerde giysin tatlım =)Kızlar işte resimler
Selen_Ay teşekkür ederim inşallah hayırlısı olur kaç Dr sorduysam zor dediler bende hiç bi egzersiz falan düşünmedim cumartesi eğer Dr onay verirse yürüyüş ve egzersiz lere başlıca inşallah. Rabbim hayırlısıni nasip etsin hepimiz için.
canım güle güle kullansın miniğin :)
valla ya çok sıcak azcık iş yapayım dedim ter içinde kaldım
Canım güle güle kullanın inşallah.bende renk kısıtlamasını sevmiyorum ama erkek bebek içinde çok renkli şeyler yok.mavi,sarı,yeşil,kahverengi var.tekrar doktora gitcektin cinsiyet için gittin mi?
İnşallah hayırlısı olur canım
gule güle giysin cnm benim dinlen simdi biraz =)
sagol cnm evet cnm degiştirdim oylesi haklısın valla iş bittmi yapcak olsan =)Amin inş. canım
Nefes egzersizlerine her daim başlayabilirsin bir sıkıntı olmaz bundan sonra, bebeğinde çok rahat eder.
Sağol canım
O saydığın renkler her beğendiğin üründe olsa keşke canım
Doktora bugün gitmedim pazartesi ya, her yer feci kalabalık olur. Yarın gidicem ama bugün bile içim içime sığmıyor. Bebeğime ne desem şaşıyorum. Bir aydır alıştım ya oğlum geliyor ağzıma hep ya kızsa bebişim bozulmasın diyorumboğazıma düğümleniyor
Sağol canım.
Evden telefondan giriyorum, nickin değişmiş ya diyorum bu kim?sonra eve gelince fark ettim.
Dinlenmeye çalışıyorum da iş var neticede napalım olsun artık
gözle görüp elle kontrol edip bakmak gerekiyor,bu öyle birşey ki çevremde gördüğüm 20 yıllık garanti dayanıklığı olan bebek yataklarını 5.ay kenara atanları,Bebebeğin ilk dönemleri hem güvenliği olmalı hemde anneye kolaylık sağlayacak kullanışlı eşyalar.Açıkcası ben biraz garibim : ) ,bende küçükken odası şöyle olsun böyle şirin olsun,güzel olsun hevesi yok,ama çocuk büyüyüp bilincli olduğunda onun istediği gibi almak isterim.Ama hevesi olanlar vazgeçmesin istediklerinden,içinde ki o çoşkuyu hevesi mutlaka yaşamalılar.Ya bende çok karasız kaldım canim bende begenmistim ama bazı yorumlar kafamı karıştırdı ya zaten hep gözümün önünde olucak düşme riski olmaz inşallah ama ne biliyim 2 sene dayanma yeterbana diye düşünüyorum çünki oğluma fazla Beşiktepe uyumadi ben bi gidip bakicamkafama yatarak alican canım ya.
Çok teşekkür ederim rabbim evlatlarımızı bize bağışlasınAramıza hoş geldin canım, inşallah sağlıkla sorunsuz şekilde kucağına alırsın. Ekleyecem seni listeye
Evet canım genelde mavi beyaz var erkekler için hepsi bulunmuyo.inşallah yarın gönlünden geçeni söyler doktor sana.ama sanki bana cinsiyeti değişmemiş doktor yanlış bakmış gibi geliyoAmin inş. canım
Nefes egzersizlerine her daim başlayabilirsin bir sıkıntı olmaz bundan sonra, bebeğinde çok rahat eder.
Sağol canım
O saydığın renkler her beğendiğin üründe olsa keşke canım
Doktora bugün gitmedim pazartesi ya, her yer feci kalabalık olur. Yarın gidicem ama bugün bile içim içime sığmıyor. Bebeğime ne desem şaşıyorum. Bir aydır alıştım ya oğlum geliyor ağzıma hep ya kızsa bebişim bozulmasın diyorumboğazıma düğümleniyor
Sağol canım.
Evden telefondan giriyorum, nickin değişmiş ya diyorum bu kim?sonra eve gelince fark ettim.
Dinlenmeye çalışıyorum da iş var neticede napalım olsun artık
Evet canım genelde mavi beyaz var erkekler için hepsi bulunmuyo.inşallah yarın gönlünden geçeni söyler doktor sana.ama sanki bana cinsiyeti değişmemiş doktor yanlış bakmış gibi geliyo
Evet canım haklısın eğer bu beşik istediğim gibi değilse park beşik alicam son care bakalım hayirlisi ben henüz bebisime hiiiiic bişey almadım bayramdan sonra Allah nasip ederse başlıycam oğluMDA yapmadığım alamadığım okadar şey olduki kızımda hiç bişeye hevesim kalsın istemiyorum inşallah da bi aksilik olmazda yapabilirim istediğim gibi herseyinigözle görüp elle kontrol edip bakmak gerekiyor,bu öyle birşey ki çevremde gördüğüm 20 yıllık garanti dayanıklığı olan bebek yataklarını 5.ay kenara atanları,Bebebeğin ilk dönemleri hem güvenliği olmalı hemde anneye kolaylık sağlayacak kullanışlı eşyalar.Açıkcası ben biraz garibim : ) ,bende küçükken odası şöyle olsun böyle şirin olsun,güzel olsun hevesi yok,ama çocuk büyüyüp bilincli olduğunda onun istediği gibi almak isterim.Ama hevesi olanlar vazgeçmesin istediklerinden,içinde ki o çoşkuyu hevesi mutlaka yaşamalılar.
ay cnm valla cocuk oyuncagına dondürmüşler ne o kız erkek ne kadar zor yaAy evet erkeklere mavi hep. Sadece yabancı firmalarda biraz daha değişik renkler var.
Gönlümde inan hiç bir cinsiyet yoktu canım ya. Yalnız yarınki doktor %100 şu cinsiyet dese inanabilirmiyim bilemiyorum
Size bahsetmiştim teyzemin gelinine de doktorlar ilk erkek demişti, sonra başka doktor kız demişti. Sonra onlar kesinleştirmek için başka doktora gitmişler o da erkek demiş, sonra başka bir doktor yine kız demiş. Onlar da yine kesinleştirmek için başka bir doktora gitmişler kesin erkek demişçocuk oyuncağı gibi. Mesele şu ilk gittikleri doktor özel. Sonra kontrol için devlete gidiyorlar, cinsiyet değişince ilk gittikleri özel doktora gitmek istiyorlar ama adam izinde aynı hastanede başka doktora gidiyorlar erkek diyor. Sonra yine devlette kontrolde kız diyorlar, özeldeki ilk doktora gidiyorlar yine o da erkek diyor Bütün bunlar 2li tarama 3lü tarama ve detaylı ultrason arasında oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?